Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ


Hooligans...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Στο άρθρο του Σαββατοκύριακου μπορεί να μην τα πήγαμε καλά, αλλά βγάλαμε την "Έμπνευση" Να Σκοράρει Η ΑΕΚ Με Πέναλτι (4.10) και πληρώσαμε κόσμο στο #Hooligan_Live_Chat, στο οποίο βγάλαμε 6 Ειδικά Στοιχήματα για το Ντέρμπι "Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός" με συνολική απόδοση 79.95!!!

Με λίγα λόγια δείραμε τους Booker για τα καλά!

Σήμερα μπορεί να μην έχει Super League, αλλά έχει Κύπελλο Ελλάδας και θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για αυτόν το θεσμό. Έχει ωραία παιχνίδια και ως συνήθως το Κύπελλο Ελλάδος κρύβει κάποιες μικρές παγίδες.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα προσπαθήσουν να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε πιάνοντας τα σημερινά, αλλά και τα αυριανά ματς, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΝΠΣ Βόλος - Ατρόμητος

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο, έχοντας πλέον νέο προπονητή στον πάγκο. Η ομάδα του Βόλου θέλει να πάρει το ματς, καθώς το να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, είναι στα πλάνα της. Με κινητήρια δύναμη την έδραμ την επιστροφή του Μουνίθ, αλλά και την ψυχολογία που έχει αποκτήσει μετά το σημαντικό διπλό που έβγαλε στην έδρα του ΟΦΗ, θα πάει σήμερα να κάνει ζημιά στον Ατρόμητο. Βέβαια, οι Περιστεριώτες δεν θα αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο, καθώς ο Ατρόμητος δείχνει να δουλεύει σιγά σιγά και να πετυχαίνει σημαντικές νίκες όπως αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής. Μπορεί να μην θυμίζει τον Ατρόμητο από τα παλιά, αλλά σίγουρα έχει βελτιωθεί και μία νίκη στον σημερινό αγώνα θα φανεί σημαντική σε πολλούς τομείς!


Εκτίμηση: G/G (1.90)



ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

Ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται σήμερα το βράδυ στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να ψάχνουν αντίδραση! Η ομάδα του ΟΦΗ δέχθηκε την ήττα από τον Βόλο, ο οποίος είχε 2/2 στις τελικές του, κάτι που συναντήσαμε και στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, ο οποίος είχε 4/4 στις τελικές του! Από την πλευρά των Κρητικών, οι οπαδοί έχουν αρχίσει να βράζουν, καθώς η ομάδα δεν παίρνει αποτελέσματα τώρα τελευταία. Σίγουρα μία νίκη απέναντι στον Νταμπλούχο Ελλάδας θα φέρει πολλά χαμόγελα και θα προσπαθήσουν να την πάρουν εκμεταλλευόμενοι το σοκ της ήττας που ήρθε στον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και στις απουσίες που θα έχει στο σημερινό ματς. Από την πλευρά του ο Δικέφαλος θα παίξει σήμερα για να δείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να σηκώσει κατευθείαν το κεφάλι μετά από μία ήττα που ήρθε μετά από 665 ημέρες! Θα πάει σίγουρα για τη νίκη και για να σωπάσει τους ψιθύρους που ακούστηκαν μετά την ήττα και παρά τις απουσίες του, έχει σίγουρα την ποιότητα να πάρει τον αγώνα! Απλά όπως λέει και ένα σύνθημα των οπαδών της ομάδας "ΠΑΟΚ Είσαι" και σήμερα μπορεί να γίνει το οτιδήποτε μετά από όλα αυτά!


Εκτίμηση: G/G (1.95)



Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

Η ομάδα της Τρίπολης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε ένα ματς που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα! Ο Αστέρας Τρίπολης κυνηγάει συνήθως αυτόν τον θεσμό και θα πάει να χτυπήσει το ματς με την ΑΕΚ, όντας γηπεδούχος. Η έδρα θα τον βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, αλλά το θέμα είναι μέχρι που μπορεί να ανταπεξέλθει ο ίδιος αγωνιστικά. Ο αντίπαλος δεν είναι εύκολος και σίγουρα ο Αστέρας Τρίπολης, δεν είναι ο Αστέρας που μας έχει συνηθίσει! Θα παλέψει, αλλά δεν ξέρω αν έχει την ποιότητα για να νικήσει. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ με τον Καρέρα στον πάγκο μπορούμε να πούμε ότι και κερδίζει κόσμο, αλλά και ότι προβληματίζει! Μπορεί να πέτυχε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με 3-1, αλλά τα δύο γκολ ήρθαν από την άσπρη βούλα και μάλιστα υπό αμφισβήτηση! Οι βαθμοί πάντως μπήκαν στο σακούλι και τώρα μπορεί να στραφεί στο Κύπελλο που είναι ένας από τους στόχους της ομάδας για φέτος! Μπορεί να πάρει το ματς, παρά τη δυσκολία της έδρας, αλλά και να μην το πάρει, έχει και τη ρεβάνς, όπου εκεί λογικά θα λυγίσει την ομάδας της Τρίπολης!


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (1.97)



ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στα Γιάννενα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι γηπεδούχοι περιμένουν πως και πως αυτό το ματς. καθώς δεν βρίσκονται πλέον στα σαλόνια της Super League. Βέβαια, η επιστροφή τους μοιάζει να είναι θέμα χρόνου καθώς ο ΠΑΣ βρίσκεται πρώτος στη Super League 2 και αυτή τη στιγμή μοιάζει το φαβορί για την άνοδο. Μπορούν να κάνουν τη ζημιά στον Παναθηναϊκό και θα το επιδιώξουν, αν και δεν θα είναι εύκολο. Οι Πράσινοι παίζουν καλά και μπορεί να έχασαν το "Ντέρμπι Των Αιωνίων", αλλά το αποτέλεσμα τους αδικεί αφού δεν τους δόθηκαν 2 πέναλτι! Με ψυχολογία ανάμεικτη λοιπόν, θα πάνε στα Γιάννενα για να πάρουν κάτι θετικό. Αν παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί όπως εμφανίστηκαν και στο Ντέρμπι δεν θα έχουν πρόβλημα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι σε κάτι τέτοια ματς δυσκολεύεται!


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (1.95)



Ξάνθη - Άρης

Ξάνθη και Άρης κοντράρονται στα "Πηγάδια" με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκη απέναντι σε μισητό αντίπαλο. Η Ξάνθη νίκησε 2-1 την Λάρισα, με την οποία έχει αναπτύξει κόντρα το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Άρης έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους Ντέρμπι! Και οι δύο ομάδες έχουν ψυχολογία και οι δύο ομάδες έχουν αναπτύξει μεταξύ τους έδρα και οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν στο θεσμό. Ιδιαίτερα όμως ο Άρης, ο οποίος έχει πρωταρχικό στόχο για φέτος να πάρει το Κύπελλο Ελλάδος! Πάντως και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι κρύβει κινδύνους και θα προσπαθήσουν να το πάρουν με ένα αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει στη ρεβάνς. Τώρα που θα κάτσει η μπίλια δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Θα πήγαινα προς το Διπλό, αλλά φοβάμαι μην εμφανιστούν μεθυσμένοι οι Κιτρινόμαυροι από τα πανηγύρια του Ντέρμπι!


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (1.97)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας:









Hooligan