Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Στις Χθεσινές Στοιχηματικές μας Επιλογές κάναμε 1/2, καθώς η Τότεναμ δεν κατάφερε να βάλει 1 γκολ!

Καταφέραμε όμως να βγάλουμε 2 "Εμπνεύσεις" πληρώνοντας με το Anytime Γ. Ίλισιτς σε απόδοση 2.17 και με το Anytime Τ. Βέρνερ σε απόδοση 2.10!

Η μάχη απέναντι στον Διαβολικό Kouva καλά κρατεί!

Σήμερα έχει Europa League και τα παιχνίδια είναι αρκετά στο Στοιχηματικό Κουπόνι της Πέμπτης. Ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια, όπου θα διαλέξουμε για να ρίξουμε για το Στοίχημα μας, είναι και αυτό του Ολυμπιακού εναντίον της Άρσεναλ, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα πάει για το παραπάνω βήμα!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα διαλέξουμε από τα σημερινά παιχνίδια του Europa League:


Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπενφίκα
(Oblasny SportKomplex Metalist, 19:55)

Παιχνίδι που θυμίζει περισσότερο Champions League διεξάγεται στο Oblasny SportKomplex Metalist. Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μπενφίκα ρίχνονται στη μάχη για ένα εισιτήριο της επόμενης φάσης του Europa League. Οι γηπεδούχοι θέλουν το βήμα παραπάνω και θα κοιτάξουν στο σημερινό παιχνίδι να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, αλλά και την επίθεση τους που μπορεί να προσφέρει σκορ και θέαμα. Το ίδιο βέβαια περιμένουμε να κάνει και η Μπενφίκα, η οποία μπορεί να είναι φιλοξενούμενοι, αλλά έχει επιθετικές αρετές που μπορούν να κάνουν τη ζημιά! Επίσης, οι Πορτογάλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο και αυτό είναι το κίνητρο της αντίδραση, μετά τις δύο ήττες που έκανε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα γίνει μάχη!


Εκτίμηση: G/G (1.77)



Χετάφε - Άγιαξ
(Coliseum Alfonso Pérez, 19:55)

Η Χετάφε υποδέχεται τον Άγιαξ με το ματς να μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον! Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα φέτος και έχουν δείξει ότι είναι ικανοί για τα πάντα ακόμα και όταν παίζουν με ομάδες τέτοιας δυναμικότητας. Αυτό συμβαίνει διότι επιθετικά τα καταφέρνουν αρκετά καλά, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο ανασταλτικό κομμάτι. Με τη γνωστή συνταγή λοιπόν, θα πάνε σήμερα να χτυπήσουν το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι και την έδρα τους, αλλά και την ασταθή εικόνα που παρουσιάζει ο Άγιαξ το τελευταίο διάστημα! Ο Αίαντας μπορεί να είναι 1ος στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα, αλλά όποιος δει την εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια θα παρατηρήσει ότι δεν πατάει τόσο καλά και ότι χάνει συχνά πυκνά τη συγκέντρωση του. Σήμερα θα προσπαθήσει να το αποφύγει αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο να το πετύχει όταν ο αντίπαλος παίζει τόσο καλά. Εξάλλου αυτό το γνωρίζει και ο προπονητής μέσα από τις δηλώσεις που έκανε! Αναμένεται πάντως να πάει για το καλύτερο και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει για τον επαναληπτικό. Περιμένω λοιπόν ένα γκολ να το βάλει, παρά τις απουσίες που έχει!


Εκτίμηση: G/G (1.68)



Ολυμπιακός - Άρσεναλ
(Γεώργιος Καραϊσκάκης, 22:00)

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Europa League και κοντράρεται με την Άρσεναλ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι Ερυθρόλευκοι πάνε για το παραπάνω βήμα στο αποψινό παιχνίδι και αυτό συμβαίνει όχι μόνο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά και λόγω διαχείρισης που πρέπει να γίνει από τους γηπεδούχους ενόψει του κρίσιμου Ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Μαρτίνς το γνωρίζει αυτό και θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να πάρει και αποτέλεσμα από το σημερινό παιχνίδι, αλλά και να μην τρέξει τόσο πολύ για να έχει δυνάμεις για το Ντέρμπι. Εξάλλου απέναντι στην φετινή Άρσεναλ, δεν χρειάζεται να φοβάται τόσο πολύ! Η ομάδα του Αρτέτα δεν πείθει φέτος, παρά το εμφατικό 4-0 επί της Νιουκάστλ στην τελευταία αγωνιστική της Premier League. Αν εξαιρέσει κανείς την επίθεση της ομάδας, η οποία έχει δυνατά όπλα, πίσω κάνει αρκετά λάθη και δέχεται συχνά γκολ. Λόγω λοιπόν αυτού του συνδυασμού που συνήθως παρουσιάζεται από τους φιλοξενούμενους, λέω να βγάλω και το σημείο μου!


Εκτίμηση: G/G (1.62)




Άλκμααρ - Λινζ Λασκ
(AFAS Stadion, 22:00)

Η Άλκμααρ αντιμετωπίζει τη Λινζ Λασκ με τους δεύτερους να έχουν φόρα! Η ομάδα από την Αυστρία έδειξε στους ομίλους καλό πρόσωπο, αλλά και διάθεση να πάει όσο πιο μακριά μπορεί στη διοργάνωση του Europa League! Παίζει όλα τα ματς στα ίσια και αυτό αναμένεται να κάνει και απόψε με αντίπαλο την Άλκμααρ. Οι γηπεδούχοι εξάλλου το τελευταίο διάστημα προβληματίζουν με τις εμφανίσεις τους και αν δεν είναι σοβαροί, μπορούν να πάθουν ζημιά από τη Λινζ Λασκ. Έλεγα να πάω στην κόντρα, αλλά θα στηριχτώ στην έδρα των γηπεδούχων και στην φόρμα των φιλοξενούμενων!


Εκτίμηση: G/G (1.67)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Europa League:









Betman