Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ


Οι Στοιχηματικές μας επιλογές για την περασμένη Κυριακή δεν πήγαν όπως θέλαμε.

Μία μόνο επιλογή κατάφερε να βγει και συνολικά σε όλο το Σαββατοκύριακο κάναμε 4/6! Ευτυχώς τα πήγαμε καλά στις "Εμπνεύσεις", γιατί εκτός από τις 2 "Εμνπνεύσεις" του Σαββάτου, βγάλαμε άλλες 2, καθώς πληρώσαμε το Anytime Φαν Ντε Μπέικ σε απόδοση 2.45 και το Anytime Ρ. Γκαρθία σε απόδοση 3.80!

Δώσαμε λοιπόν μία καλή μάχη απέναντι στο διαβολικό Kouva!

Σήμερα επιστρέφω Στοιχηματικά, καθώς το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου έχει ωραία παιχνίδια! Θα κάνουμε λοιπόν ένα "Στοιχηματικό Ταξίδι Στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα" και θα πάρουμε μία επιλογή από το Γερμανικό, μία επιλογή από το Ισπανικό, μία επιλογή από το Γαλλικό και μία επιλογή από το Ιταλικό!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια παιχνίδια θα διαλέξουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Γκλάντμπαχ - Μάιντζ
(Stadion im Borussia-Park, 16:30)

Η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει τη Μάιντζ προερχόμενη από ήττα στον πρώτο αγώνα που έδωσε για το 2020. Δεν ήταν τόσο καλή όσο θα έπρεπε στο παιχνίδι με τη Σάλκε, στο οποίο οι γηπεδούχοι την έπαιξαν έξυπνα και κατάφεραν να τη νικήσουν με 2-0. Τώρα η Γκλάντμπχ επιστρέφει στο γήπεδο της και καλείται να νικήσει τη Μάιντζ. Η αλήθεια είναι ότι η Γκλάντμπαχ στο γήπεδο της έχει αρκετή δύναμη και έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο απέναντι σε μία Μάιντζ που από τη μία είναι πιο αδύναμη και από την άλλη την εμπνέει για να σκοράρει εις βάρος της. Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι γηπεδούχοι έχουν κάποιες απουσίες στα μετόπισθεν και υπάρχει περίπτωση να το πληρώσουν, αν δεν είναι σοβαροί, διότι η Μάιντζ έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Το έδειξε εξάλλου και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Άιντραχτ από την οποία τελικά ηττήθηκε με 2-1, καθώς δεν κατάφερε να μετουσιόσει όλες τις ευκαιρίες της σε γκολ. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα στον σημερινό αγώνα, οι γηπεδούχοι να έχουν πρόβλημα, αλλά θεωρώ ότι θα πάρουν αυτό το τρίποντο εύκολα ή δύσκολα!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.63)



Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
(Estadio de Mestalla, 17:00)

Ντέρμπι διεξάγεται σήμερα στο γήπεδο της Βαλένθια με τους γηπεδούχους να υποδέχονται μέσω μιας μίνι κρίσης τη Μπαρτσελόνα! Η ομάδα της Βαλένθια δεν είναι καλά τελευταία. Δέχθηκε 4 γκολ από τη Μαγιόρκα την προηγούμενη αγωνιστική, δυσκολεύτηκε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο όπου νίκησε μόνο με 0-1 τη Λογρονιές και σήμερα παίζει χωρίς τον Παρέχο απέναντι σε μία ομάδα που παραδοσιακά τη δυσκολεύει! Η Βαλένθια χωρίς Παρέχο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της και αυτό θα προσπαθήσει να "νικήσει" αρχικά, αν θέλει να καταφέρει να πάρει κάτι από το σημερινό Ντέρμπι. Σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα, καθώς είναι ένα Ισπανικό Ντέρμπι και στο Estadio de Mestalla δυσκολεύει συχνά πυκνά τους αντιπάλους της. Βέβαια, εδώ μιλάμε για τη Μπαρτσελόνα, η οποία ναι μεν πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, αλλά κατάφερε να ξεκουράσει τον Μέσι και τον Πικέ, οι οποίοι θα είναι 100% έτοιμοι για το σημερινό Ντέρμπι. Έτσι αναμένεται να παρουσιαστεί με περισσότερη φρεσκάδα και αν δείξει σοβαρότητα στο παιχνίδι της μπορεί να νικήσει αυτή τη Βαλένθια και ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται!


Εκτίμηση: 2 (1.69)



Σεντ Ετιέν - Νιμ
(Stade Geoffroy-Guichard, 21:00)

Η Σεντ Ετιέν παίζει με τη Νιμ το βράδυ του Σαββάτου και το φαβορί θεωρούνται οι γηπεδούχοι! Μπορεί να μην βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ χειρότερη! Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και περνούν ένα ντεφορμάρισμα που δύσκολα θα αλλάξει σήμερα. Επιπλέον στα μεταξύ τους παιχνίδια η Σεντ Ετιέν έχει κάνει το 2/2 και θέλει να τριτώσει το καλό και σε αυτό αναμένεται να βοηθήσουν και οι σημαντικές επιστροφές που έχει, όπου ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και ο πρώτος της σκόρερ! Ναι μεν έχει πολλά ματς μαζεμένα σε λίγες ημέρες, αλλά η Νιμ δεν πείθει τελευταία και τέτοιου είδους αγώνες η Σεντ Ετιέν συνήθως του παίρνει. Αυτό λοιπόν αναμένεται να κάνει και σήμερα!


Εκτίμηση: 1 (1.75)



Τορίνο - Αταλάντα
(Olimpico Grande Torino, 21:45)

Τορίνο και Αταλάντα κοντράρονται στο Olimpico Grande Torino με την Αταλάντα να προέρχεται από μία ήττα εκτός προγράμματος. Η ομάδα της Αταλάντα μπορεί να προηγούνταν με 1-0 επί της Σπαλ στο ημίχρονο, αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου παρουσιάστηκε αγνώριστη και γνώρισε την ήττα με 1-2! Τώρα ταξιδεύει στο Τορίνο για να παίξει απέναντι σε μία ομάδα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με τον ίδιο τρόπο από τη Σασσουόλο! Και οι δύο ομάδες αναμένονται να ψάξουν αντίδραση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν λίγη παραπάνω κάψα για αυτό το ματς. Η αλήθεια είναι ότι δεύτερη ήττα για την φετινή Αταλάντα πάει πολύ, ενώ η Τορίνο έχει και λίγο το μυαλό της στο παιχνίδι της Τρίτης στο οποίο αντιμετωπίζει την Μίλαν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Το Διπλό έχει λογική, αλλά λέω να κινηθώ σε μία πιο safe θεωρητικά επιλογή, η οποία πληρώνει και καλύτερα!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.91)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου:









Betman