Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?


Επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονική ροή του Στοιχηματικού Κουπονιού!

Αν εξαιρέσουμε το Γερμανικό Πρωτάθλημα, στο οποίο ακόμα διακοπάρουν, τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα γυρνάνε σιγά σιγά στο Κουπόνι του Στοιχήματος, το οποίο μεγαλώνει όσο περνάνε οι μέρες. Βέβαια, αυτό το Σαββατοκύριακο αντί για Ισπανικό Πρωτάθλημα έχουμε Copa Del Rey, αλλά δεν μας επηρεάζει στις επιλογές μας.

Από όλα αυτά εμείς θα ασχοληθούμε με το Ιταλικό Πρωτάθλημα που έχει δύο Ντέρμπι και με το Αγγλικό Πρωτάθλημα που έχει και εκεί το Ντέρμπι της πρωτοπόρου Λίβερπουλ!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα διαλέξουμε από τους αγώνες του Σαββάτου:


Λάτσιο - Νάπολι
(Olimpico, 19:00)

Το πρώτο Ντέρμπι για σήμερα είναι αυτό μεταξύ της Λάτσιο και της Νάπολι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε φόρμα και το αποδεικνύουν σε κάθε ματς που παίζουν. Το ποδόσφαιρο τους είναι πολύ ωραίο επιθετικά, αλλά και τακτικά και στο σημερινό Ντέρμπι αναμένεται να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, καθώς θέλουν να πάρουν τη νίκη. Βέβαια είναι Ντέρμπι και θα πρέπει να παλέψουν παραπάνω από το κανονικό, διότι η Νάπολι δεν είναι και εύκολη ομάδα! Οι φιλοξενούμενοι θα πάνε να πάρουν το ματς και να σπάσουν το καλό μομέντουμ της Λάτσιο αν και δεν ξέρω αν μπορούν όντως να τα καταφέρουν. Στον τελευταίο αγώνα έχασαν πάλι Ντέρμπι και αυτή τη φορά στο γήπεδο τους από την Ίντερ, πράγμα που πάνω κάτω το περιμέναμε με την φετινή της εικόνα που την φέρνει στην 8η θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα δεν θυμίζει τη Νάπολι που ξέρουμε, αλλά δεν μπορούμε να την ξεγράψουμε από το σημερινό Ντέρμπι γιατί αναμένεται να δυσκολέψει τους γηπεδούχους!


Εκτίμηση: Λάτσιο Over 1.5 Γκολ (1.72)




Τότεναμ - Λίβερπουλ
(Tottenham Hotspur Stadium, 19:30)

Τότεναμ και Λίβερπουλ κοντράρονται στο "Νησί" με τους γηπεδούχους να είναι φιλόδοξοι ότι θα σπάσουν το αήττητο της φετινή Λίβερπουλ! Η αλήθεια είναι ότι μεσοβδόμαδα δεν το θεωρούσα απίθανο, αλλά οι απουσίες των "Πετεινών" και πόσο μάλιστα αυτή του Χάρι Κέιν που θα λείψει για 3 μήνες, με κράτησαν μακριά από την κόντρα. Πλέον, το έργο της Τότεναμ δυσκολεύει αρκετά! Δεν αντιλέγω βέβαια ότι έχει ποιοτικούς παίχτες αλλά και η Λίβερπουλ από την πλευρά της πάει τρένο! Φέτος οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου και δεν βλέπω τρόπο για να τον χάσει. Νικάει κάθε αντίπαλο σε κάθε έδρα και ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα εύκολα ή δύσκολα. Αυτό λοιπόν αναμένω να κάνει και σήμερα!


Εκτίμηση: 2 (1.70)



Ίντερ - Αταλάντα
(Giuseppe Meazza, 21:45)

Το δέυτερο Ντέρμπι για σήμερα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα είναι αυτό της Ίντερ με την Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι πάνε για τον τίτλο, οι φιλοξενούμενοι παίζουν ωραία μπάλα. Σίγουρα αναμένεται να πέσουν κορμιά και καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πουλήσει εύκολα το τομάρι της! Η ομάδα της Ίντερ από τη μεριά της θέλει να κερδίσει για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για τον φετινό τίτλο και αν το κάνει τότε θα περιμένει ήρεμη το αυριανό Ντέρμπι "Ρόμα - Γιουβέντους", στο οποίο θα ελπίζει για κάποιο στραβοπάτημα των φιλοξενούμενων. Θα μπεί σίγουρα για τη νίκη, η οποία όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατή απέναντι σε αυτή την Αταλάντα! Η Αταλάντα πετάει φωτιές και σκοράρει κατά ριπάς και αυτό αναμένεται να κάνει και σήμερα στην Ίντερ, η οποία έχει δείξει ότι έχει αδυναμίες. Ξέρει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τα επιθετικά της όπλα απέναντι στους "Νερατζούρι" και θα μπει δυνατά από την αρχή για να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε ματς με πολλά γκολ. Ελπίζω να επιβεβαιωθούμε!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.80)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου:









Betman