Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΨΑΧΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ


Hooligans...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Στο προηγούμενο άρθρο του Κυπέλλου δεν τα πήγαμε καλά! Δεν πτοούμαστε όμως! Hooligans είμαστε και το Ελληνικό Πρωτάθλημα και το Στοίχημα είναι στο αίμα μας!

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε την 18η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος, στην οποία υπάρχουν κάποια ωραία ματς. Ξετυλίγοντας το Στοιχηματικό Κουπόνι θα δούμε τις δύσκολες αποστολές που έχουν ο Άρης και Ολυμπιακός, το ενδιαφέρον ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, καθώς και το Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που ξεχωρίζει από αυτήν την αγωνιστική!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Λάρισα - Άρης

Η Λάρισα υποδέχεται τον Άρη, σε ένα ματς που θα τραβήξει αρκετό ενδιαφέρον. Η ομάδα της ΑΕΛ μπορεί να άνοιξε το σκορ την προηγούμενη αγωνιστική με την Ξάνθη, αλλά η χαρά της κράτησε 2 λεπτά, καθώς δέχτηκε 2 γκολ μπαμ μπαμ που την οδήγησαν στην ήττα. Τώρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη, όπως έκανε και στον πρώτο γύρο. Επίσης θέλει να εκμεταλλευτεί και την κούραση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία όμως έχει ψυχολογία. Ο Άρης κατάφερε και έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ νικώντας 4-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης όντας 100% αποτελεσματικός, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε σημαντική νίκη με 0-1 επί της Ξάνθης για το Κύπελλο Ελλάδας. Ένα αποτέλεσμα που τον αδικεί βέβαια! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται σιγά σιγά να ρολάρει και να έχει ψυχολογία και με την ψυχολογία στα ύψη θα πάει να πάρει το Διπλό στον Κάμπο. Η αλήθεια είναι όμως, ότι ο Άρης δεν είναι τόσο ξεκούραστος όσο η ομάδα της Λάρισας και θα πρέπει να παίξει πολύ συγκεντρωμένα για να πάρει αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα. Θα τα καταφέρει; Μπορεί! Αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...


Εκτίμηση: G/G (1.95)



Λαμία - Ολυμπιακός

Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που είναι θεωρητικά δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Πειραιά. Η ομάδα της Λαμίας συχνά πυκνά κοντράρει όσο μπορεί τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και το απόγευμα της Κυριακής. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, όπως έκανε και στον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα στον οποίο νίκησε με 0-1. Είναι ομάδα του προπονητή και αυτό φαίνεται όσο περνάει ο καιρός και ο προπονητής της θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί για να μην φύγει η ομάδα του με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, θα απουσιάζει ένα σημαντικό της όπλο, ο Τουράμ, ο οποίος χαιρέτισε, αλλά και πάλι θα το παλέψει. Αυτό όμως δεν αναμένεται να φοβίσει τον Ολυμπιακό! Οι "Ερυθρόλευκοι" βρίσκονται μόνοι πρώτοι μετά το δύσκολο παιχνίδι που πήραν απέναντι στον Παναθηναϊκό (με τη βοήθεια της διαιτησίας) και εκεί θέλουν να παραμείνουν μετά το ματς με τη Λαμία. Θα μπουν δυνατά, αλλά γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς η ομάδα της Λαμίας αποτελεί σκληρό καρύδι. Πάντως θεωρώ ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα καταφέρουν να φύγουν με το Διπλό από την έδρα του αντιπάλου!


Εκτίμηση: 2+Under3.5 (1.80)



Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

Ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Πανιώνιο το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα του Δώνη ότι έχτισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, το γκρέμισε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0. Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει η γκρίνια στο στρατόπεδο των Πράσινων και θα ψάξουν να γλυκάνουν το χάπι απέναντι στον Πανιώνιο ο οποίος δεν φοβίζει. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική και ας έπαιζε ο αντίπαλος με 10 παίχτες από πολύ νωρίς. Ούτε στο Κύπελλο τα κατάφερε απέναντι στον Παναιτωλικό με τον οποίο έφερε λευκή ισοπαλία. Αν είναι βέβαια συγκεντρωμένος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο Τριφύλλι, αλλά δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ. Ούτε τον φετινό Παναθηναϊκό βέβαια τον εμπιστεύομαι τόσο, αλλά αν δεν νικήσει και τον Πανιώνιο δεν ξέρω ποιον μπορεί να νικήσει...


Εκτίμηση: 1+Under3.5 (1.80)



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Το Ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με τη σημασία του να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερη. Αρχικά, ο ΠΑΟΚ έχασε στο Πρωτάθλημα μετά από 51 αγώνες από τον Άρη με 4-2 και καλείται τώρα σε ακόμα ένα Ντέρμπι να βγάλει αντίδραση. Μπορεί στο Κύπελλο να τα κατάφερε και να πήρε την πρόκριση θεωρητικά από το πρώτο ματς, αλλά το Πρωτάθλημα είναι αλλιώς! Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει πάρει κανένα ντέρμπι φέτος και το απόγευμα της Κυριακής θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο απέναντι στην ΑΕΚ. Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι πρέπει να νικήσουν πάση θυσία και ετοιμάζονται για αυτό το Ντέρμπι όπου θα σημαίνει περισσότερα από τους 3 βαθμούς! Οι Ασπρόμαυροι πάντως έχουν σίγουρα παραπάνω ποιότητα από την Ένωση, παρά τις μακροχρόνιες απουσίες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της ΑΕΚ γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα την πιέση και θα πάει σίγουρα για τη νίκη, αλλά και οι Κιτρινόμαυροι αναμένεται να παλέψουν. Θα χτυπήσουν σε πολλούς τομείς και ένας από αυτούς θα είναι και η ήττα που προήλθε στις τάξεις του ΠΑΟΚ από τον Άρη. Θεωρούν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι ευάλωτος και αν προηγηθούν πρώτοι, τότε θα βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Αμπέλ Φερέϊρα. Πάντως το Ντέρμπι αυτό είναι δύσκολο και για τους Δύο Δικέφαλους, οι οποίοι αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους!


Εκτίμηση: Over 8.5 Κόρνερ (1.72)




Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββατοκύριακου για τα ματς της Super League:









Hooligan