Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

ΕΝΑ ΣΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Η 21η αγωνιστική δεν μας πήγε καθόλου όσον αφορά τις επιλογές που βάλαμε στο άρθρο, αλλά ευτυχώς πληρώσαμε αρκετά καλά στις "Εμπνεύσεις", οι οποίες ήταν 6 σε αριθμό! Συγκεκριμένα βγάλαμε το Να Σκοράρει Με Πέναλτι Ο Παναθηναϊκός σε απόδοση 4.90, το Ξάνθη - ΟΦΗ Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.52, το Να Σκοράρει Με Πέναλτι Ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.75, το Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 1-1 σε απόδοση 5.90, το Λαμία - Αστέρας Τρίπολης Χ/Χ σε απόδοση 4.30 και το Λαμία - Αστέρας Τρίπολης Κόκκινη Κάρτα σε απόδοση 4.15!

Φυσικά, πληρώσαμε και στο #Hooligan_Live_Chat που κάναμε για το Ντέρμπι "ΑΕΚ - Ολυμπιακός", στο οποίο βγάλαμε 7 σημεία με συνολική απόδοση 117,74!!!

Παρά λοιπόν τις απώλειες του άρθρου, δείραμε τους Booker για τα καλά!!!

Το Σαββατοκύριακο αυτό, προς έκπληξη μου έχει και Ποδόσφαιρο! Μετά από όλα αυτά τα εξωαγωνιστικά που προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα και φαίνεται ότι θα μας ταλαιπωρούν για πολύ ακόμα, οι ομάδες ρίχνονται στη μάχη για τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής. Στην αγωνιστική αυτή υπάρχουν κάποια ενδιαφέρονται ματς Στοιχηματικά, ενώ ξεχωρίζει και το Ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΟΦΗ - ΑΕΛ

Ο ΟΦΗ παίζει με τη Λάρισα στο Γεντί Κουλέ. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Κρήτης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ξάνθη σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να νικήσει. Βασικά, το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε πολλά περίεργα πράγματα και η ανάλυση του μόνο φυσιολογική δεν θα μοιάζει. Αυτό το ξέρει και η ομάδα του ΟΦΗ, οπότε στρέφεται καθαρά στον αγώνα με την ΑΕΛ, τον οποίο σίγουρα θέλει να πάρει. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον που για μία ομάδα η οποία δέχεται συχνά πυκνά γκολ! Πάντως θα στηριχθεί στα καλά στοιχεία που εμφανίζει τώρα τελευταία, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα και θα πάει για τους 3 βαθμούς. Κάτι βέβαια που αναμένεται να κάνει και η ομάδα της Λάρισας. Η ΑΕΛ, μπορεί να μην τα κατάφερε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και να ηττήθηκε με 0-2 από δύο γκολ που προέκυψαν από την άσπρη βούλα, αλλά θα πάει να κάνει ζημιά στην ομάδα της Κρήτης και αν είναι συγκεντρωμένη μπορεί να το κάνει. Βέβαια, η τελευταία της εμφάνιση στο AEL FC Arena προβλημάτισε αρκετά, αλλά θεωρώ ότι ο ΟΦΗ των τελευταίων αγωνιστικών είναι στα μέτρα της! Αναμένεται λοιπόν να δυσκολέψει τους γηπεδούχους, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι σε βαθμό που θα της δώσει και το Διπλό.


Εκτίμηση: 1X+Over1.5 (1.72)



Ολυμπιακός - Ξάνθη

Ολυμπιακός και Ξάνθη κοντράρονται στον Πειραιά με τις σχέσεις των δύο ομάδων να μην είναι και οι καλύτερες μετά από όλα αυτά που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να μπει δυνατά και να πατήσει την Ξάνθη για ευνόητους λόγους. Εκτός όμως από αυτούς τους ευνόητους λόγους έχει και το κίνητρο των 3 βαθμών, οι οποίο θα τον φέρουν προς στιγμήν στην κορυφή ελπίζοντας σε κάποιο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έχει λοιπόν κίνητρο, λόγους, σκοπό, αλλά και έδρα, τα οποία όλα μαζί θα τον οδηγήσουν σε μία νίκη που θα ικανοποιήσει πολλά μέτωπα μέσα στην ομάδα! Η Ξάνθη από τη μεριά της, αναμένεται να πάει στον Πειραιά για να δείξει τα δόντια της όσο καλύτερα μπορεί. Πρόκειται να παίξει κλειστά και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, οι οποίες ίσως τις δώσουν κάτι από αυτόν τον αγώνα. Πρώτο λόγο όμως έχει η άμυνα της και ο τερματοφύλακας της, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τους παίχτες του Ολυμπιακού. Λέω να κινηθώ στα Κόρνερ, διότι και γκολ να βάλει ο Ολυμπιακός θα παίξει για να βάλει όσα περισσότερα μπορεί και να ξεφτιλίσει την ομάδα της Ξάνθης!


Εκτίμηση:Ολυμπιακός Over 6.5 Κόρνερ (1.65)



Άρης - Πανιώνιος

Ο Άρης δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό και τώρα καλείται να νικήσει τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Ένινγκ δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στο Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός τον κέρδισε με 2-0, φεύγοντας αυτός με τους 3 βαθμούς. Οι κιτρινόμαυροι δεν θέλουν να την πατήσουν πάλι από ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα μπουν μόνο και μόνο για τη νίκη! Δεν μπορούν να χάσουν και άλλους βαθμούς, καθώς κυνηγάνε μία θέση στα play-off χωρίς να έχουν μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους και το πρόγραμμα που έρχεται δεν είναι και το πιο εύκολο. Οπότε αυτό το ματς μοιάζει το ιδανικό για να το κερδίσει ο Άρης και να πάρει τους 3 βαθμούς που θα τον βοηθήσουν για τη συνέχεια. Ο Πανιώνιος εξάλλου δεν είναι και το μεγαθήριο που μπορεί να σταματήσει τον Άρη και πόσο μάλλον μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ναι μεν μπορεί να κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο, αλλά εδώ μιλάμε για τελείως διαφορετικό ματς και δεν βλέπω να τη βγάζει καθαρή!
.

Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.67)



Ατρόμητος - ΑΕΚ

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξάγεται στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ατρόμητο και ηττήθηκαν με 1-0. Η αλήθεια είναι ότι οι Περιστεριώτες δεν έδειξαν καλό πρόσωπο, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι η ομάδα που ήταν τις προηγούμενες χρονιές. Στον αγώνα της Κυριακής θα παραταχθεί απέναντι σε μία ΑΕΚ, η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα. Μπορεί βέβαια να μην τα κατάφερε στο Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έδειξε όμως ότι έχει κάποια καλά στοιχεία ως ομάδα, αλλά και ένα πλάνο στο παιχνίδι της. Θα έλεγα ότι τον πρώτο λόγο τον έχει η ΑΕΚ, αλλά τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Ένωσης δυσκολεύεται σε αυτή την έδρα και μπορεί να δυσκολευτεί και φέτος. Περιμένω λοιπόν να κοντραριστούν οι δύο ομάδες και να αναζητήσουν ότι καλύτερο μπορούν από αυτό το παιχνίδι με το χέρι μου να πηγαίνει προς τα δεξιά, αλλά με μία επιφύλαξη!


Εκτίμηση: 2Χ+Over1.5 (1.85)



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Το πιο ενδιαφέρον ματς της 21ης αγωνιστικής είναι το Ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Τα δύο στρατόπεδα βρίσκονται σε διαφορετική φάση αυτήν την περίοδο με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο βάση εικόνας των δύο ομάδων. Η αλήθεια είναι ότι το Τριφύλλι βρίσκεται σε φόρμα τον τελευταίο καιρό και παίζει ωραία μπάλα, κάτι το οποίο διαπιστώσαμε και στον αγώνα με την Λάρισα. Από την άλλη πλευρά, αυτό δεν συμβαίνει με την ομάδα της Θεσσαλόνικης. Ναι μεν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα και να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, αλλά στα τελευταία του παιχνίδια δεν έχει ικανοποιήσει με την εικόνα του. Το μέταλλο του Πρωταθλητή όμως καλά κρατεί και θα του χρειαστεί στο Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι. Φυσικά σε όλο αυτό το Ντέρμπι δεν μπορούμε να παραλείψουμε το τοξικό περιβάλλον που δημιουργείται τις τελευταίες ημέρες εξωαγωνιστικά για την ομάδα του Δικεφάλου και πολλοί περιμένουν αυτή η τοξικότητα να επηρεάσει και τους παίχτες της ομάδας. Είναι δύσκολο ματς και για τους δύο όμως, γιατί δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ. Θα είναι σε κακή φόρμα και θα το εκμεταλλευτεί η ομάδα του Παναθηναϊκού ή θα βγάλει αντίδραση για όλα αυτά που γίνονται και θα δείξει μία εικόνα που κανείς δεν την περιμένει; Ότι και να γίνει, εγώ λέω να ξεκινήσω από το αμφίσκορο και όπου μας πάει!


Εκτίμηση: G/G (2.00)




Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League:









Hooligan