Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ


Δεν μπορώ να διανοηθώ πως χάσαμε το απόλυτο από το χθεσινό άρθρο!


Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά χάλασε από το ματς της Λεβερκούζεν με τη Ντόρτμουντ, με τους φιλοξενούμενους να μας πληρώνουν μέχρι το 81' όπου και δέχθηκαν την πλήρη ανατροπή μέσα σε 2 λεπτά! Εντάξει το γλυκό έδεσε με τη Γιουβέντους, η οποία ήταν κατώτερη από τη Βερόνα (?) και δέχθηκε και αυτή την ανατροπή! Γενικά, δεν μας ήθελε και κάναμε μόνο 2/4!

Τουλάχιστον μας πλήρωσαν οι "Εμπνεύσεις" όπου εκεί βγάλαμε 5! Συγκεκριμένα βγάλαμε το Μπεσίκτας - Γκαζιαντέπ Anytime Σκορ 2-0 σε απόδοση 2.17, το Σάλκε - Πάντερμπορν Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.42, το Φενερμπαχτσέ - Αλάνιασπορ Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.40, το Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ Anytime Σκορ 1-2 σε απόδοση 2.85 και το Πανιώνιος - Ξάνθη 0-0 Σκορ 1ου Ημιχρόνου σε απόδοση 2.42!!!

Δώσαμε καλή μάχη λοιπόν απέναντι στο Διαβολικό Kouva!!!

Στο Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής έχει αρκετά παιχνίδια, αλλά σε πολλά από αυτά δεν με έπεισαν οι αποδόσεις! Είπα λοιπόν να ασχοληθώ με τον αγώνα του Ολυμπιακού, με το Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και φυσικά με το Ντέρμπι στο Μιλάνο ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα διαλέξουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Ατρόμητος - Ολυμπιακός
(Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, 17:15)
Ατρόμητος και Ολυμπιακός κοντράρονται το απόγευμα της Κυριακής, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει ύπουλο για τους Ερυθρόλευκους! Η έδρα του Ατρομήτου δεν είναι και η πιο εύκολη στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και δυσκολεύει συνήθως όσους αντιπάλους περνάνε από εκεί. Βέβαια, αυτό συμβαίνει όταν ο Ατρόμητος είναι καλά και ο Ατρόμητος φέτος δεν είναι! Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και έχει μείνει άσφαιρη εδώ και 540 λεπτά! Σήμερα λοιπόν, καλείται να σκοράρει απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δεν δέχεται εύκολα γκολ και συνάμα πάει για να πάρει τους 3 βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Δεν μπορώ να δω πως αυτός ο Ατρόμητος μπορεί να σταματήσει αυτόν τον Ολυμπιακό!


Εκτίμηση: 2+Over1.5 (1.65)



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
(ΟΑΚΑ, 19:30)

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής είναι αυτό που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό! Οι δύο ομάδες κοντράρονται μετά από παιχνίδια που έδωσαν για τον θεσμό του Κυπέλλου, στα οποία καμία από τις δύο δεν κατάφερε να νικήσει! Η ΑΕΚ κατάφερε να έρθει ισόπαλη στο Αγρίνιο, ενώ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Ένωσης έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο στη ρεβάνς και μπορεί να έχει λίγο πιο καθαρό μυαλό για το αποψινό Ντέρμπι, κάτι που περιμένω να μην το έχει ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει την περισσότερη προσοχή της στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, διότι θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες της έχουν απομείνει για την πρόκριση. Περιμένω λοιπόν να κυνηγήσει εκείνο το ματς περισσότερο και όχι αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, η οποία θα έχει και τους οπαδούς στο πλάι της! Λέω να δώσω προβάδισμα στην Ένωση!


Εκτίμηση: 1 (2.04)



Ίντερ - Μίλαν
(Giuseppe Meazza, 21:45)

Ντέρμπι στο Μιλάνο με τις δύο τοπικές ομάδες να κοντράρονται! Το Ίντερ - Μίλαν είναι το παραδοσιακό Ντερμπι της πόλης και αναμένεται να πέσουν κορμιά το βράδυ της Κυριακής! Αν πήγαινα με τη βαθμολογική θέση θα επέλεγα Ίντερ. Αν πήγαινα με τη φόρμα δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά για την Ίντερ. Όχι επειδή η Μίλαν είναι καλύτερη, αλλά η Ίντερ μας έχει δείξει ότι δυσκολεύεται τώρα τελευταία και χωρίς τον Λαουτάρο Μαρτίνες και ίσως και τον Χαντάνοβιτς, ο οποίος ενδέχεται να απουσιάζει, πιστεύω ότι σφίγγουν αρκετά τα λουριά! Θεωρώ πάντως ότι θα βρει ένα γκολ, όπως το ίδιο περιμένω να κάνει και η Μίλαν μέσω του Ιμπραϊμοβιτς ή μέσω κάποιου άλλου παίχτη που βρίσκεται στην επιθετική της γραμμή, η οποία τελευταία μοιάζει ανεβασμένη! Λόγω Ντέρμπι και μάλιστα Ιταλικού προτιμώ να μην μπλέξω με σημείο, οπότε θα στραφώ στα γκολ!


Εκτίμηση: G/G (1.75)



Οι "Εμπνεύσεις" της Κυριακής:









Betman