Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΕΙΡΙΑΣ


Οι δύο Χθεσινές Στοιχηματικές μου Προτάσεις δεν πέρασαν, καθώς χρειαζόμασταν ακόμα 1 γκολ στην καθεμία!

Το ίδιο φυσικά έγινε και στις "Εμπνεύσεις", που είδαμε το 2-2 Ακριβές Σκορ στο Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν να μην βγαίνει για λίγο, αλλά και το 1-1 στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ!

Σήμερα το Στοίχημα έχει πάλι Champions League, με άλλα δύο παιχνίδια να βρίσκονται στο Στοιχηματικό Κουπόνι της Τετάρτης! Αταλάντα - Βαλένθια και Τότεναμ - Λειψία! Δηλαδή "Εμπειρία Εναντίον Απειρίας"! Είναι ωραία παιχνίδια, τα οποία περιμένω να μας ανταμείψουν και να βγάλουν κυρίως τα σπασμένα.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας από τα παιχνίδια του Champions League της Τετάρτης:


Αταλάντα - Βαλένθια
(Giuseppe Meazza, 22:00)


Αταλάντα και Βαλένθια κοντράρονται απόψε για τους 16 του Champions League. Οι Στοιχηματικές Εταιρίες μπορεί να δίνουν την Αταλάντα ως φαβορί, αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι θα μιλήσει η εμπειρία της Βαλένθια, η οποία είναι γνωστή στα λημέρια του Champions League. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι είναι πονηρό, διότι μπορεί να κριθεί από πολλές παραμέτρους. Ή θα πάει στην εμπειρία ή θα πάει στη φόρμα των δύο ομάδων και αν πάει στο δεύτερο, τότε η Βαλένθια δεν έχει καμία ελπίδα! Ναι μεν η Αταλάντα δέχεται γκολ εύκολα, αλλά πυροβολεί κατά ριπάς και θεωρώ ότι θα το κάνει και στο σημερινό παιχνίδι και σε αυτό θα συμβάλλει και η απειρία και η φόρμα!


Εκτίμηση: Αταλάντα Over 1.5 Γκολ (1.65)



Τότεναμ - Λειψία
(Tottenham Hotspur Stadium, 22:00)

Η ομάδα του Μουρίνιο αντιμετωπίζει τη Λειψία σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθηθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Το συγκεκριμένο ματς έχει δύο όψεις, διότι μπορεί να μείνει σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος ή να ξεφύγει. Αυτό συμβαίνει και λόγω της εικόνας που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες τον τελευταίο καιρό, αλλά και λόγω των ελλείψεων που έχουν. Βάση φόρμας πάντως, θεωρώ ότι η Λειψία έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά δεν μπορώ να την εμπιστευτώ γιατί δέχεται εύκολα γκολ όπως φυσικά και η σημερινή αντίπαλος της. Περιμένω λοιπόν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το σκορ να κρατιέται σε φυσιολογικά για την εικόνα τους επίπεδα!


Εκτίμηση: G/G+Under5.5 (1.78)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Champions League της Τετάρτης:










Betman