Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Την προηγούμενη Κυριακή, το αγαπημένο μας άρθρο για τις Βόμβες που σκάνε Αποκλειστικά στο Ελληνικό Ντέρμπι έκανε και πάλι το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ! 8 Βόμβες έσκασαν και η απόδοση ξέφυγε!

Με ανάλογο άρθρο θα ασχοληθούμε και πάλι αύριο που έχει "Άρη - ΑΕΚ", γιαυτό σήμερα θα πιάσουμε κάποιες Βόμβες που υπάρχουν στο Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου!

Αν σκάσουν δίνουν απόδοση 25.90, ενώ στην επιλογή Yankee η απόδοση σκάει στο 102.97!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις Βόμβες που θα διαλέξουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στη Β' Γαλλίας και στο παιχνίδι Λοριάν - Κλερμόν. Εκεί οι δύο ομάδες είναι στην πρίζα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και θέλουν να κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους δώσει τους 3 βαθμούς. Θεωρώ ότι βάση κινήτρου, αλλά και βάση φόρμας ένα γκολ θα μπει από κάθε ομάδα!


Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G σε απόδοση 2.00!




Η δεύτερη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε. Η Μπάρτσα δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά καλή ομάδα που ξέραμε και παρά το αποτέλεσμα που πήρε στην έδρα της Μπέτις δεν μπορώ να πω ότι με έπεισε! Εξάλλου σήμερα παίζει με τη Χετάφε, η οποία μοιάζει από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ισπανίας αυτή την περίοδο. Θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές με το ματς να μην μένει στην ισοπαλία!


Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.30!



Η τρίτη Βόμβα αναμένεται στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά, ενώ η ομάδα του Πανιωνίου κατεβαίνει χωρίς 10 παίχτες! Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει επίδειξη δύναμης και θα βάλει αρκετά γκολ στον Πανιώνιο που δεν έχει καμία ελπίδα!


Η Βόμβα βρίσκεται στο NG+Over2.5 σε απόδοση 2.07!



Η τέταρτη Βόμβα υπάρχει στο Αταλάντα - Ρόμα. Σε αυτό το Ντέρμπι, θεωρώ ότι η Αταλάντα είναι το φαβορί, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα αυτό δείχνουν και με το παραπάνω. Βέβαια η άμυνα της δέχεται συχνά γκολ και πιστεύω ότι η Ρόμα θα καταφέρει και αυτή να σκοράρει απέναντι στην Αταλάντα. Το Ντέρμπι όμως δεν βλέπω να το παίρνει!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+G/G σε απόδοση 2.72!







Bomberman