Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Τα σημεία που δώσαμε χθες πλήρωσαν πολύ κόσμο!


Όχι μόνο κάναμε 3/4 στο άρθρο (χάσαμε την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα παιχνίδι από ταινία επιστημονικής φαντασίας), αλλά πληρώσαμε και 6 Εμπνεύσεις, η οποίες έβγαιναν μπαμ μπαμ η μία μετά την άλλη!

Συγκεκριμένα, έδωσα το Λειψία - Βέρντερ Βρέμης Anytime Σκορ 3-0 σε απόδοση 3.05, το Άουσμπουργκ - Φράιμπουργκ Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.22, το Πάντερμπορν - Χέρτα Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.20, το Μπαρτσελόνα - Χετάφε Anytime Σκορ 2-1 σε απόδοση 3.50, το ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Anytime Σκορ 0-2 σε απόδοση 2.07 και το Αταλάντα - Ρόμα Anytime Σκορ 2-1 σε απόδοση 2.90!!!

Μεγάλη Νίκη χθες λοιπόν απέναντι στο Διαβολικό Kouva!!!

Σήμερα, το Στοιχηματικό Κουπόνι έχει ωραία παιχνίδια με πολύ ενδιαφέροντα ματς σε Ιταλία και Ελλάδα και εκεί λέω να κινηθώ! Εξάλλου έχει και το Ντέρμπι "Λάτσιο - Ίντερ" και δεν γίνεται να το παραβλέψεις!

Χωρίς πολλά πολλά, πάμε να δούμε τι θα διαλέξουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Γιουβέντους - Μπρέσια
(Allianz Stadium, 16:00)

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Μπρέσια, μετά το κάζο που έπαθε από τη Βερόνα. Η "Γηραιά Κυρία" ενώ προηγούνταν στο γήπεδο της Βερόνα, δέχθηκε δύο γκολ και έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της, πράγμα που έφερε την Ίντερ να συγκατοικεί στην κορυφή μαζί της! Η εικόνα αυτή έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο της ομάδας και κυρίως για τον Σάρι, ο οποίος καλείται σήμερα να βγάλει αντίδραση και να νικήσει τη Μπρέσια και μάλιστα με μία καλή εμφάνιση! Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Θεωρώ ότι η Γιουβέντους θα πάει σήμερα να πάρει το παιχνίδι, δείχνοντας την ποιότητα της και κάνοντας ένα ματς που θα διώξει τα σύννεφα από την ομάδα. Εξάλλου η Μπρέσια προσφέρεται για ένα τέτοιο παιχνίδι, καθώς είναι κατώτερη ομάδα, αλλά έχει και πολλές απουσίες!


Εκτίμηση: Γιουβέντους -1 (1.61)



ΝΠΣ Βόλος - Αστέρας Τρίπολης
(Πανθεσσαλικό Στάδιο, 17:15)

ΝΠΣ Βόλος και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στην έδρα του πρώτου με κοινό σκοπό! Και οι δύο ομάδες έχουν βλέψεις για 6άδα και αναμένεται να τα δώσουν όλα στο σημερινό παιχνίδι. Δεν είναι εξάλλου μεγάλη η διαφορά τους ποιοτικά και το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού από τη στιγμή που καμία από τις δύο δεν βολεύεται με τον βαθμό ισοπαλίας. Περιμένω λοιπόν να δω ένα παιχνίδι μαχητικό, με πάθος σε όλο το 90λεπτο, αλλά και με γκολ!


Εκτίμηση: G/G (1.95)



Άρης - ΑΕΚ
(Κλεάνθης Βικελίδης, 19:30)

Σήμερα το απόγευμα έχει Ντέρμπι στη Super League ανάμεσα στον Άρη και στην ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να είναι ήδη στα play-off! Οι φιλοξενούμενοι έχουν κλειδώσει την 3η θέση και πάνε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης για να πάρουν ότι μπορούν, καθώς δεν έχουν τόσο άγχος για το αποτέλεσμα. Αυτοί όμως που μπορεί να έχουν λίγο άγχος είναι οι γηπεδούχοι. Και το άγχος αυτό, δεν προέρχεται τόσο στο βαθμολογικό κομμάτι, αλλά πιο πολύ στο κομμάτι του γοήτρου. Η ομάδα του Άρη θέλει να πάρει αυτό το Ντέρμπι και για την ίδια την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο που θα έχει γεμίσει το γήπεδο. Έλεγα να πάω με έδρα, αλλά επειδή είναι Ελληνικό Ντέρμπι, θα κρατήσω και μία πισινή!


Εκτίμηση: 1Χ+Under3.5 (1.90)



Λάτσιο - Ίντερ
(Olimpico, 21:45)

Ντέρμπι στην Ιταλία και σίγουρα το πιο σημαντικό παιχνίδι της Serie A για αυτή την αγωνιστική! Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα αήττητο σερί 18 αγώνων και θέλουν απόψε να πάρουν τη νίκη για να κάνουν το νούμερο 19, αλλά και για να περάσουν την Ίντερ που βρίσκεται από πάνω τους με 1 βαθμό περισσότερο! Αναμένεται λοιπόν να τα δώσουν όλα απέναντι στην ομάδα του Κόντε, η οποία φυσικά δεν είναι εύκολο να τη νικήσεις και αυτό το απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική! Η Ίντερ στο Ντέρμπι του Μιλάνου, κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 0-2 σε 4-2 και να πάρει την νίκη απέναντι στη Μίλαν, η οποία για ακόμη μία φορά έδειξε ότι φέτος είναι άρρωστη. Έχοντας λοιπόν μεγάλη ψυχολογία, η Ίντερ θα πάει σήμερα να πάρει το Διπλό το οποίο θα την κρατήσει στην Κορυφή και θα της δώσει ελπίδες για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος! Περιμένω λοιπόν να δω ένα ωραίο παιχνίδι με σκληρές μάχες και γκολ εκατέρωθεν!


Εκτίμηση: G/G (1.61)



Οι "Εμπνεύσεις" της Κυριακής:










Betman