Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

BOMB HUNTERS


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Οι προηγούμενες Βόμβες που είχα δώσει μπορεί να μην έσκασαν εκτός από μία, αλλά τουλάχιστον πλήρωσα κόσμο με τις "Εμπνεύσεις" που είχα, καθώς βγήκε το Να Σκοράρει Με Πέναλτι Η Γιουβέντους (4.10), το Anytime Γ. Ίλισιτς (2.05) και το Anytime Ρ. Λουκάκου (2.50)!

Κάναμε λοιπόν ένα μικρό Μπάμ στα ταμεία!

Στα σημερινά ματς, το Κουπόνι του Στοιχήματος μας δίνει κάποια ωραία ματς στα οποία μπορούμε να κυνηγήσουμε μερικές ωραίες Βόμβες. Έχουν ρίσκο, αλλά αν δεν ρισκάρεις στο Στοίχημα τότε που θα ρισκάρεις;

Αν σκάσουν λοιπον οι σημερινές μου Βόμβες, δίνουν απόδοση 35.99, ενώ στο Yankee η απόδοση σκάει στο 132.84!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις Βόμβες για τα ματς του Σαββάτου:


Η πρώτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στον αγώνα Γούλβς - Νιουκάστλ. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα και οι δύο αναμένεται να ψάξουν αντίδραση, αλλά οι Λύκοι είναι καλύτεροι φέτος και αυτό αναμένεται να δούμε και στο σημερινό ματς. Θεωρώ ότι οι Γούλβς θα νικήσουν, αλλά χωρίς πολλά πολλά!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+Under3.5 σε απόδοση 2.02!



Η δεύτερη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στο Λάτσιο - Νάπολι. Είναι ένα Ιταλικό Ντέρμπι, το οποίο θέλουν και οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πήγαινα προς τον 1, αλλά επειδή είναι Ντέρμπι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Θα πάω λοιπόν σε ένα στατιστικό που έχουν και οι δύο ομάδες και το βγάζουν συχνά!


Η Βόμβα βρίσκεται στο Over 10.5 Κόρνερ σε απόδοση 2.02!



Η τρίτη Βόμβα αναμένεται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και στο ματς Λάρισα - Άρης. Η ΑΕΛ θέλει να επαναλάβει ότι έκανε στον αγώνα του πρώτου γύρου και να πάρει το ματς. Από την άλλη πλευρά έχουμε έναν Άρη, ο οποίος προέρχεται από δύο πολύ σημαντικές νίκες επί ΠΑΟΚ και Ξάνθης και θα θέλει να τις κάνει 3 νικώντας σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Αναμένουμε λοιπόν να παλέψουν και οι δύο ομάδες για το αποτέλεσμα!


Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.80!




Η τέταρτη Βόμβα βρίσκεται στο Αγγλικό Ντέρμπι Τότεναμ - Λίβερπουλ. Οι φιλοξενούμενοι πάνε ολοταχώς για τον τίτλο και οι γηπεδούχοι φιλοδοξούν ότι θα σπάσουν σήμερα αυτό το αήττητο σερί που έχει ο αντίπαλος. Αν είχε τον Κέιν θα το πίστευα, αλλά τώρα χωρίς Κέιν δεν ξέρω πως μπορεί να βγάλει τον 1. Πάντως, οι υπόλοιποι παίχτες έχουν την ποιότητα να κάνουν τη ζημιά στη Λίβερπουλ, η οποία παίρνει τα ματς είτε με τον εύκολο είτε με τον δύσκολο τρόπο!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 2+G/G σε απόδοση 3.15!






Bomberman