Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κάναμε 4/5 και για ένα Κόρνερ χάσαμε το απόλυτο! Εκτός όμως από την καλή απόδοση στο άρθρο, πληρώσαμε και στις "Εμπνεύσεις", όπου εκεί δώσαμε το Ατρόμητος - Ολυμπιακός Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 σε απόδοση 2.22, το Anytime Λ. Λάμπρου σε απόδοση 2.25, το Anytime Σ. Αραούχο σε απόδοση 2.50 και την Κόκκινη Κάρτα στο Παναιτωλικός - ΝΠΣ Βόλος σε απόδοση 4.45!!!

Γενικά, δείραμε τους Booker για τα καλά!!!

Σήμερα έχει Κύπελλο, με τις Ρεβάνς των πρώτων παιχνιδιών να έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα ξεκινάει με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία, για να ακολουθήσει το Ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και να για κλείσει αύριο με το ματς στο Περιστέρι μεταξύ Ατρόμητου και Άρη. Η ΑΕΚ παίζει την άλλη εβδομάδα οπότε δεν θα τη συμπεριλάβουμε στο συγκεκριμένο άρθρο!


Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε όλα τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Ολυμπιακός - Λαμία

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία και θέλει να αποφύγει τα περσινά! Πέρσι είχε αποκλειστεί με 0-1 και φέτος δεν θέλει να επιτρέψει να δημιουργηθεί η ίδια ιστορία μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Αναμένεται να μπει δυνατά για να καθαρίσει το παιχνίδι, απέναντι σε μία Λαμία που θα κλειστεί πίσω και θα προσπαθήσει να κλέψει κάτι από το παιχνίδι. Βέβαια, κατεβαίνει με τη μισή ομάδα, καθώς ο προπονητής της αποφάσισε να αφήσει έξω αρκετούς βασικούς παίχτες. Περιμένω λοιπόν, ο Ολυμπιακός να πάρει το παιχνίδι και μάλιστα χωρίς να κινδυνέψει!


Εκτίμηση: 1+NG (1.65)



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Ακόμη μία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, ακόμα ένα Ντέρμπι, ακόμα μία μονομαχία που μοιάζει και η πιο ενδιαφέρον από τις υπόλοιπες! Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, το οποίο μπορεί να του δώσει και την Πρόκριση! Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να παίξει έξυπνα, ξέροντας ότι έχει πολλά πλάνα πρόκρισης στο μανίκι του και θα κυνηγήσει το καλύτερο πλάνο για εκείνον. Αυτό είναι η επίτευξη ενός γκολ, το οποίο θα του δώσει την πρόκριση κατά 90%! Μετά απλά χρειάζεται διαχείριση. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν σημαίνει ότι θα του το επιτρέψει αυτό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι 100% συγκεντρωμένη σε αυτό το παιχνίδι και το έδειξε και από τις επιλογές που έκανε στο Ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και με τις δηλώσεις του. Το Τριφύλλι βέβαια κυνηγάει τουλάχιστον 2 γκολ για να πάει στην παράταση, 3 για να περάσει και φυσικά να μη δεχθεί κανένα. Δεν το λες και το πιο εύκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πάντως ότι ένα γκολ θα το βάλει στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.


Εκτίμηση: G/G (2.00)




Ατρόμητος - Άρης

Ατρόμητος και Άρης κοντράρονται στο Περιστέρι μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κατάφερε να πάρει τη λευκή ισοπαλία στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα προσπαθήσει να την υπερασπιστεί απέναντι σε μία ομάδα που διψάει για το φετινό Κύπελλο. Σίγουρα δεν έχει εύκολο έργο, κάτι που φάνηκε και στον πρώτο αγώνα, αλλά τώρα είναι στην έδρα του και θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα "τακτικά" για να πετύχει τον στόχο του. Δεν περιμένω να ανοιχτεί από την αρχή, γιατί αν δεχθεί ένα γκολ τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Εκεί φυσικά αναμένεται να χτυπήσει και ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να πετύχει αυτό το γκολ που δεν πέτυχε στο Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο πλέον κρίνει και μισή πρόκριση. Έχει τους παίχτες να το βάλει, αλλά και τη θέληση απέναντι σε μία ομάδα που είναι κατώτερη του. Θα πήγαινα προς το Διπλό, αλλά επειδή είναι ματς Κυπέλλου πάμε σε μία θεωρητικά πιο safe επιλογή.


Εκτίμηση: 2Χ+Under4.5 (1.61)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας:










Hooligan