Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

ΒΟΜΒΕΣ MADE IN ITALY


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Επέστρεψα από τις Διακοπές των Χριστουγέννων και δεν έγραψα το Σαββατοκύριακο, καθώς τα ματς δεν με έπεισαν. Δεν έχουν επιστρέψει όλα τα Πρωταθλήματα στο Κουπόνι του Στοιχήματος και οι επιλογές μας είναι περιορισμένες, οπότε δεν μου αρέσει να γράφω απλά για να γράψω!

Σήμερα όμως τα παιχνίδια μου άρεσαν! Ιταλικό Πρωτάθλημα με αρκετά ωραία παιχνίδια και με ωραίες Βόμβες, οι οποίες κρύβουν ρίσκο, αλλά και λογική! Εγώ θα τις προτείνω και όποιος/α θέλει ακολουθεί!

Αν σκάσουν οι "Βόμβες Made In Italy", δίνουν απόδοση 27.84, ενώ στο Yankee η απόδοση σκάει στο 108.48!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι Βόμβες έχουν οι γείτονες οι Ιταλοί:


Η πρώτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στον αγώνα Αταλάντα - Πάρμα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και σκοράρουν κατά ρυπάς. Μπορούν να νικήσουν την Πάρμα, η οποία όμως είναι καλή στις αντεπιθέσεις και μπορεί να βάλει δύσκολα στην αμυντική λειτουργία της Αταλάντα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+G/G σε απόδοση 2.50!



Η δεύτερη Βόμβα αναμένουμε να σκάσει στον αγώνα Γιουβέντους - Κάλιαρι. Η Γιουβέντους σαφώς είναι ανώτερη από την Κάλιαρι και θέλει να πάρει το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να φτύσει αίμα καθώς τρώει συνέχεια γκολ! Άσε που και η Κάλιαρι σκοράρει σερί εδώ και 4-5 μήνες!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+G/G σε απόδοση 2.60!




Η τρίτη Βόμβα βρίσκεται στο ματς Λέτσε - Ουντινέζε. Εδώ και οι δύο ομάδες δέχονται εύκολα γκολ, ενώ και οι δύο δεν πείθουν εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα! Το ματς θεωρώ ότι ξεκινάει από το G/G, οπότε γιατί να μην πάμε λίγο παραπάνω;

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.02!



Η τέταρτη Βόμβα περιμένουμε να βγει στο Ντέρμπι Νάπολι - Ίντερ. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και οι ομάδες θα κάνουν τα πάντα να το πάρουν. Θα πήγαινα προς το διπλό, αλλά η Ίντερ είναι Ίντερ και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Θα κινηθώ σε μία πιο safe θεωρητικά επιλογή!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.12!



Οι "Εμπνεύσεις" μου για τους αγώνες της Ιταλίας:









Bomberman