Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Η προηγούμενη Κυριακή των Ντέρμπι δεν πήγε όπως θέλαμε, αλλά δεν το βάζουμε κάτω!

Μπορεί να χάσαμε τη μάχη του άρθρου της Κυριακής, αλλά καταφέραμε να πληρώσουμε με τις Στοιχηματικές Προτάσεις του Σαββάτου και με τις "Εμπνεύσεις" του Σαββατοκύριακου! Εκεί, δώσαμε το Γκλάντμπαχ - Μάϊντζ 3-1 σε απόδοση 11.00, το Anytime Λαουτάρο Μαρτίνες σε απόδοση 2.12, το Ρόμα - Λάτσιο Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.15 και το Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μαγίορκα 3-0 σε απόδοση 11.00!!!

Οπότε ρίξαμε τις μπουνιές μας στο Διαβολικό Kouva!!!

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει ωραία παιχνίδια με αρκετά Ντέρμπι να υπάρχουν στο Στοιχηματικό Κουπόνι. Εμείς σήμερα θα πιάσουμε το Κουπόνι του Σαββάτου, όπου εκεί δεσπόζει το "Ντερμπι της Μαδρίτης" αλλά και κάποια άλλα παιχνίδια, τα οποία αξίζουν το ποντάρισμα μας!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια παιχνίδια θα διαλέξουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
(Estadio Santiago Bernabéu, 17:00)

Το Ντέρμπι της Μαδρίτης ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι και είναι ένα ωραίο παιχνίδι και για να το δεις, αλλά και για να στοιχηματίσεις. Η Ατλέτικο έχει παράδοση στο Santiago Bernabéu και δυσκολεύει αρκετά τη Ρεάλ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Όμως, αυτή τη φορά είναι κάπως διαφορετικά! Η Ρεάλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση τώρα τελευταία και έχει δείξει ότι έχει συμμαζευτεί σε πολλές παραμέτρους στο παιχνίδι της, σε αντίθεση με την Ατλέτικο, η οποία όσο πάει και χάνει την αίγλη που είχε παλιά. Η ομάδα του Σιμεόνε δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που ξέραμε και φέτος φαίνεται να παρουσιάζει αφέλεια στο παιχνίδι της και αυτό της στοιχίζει! Άσε που λείπει και ο Ζοάο Φέλιξ και ο Ντιέγκο Κόστα για να απειλήσουν λίγο παραπάνω την καλή άμυνα της Ρεάλ. Με το μομέντουμ λοιπόν των δύο ομάδων, ο δείκτης δείχνει Ρεάλ και λέω να τιμήσω την "Βασίλισσα"!


Εκτίμηση: 1 (1.85)



Ολυμπιακός - Ξάνθη
(Γεώργιος Καραϊσκάκης, 19:30)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε ένταση! Τα εξωαγωνιστικά που έχουν απασχολήσει τις δύο ομάδες των τελευταίο καιρό δεν έχει δημιουργήσει και το καλύτερο κλίμα μεταξύ τους και αυτό αναμένεται να φανεί και στο γήπεδο. Από τη μία, ο Ολυμπιακός θέλει να συντρίψει την Ξάνθη για να δείξει τη δύναμη του προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά και για να πάρει τους 3 βαθμούς που θα τον οδηγήσουν και πάλι στην κορυφή ελπίζοντας σε ένα αυριανό στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει και μία Ξάνθη, η οποία μπορεί να κλειστεί καλά στο καβούκι της και με αυτόν τον τρόπο να προσπαθήσει να κλέψει κάτι από το ματς. Την έχουμε δει εξάλλου να το κάνει καλά και να δέχεται το σφυροκόπημα με αρκετή επιτυχία, αλλά εδώ κάτι μου λέει ότι δεν θα αντέξει. Ο Ολυμπιακός θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια και μόλις βάλει το πρώτο γκολ θα κυνηγήσει και άλλα, για να πατήσει την Ξάνθη για τα καλά! Όσο για την αντίδραση και την επίθεση της Ξάνθης, δεν νομίζω να καταφέρει και πολλά απέναντι στον Ολυμπιακό και ειδικά τώρα που τον αντιμετωπίζει εκτός έδρας!


Εκτίμηση: Ολυμπιακός -2 (2.05)




Λειψία - Γκλάντμπαχ
(Red Bull Arena, 19:30)

Ντέρμπι στη Γερμανία ανάμεσα σε Λειψία και Γκλάντμπαχ! Οι δύο ομάδες έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στη φετινή Bundesliga, με την ομάδα της Λειψία να παρουσιάζεται λίγο πιο σοβαρή! Αυτό βέβαια δεν το έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι, στο οποίο ηττήθηκε με 2-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τώρα καλείται να βγάλει αντίδραση! Η αλήθεια είναι ότι έχει τον τρόπο να το κάνει και ειδικά τώρα που παίζει στην έδρα της. Ναι μεν είναι Ντέρμπι, αλλά η Γκλάντμπαχ εκτός έδρας χάνει αρκετή από τη δυναμική της και αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα της Λειψίας. Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι θα πάνε να κάνουν το παιχνίδι τους και να κλέψουν το Ντέρμπι με τη Λειψία, αλλά θεωρώ ότι ακόμα και να σκοράρουν, δεν έχουν τον πρώτο λόγο. Λέω να στηρίξω έδρα!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.70)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου:









Betman