Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΩΝ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Το άρθρο για τις Ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας δεν πήγε όπως θέλαμε, αλλά τουλάχιστον πληρώσαμε στις "Εμπνεύσεις", όπου δώσαμε το Να Σκοράρει Πρώτος Ο ΠΑΟΚ στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.20, το Να Μπει Το Πρώτο Γκολ Πριν Το 28' σε απόδοση 2.12 και το Να Σκοράρει Πρώτος Ο Άρης στο Ατρόμητος - Άρης σε απόδοση 2.05!!!

Ρίξαμε κάτι φάπες λοιπόν!!!

Τώρα επιστρέφουμε και πάλι στην Super League, με την 24η αγωνιστική να έχει ωραία παιχνίδια, όπου ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει η δύσκολη αποστολή του ΠΑΟΚ στην Λάρισα και φυσικά το Ντέρμπι των Κιτρινόμαυρων μεταξύ Άρη και ΑΕΚ!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε τα ματς της 24ης αγωνιστικής, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΑΕΛ - ΠΑΟΚ

Η Λάρισα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που τραβάει τα βλέμματα! Ο λόγος; Διότι η Λάρισα βάζει συχνά πυκνά δύσκολα στην ομάδα του Δικέφαλου του Βορρά και αυτό αναμένεται να κάνει και το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα του Κούγια θα παίξει για στερήσει τους 3 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και αυτό θα προσπαθήσει να το κάνει εκμεταλλευόμενη την έδρα της, στην οποία οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν και την καλύτερη παράδοση. Βέβαια, οι Ασπρόμαυροι πάνε με ψυχολογία μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδας και θα παίξουν μόνο για τη νίκη, η οποία θα τους κρατήσει κοντά στον Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική! Θεωρώ ότι οι απουσίες που έχει η ομάδα του ΠΑΟΚ μπορούν να καλυφθούν από το μεγάλο ρόστερ που διαθέτει, κάτι που δεν μπορώ να το υποσχεθώ για την ομάδα της ΑΕΛ, η οποία αναμένεται να παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα. Δύσκολο παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να κριθεί στο γκολ και να μην ανοίξει πολύ!


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (1.95)



Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό και θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη βέβαια δεν έχει εύκολο έργο, διότι ο Παναιτωλικός τώρα τελευταία είναι ανεβασμένος και θα έλεγα ότι αδικείται από τα τελικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στο "Τριφύλλι", το οποίο όμως αν είναι σοβαρό και έχει τη φόρμα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, τότε θα πάρει τους 3 βαθμούς. Αν δούμε τις αποδόσεις, ο 1 είναι πολύ χαμηλός και επειδή το παιχνίδι κρύβει παγίδες, λέω να κινηθώ στα γκολ. Θεωρητικά θα γίνει κλειστό ματς!


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (1.95)



ΝΠΣ Βόλος - Αστέρας Τρίπολης

Στο Βόλο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι το οποίο για πολλούς είναι αδιάφορο στοιχηματικά. Και αυτό συμβαίνει διότι όσον αφορά επιλογή σημείου δεν ξέρεις που μπορεί να πάει. Είναι ένα κλασικό Ελληνικό παιχνίδι που λες ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα και δεν το ακουμπάω. Και όντως ούτε εγώ θα το ακουμπήσω σε καθαρό σημείο, αλλά θα πάω στα Κόρνερ του Βόλου, ο οποίος βγάζει σχετικά πολλά στην έδρα του!


Εκτίμηση: ΝΠΣ Βόλος Over 4.5 Κόρνερ (1.78)




Άρης - ΑΕΚ

Κιτρινόμαυρο Ντέρμπι διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής με τον Άρη να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι Γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν ακόμα ένα μεγάλο κατόρθωμα μετά την Πρόκριση που πήραν επί του Ατρομήτου και η νίκη στο Ντέρμπι θα είναι ότι πρέπει για τον κόσμο, αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας. Έχει τη δυνατότητα να την πάρει και φυσικά αναμένεται να πάρει και δύναμη από τον κόσμο του, ο οποίος θα γεμίσει το γήπεδο για αυτό το παιχνίδι! Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ γνωρίζει ότι έχει δύσκολο έργο και θα προσπαθήσει να ξαφνιάσει τους γηπεδούχους κάνοντας την έκπληξη. Δεν θα την έδινα βέβαια φαβορί, όπως τη δίνουν οι Book, αλλά θα της έδινα την ελπίδα να αποσπάσει το Χ. Αν δεν καταφέρει πάντως να φύγει με κάποιο βαθμό από την έδρα του Άρη, τότε πιστεύω ότι δεν θα δεχθεί αρκετά γκολ, καθώς ο Καρέρα έχει δέσει την άμυνα του.


Εκτίμηση: 1Χ+Under4.5 (1.63)



ΟΦΗ - Ατρόμητος

Το απόγευμα της Δευτέρας ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, ο οποίος αποκλείστηκε από τον Άρη στον θεσμό του Κυπέλλου. Οι Περιστεριώτες δεν τα κατάφεραν απέναντι στο σύνολο του Ένινγκ και μάλιστα έμειναν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς να πετύχουν γκολ. Δεν είναι καλά τα πράγματα για την ομάδα του Παντελίδη και αναμένεται να δυσκολέψουν ακόμα πιο πολύ τώρα που παίζουν σε μία τόσο δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν ΟΦΗ ο οποίος είναι καλύτερος. Όχι ότι θυμίζει την ομάδα που ήταν στην αρχή, αλλά οι Κρητικοί σίγουρα διαθέτουν καλύτερο σύνολο από τον Ατρόμητο, ο οποίος έχει χάσει και σε πιο εύκολες έδρες φέτος. Για να πούμε την αλήθεια, αν καταφέρουν να πάρουν κάτι από αυτό το ματς οι φιλοξενούμενοι, τότε θα είναι έκπληξη!


Εκτίμηση: 1 (1.85)


Οι "Εμπνεύσεις" θα μπαίνουν μέρα με τη μέρα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League του Σαββάτου:






Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League της Κυριακής και της Δευτέρας:









Hooligan