Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 43 ΧΡΟΝΩΝ


Χθες μας τα χάλασε η Ξάνθη με το γκολ που έβαλε και δεν κάναμε 2/3!

Δεν πειράζει όμως, γιατί πληρώσαμε για ακόμη μία φορά στις "Εμπνεύσεις"! Εκεί δώσαμε το Λέστερ - Τσέλσι Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.25, το Anytime Κ. Μπενζεμά σε απόδοση 2.40, το Φέγενορντ - Έμεν 3-0 σε απόδοση 9.75 και την Κόκκινη Κάρτα στο Σασσουόλο - Ρόμα σε απόδοση 4.00!!!

Κάτι κάναμε λοιπόν απέναντι στον Διαβολικό Kouva!!!

Σήμερα ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα και να βγουν τα σημεία μας από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής. Στο Σημερινό Κουπόνι λοιπόν, έχει κάποια ματς που σου τραβάνε την προσοχή και πιστεύω ότι αξίζει να τα ποντάρουμε! Θα κινηθούμε σε πολλά Πρωταθλήματα, αλλά θα πάρουμε και ένα σημείο από το Ελληνικό!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα διαλέξουμε από τα παιχνίδια της Κυριακής:


Έιμπαρ - Ρεάλ Μπέτις
(Estadio Municipal de Ipurúa, 15:00)

Το μεσημέρι της Κυριακής έχει Έιμπαρ - Ρεάλ Μπέτις με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα τελευταία! Η Ρεάλ Μπέτις έχει φτιάξει σαν ομάδα και ειδικά από τη μέση και μπροστά βρίσκει λύση στο σκοράρισμα με τους παίχτες που διαθέτει. Έχουν αρκετό ταλέντο στο να βρίσκουν δίχτυα και να ταράζουν τις αντίπαλες άμυνες, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα στο γήπεδο της Έιμπαρ. Βέβαια, εκεί η Έιμπαρ αλλάζει ψυχολογία και δυναμώνει στα περισσότερα παιχνίδια! Αναμένεται να μπει και να πιέσει την Μπέτις και μάλιστα αν μπορέσει  να πάρει και κάτι από αυτό το παιχνίδι. Είναι δύσκολο μεν, αλλά θεωρώ ότι θα λαβώσει τη Μπέτις δε!


Εκτίμηση: G/G (1.70)




Ατρόμητος - ΑΕΚ
(Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, 17:15)

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που συνήθως είναι με το μέρος των γηπεδούχων! Τα τελευταία χρόνια, ο Ατρόμητος καταφέρνει να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ και να τη δυσκολέψει όποτε την βρίσκει αντιμέτωπη. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα, αλλά το κακό για τους Περιστεριώτες είναι ότι δεν βρίσκονται στην φόρμα που ήταν τις προηγούμενες χρονιές! Η ομάδα του Παντελίδη φαίνεται να μην μπορεί να συνέλθει αγωνιστικά και εκεί αναμένεται να χτυπήσει η ΑΕΚ, η οποία εμφανίζει θετικά στοιχεία με τον Καρέρα στον πάγκο. Με την φόρμα των δύο ομάδων, θα έλεγα ότι η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο! Μπορεί βέβαια το παιχνίδι να κρύβει παγίδες, αλλά θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα βρει τον τρόπο να κερδίσει!


Εκτίμηση: 2 (2.07)



Ουντινέζε - Ίντερ
(Dacia Arena, 21:45)

Η Ουντινέζε υποδέχεται την Ίντερ την Κυριακή και το βράδυ και το παιχνίδι αυτό αναμένεται να τραβήξει αρκετά βλέμματα. Δεν είναι εύκολη έξοδος για την Ίντερ και πόσο μάλλον τώρα που μας δείχνει ότι δυσκολεύεται στα τελευταία παιχνίδια! Οι Νερατζούρι φαίνεται να μην έχουν τη συγκέντρωση που χρειάζεται για να πάρουν τα ματς και αυτό τους κοστίζει βαθμούς, οι οποίοι πετιούνται από εδώ και από εκεί εδώ και 3 αγωνιστικές. Αν δεν συγκεντρωθεί και σε αυτό το ματς, τότε σίγουρα θα την πατήσει και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία Ουντινέζε η οποία ως γηπεδούχος μπορεί να της κάνει ζημιά. Στο Dacia Arena η Ουντινέζε είναι πιο ανταγωνιστική και ως πειθαρχημένο σύνολο αναμένεται να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Κόντε. Συνήθως μάλιστα τα κυνηγάει αυτά τα παιχνίδια που έχουν σοβαρό χαρακτήρα, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει απέναντι σε μία Ίντερ που ναι μεν σήμερα δεν έχει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά πρέπει να βγάλει αντίδραση δε!


Εκτίμηση: 2 (1.83)



Μπορντό - Μαρσέιγ
(Stade Matmut-Atlantique, 22:00)

Ντέρμπι στη Γαλλία με την Μπορντό να αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ. Στο συγκεκριμένο Ντέρμπι υπάρχει μία αξιοπρόσεκτη παράδοση. Η Μπορντό ως γηπεδούχος δεν έχει χάσει από τη Μαρσέιγ εδώ και 43 χρόνια! Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία ήττα της Μπορντό ήταν το μακρινό 1977 με σκορ 1-2! Φαίνεται λοιπόν ότι η Μαρσέιγ δεν τα πάει και τόσο καλά, αν και φέτος με τη φόρμα που έχει απειλεί να σπάσει αυτή την παράδοση! Δεν ξέρω βέβαια αν θα τα καταφέρει, γιατί είναι ένα Ντέρμπι και όταν βλέπεις μία τέτοια παράδοση σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη! Άσε που η Μπορντό ψάχνει και την εκδίκηση για το ματς του πρώτου γύρου και αναμένεται να κυνηγήσει τον αγώνα. Δεν θέλω να μπλέξω με καθαρό σημείο. Ας πάμε στα γκολ!


Εκτίμηση: G/G (1.95)



Οι "Εμπνεύσεις" της Κυριακής:









Betman