Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!


Το άρθρο του προηγούμενου Σαββατοκύριακο δεν μας πλήρωσε, καθώς δεν βγήκαν όλες οι επιλογές που είχαμε διαλέξει! Πληρωθήκαμε όμως στις "Εμπνεύσεις" που εκεί βγάλαμε 5 σε αριθμό και ανάμεσα σε αυτές δώσαμε και Ακριβές Σκορ!

Συγκεκριμένα, πληρώσαμε με το ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-2 σε απόδοση 9.00, με το Ολυμπιακός - Πανιώνιος σε απόδοση 6.70, με το Να Σκοράρει Με Πέναλτι Ο Παναθηναϊκός σε απόδοση 4.00, με το Anytime Φ. Μακέντα σε απόδοση 2.12 και με το Ξάνθη - Λαμία 0-0 Σκορ 1ου Ημιχρόνου σε απόδοση 2.30!!!

Δείραμε λοιπόν τους Booker και με το παραπάνω!!!

Το Σαββατοκύριακο αυτό, έχουμε την προτελευταία αγωνιστική της Super League (στην κανονική διάρκεια), στο οποίο πολλές ομάδες μάχονται για μία θέση στα play-off. Μπροστά όμως στο Ντέρμπι της αγωνιστικής λίγη σημασία φαίνεται να έχουν αυτά τα παιχνίδια, καθώς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στην Τούμπα, η οποία θα είναι Καζάνι και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε τα ματς της 25ης αγωνιστικής, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός

Η ομάδα της Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που μοιάζει τελικός για τους γηπεδούχους! Ο Αστέρας Τρίπολης κυνηγάει μία θέση για τα play-off και αναμένεται να δώσει τα πάντα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν καίγεται και τόσο! Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει μπει στα play-off και δεν κινδυνεύει να χάσει τη θέση της, αλλά ούτε μπορεί να πάει και παραπάνω. Έτσι, ο τεχνικός του Τριφυλλιού αναμένεται να πάει στην Τρίπολη με νέα πρόσωπα, καθώς θέλει να ξεκουράσει παίχτες για τα ματς που έρχονται, τα οποία θα είναι και πιο σημαντικά. Αυτή την αδιαφορία λοιπόν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Τρίπολης, η οποία ναι μεν δεν έχει τόση ποιότητα, αλλά μπορεί να πάρει κάτι αν παίξει σωστά. Για να πω την αλήθεια θα πήγαινα στον 1, αλλά επειδή Ελλάδα είσαι θα πάω σε μία θεωρητικά πιο safe επιλογή!


Εκτίμηση: 1Χ+Under3.5 (1.67)



Λαμία - Άρης

Λαμία και Άρης κοντράρονται στο γήπεδο της Λαμίας. Η τοπική ομάδα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά της και θέλει τους 3 βαθμούς για να εξαντλήσει τις όποιες μαθηματικές ελπίδες της έχουν απομείνει! Βέβαια, έχει δύσκολο πρόγραμμα και πάρα πολύ δύσκολα θα φτάσει στην 6αδα των play-off και ειδικά από τη στιγμή που ο αντίπαλος αυτής της αγωνιστικής δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τη θέση του σε αυτό το Μίνι Πρωτάθλημα. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία τους στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο, αλλά όσο πιο γρήγορα ξεμπερδεύουν τόσο το καλύτερο! Η αλήθεια πάντως είναι ότι το ματς μοιάζει αμφίρροπο και μπορεί να κάτσει παντού, αλλά όπου και αν κάτσει θα κάτσει με χαμηλό σκορ!


Εκτίμηση:2Χ+Under2.5 (1.80)



ΝΠΣ Βόλος - ΑΕΛ

ΝΠΣ Βόλος και ΑΕΛ παίζουν το απόγευμα της Κυριακής με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες με 26 βαθμούς. Η συγκεκριμένη συγκομιδή βαθμών τους δίνουν ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για να μπουν στα play-off και μόνο με νίκες δικές τους και μέσα από συνδυαστικά αποτελέσματα μπορούν να καταφέρουν κάτι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουν. Θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες το παιχνίδι και περιμένω ένα γκολ να το πετύχουν. Θα πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν!


Εκτίμηση: G/G (1.87)



ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Το ματς που αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι το Ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός! Όλος ο φίλαθλος κόσμος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου περιμένει αυτό το παιχνίδι πως και πως και πιστεύω ότι θα τους ανταμείψει! Εκτός όμως από τον φίλαθλο κόσμο, το συγκεκριμένο παιχνίδι το περιμένουν πως και πως οι γηπεδούχοι. Αρχικά, οι παίχτες θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν είναι μόνο οι 3 βαθμοί που θα φέρουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κορυφή, αλλά και πολλά άλλα που κινούνται γύρω από αυτό το παιχνίδι! Επιπλέον, η Τούμπα θα είναι Καζάνι, καθώς έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες sold out, πράγμα που σημαίνει ότι θα δώσει ώθηση στην ομάδα και "φόβο" στον αντίπαλο. Βέβαια, η ομάδα του Ολυμπιακού το γνωρίζει αυτό και θα προσπαθήσει να παίξει συγκεντρωμένη, διότι τη βολεύουν δύο αποτελέσματα. Φυσικά, η νίκη θα ήταν η ιδανική για τους Ερυθρόλευκους, αλλά πιστεύω ότι δεν έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτό το ματς, εκτός και αν κάνουν την έκπληξη στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού! Με μία γενική ματιά πάντως, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα! Λίγο η καυτή έδρα, λίγο η κούραση του Ολυμπιακού από το παιχνίδι της Πέμπτης, λίγο αυτά που έχουν μαζευτεί...ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ!


Εκτίμηση: 1 (2.15)




 Οι "Εμπνεύσεις" θα μπαίνουν μέρα με τη μέρα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League του Σαββάτου:






Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League της Κυριακής:










Hooligan