Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ


Το Σαββατοκύριακο μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση, διότι τα άρθρα πλήρωσαν και δεν πλήρωσαν!

Το Σάββατο κάναμε 3/4 και την Κυριακή 2/4 και έτσι είμαστε 50% ικανοποιημένοι! Εκεί όμως που είμαστε πάνω από 50% ικανοποιημένοι είναι στις "Εμπνεύσεις" όπου έγινε χαμός! 9 σε αριθμό, πληρώνοντας το Λειψία - Βέρντερ Βρέμης Anytime Σκορ 3-0 σε απόδοση 3.05, το Άουσμπουργκ - Φράιμπουργκ Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.22, το Πάντερμπορν - Χέρτα Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.20, το Μπαρτσελόνα - Χετάφε Anytime Σκορ 2-1 σε απόδοση 3.50, το ΑΕΛ - ΠΑΟΚ Anytime Σκορ 0-2 σε απόδοση 2.07, το Αταλάντα - Ρόμα Anytime Σκορ 2-1 σε απόδοση 2.90, το Πέναλτι στο Λάτσιο - Ίντερ σε απόδοση 2.62, το Anytime Τσ. Ιμόμπιλε σε απόδοση 2.50 και το Λάτσιο - Ίντερ 2-1 σε απόδοση 9.50!!!

Καλά τα πήγαμε λοιπόν στη μάχη που δίνουμε με το Διαβολικό Kouva!!!

Τώρα η μάχη αυτή μεταφέρεται στα "Αστέρια" και όταν λέμε "Αστέρια" εννοούμε Champions League! Η αγαπημένη μας διοργάνωση επιστρέφει με τη φάση των 16 και έχει ωραία παιχνίδια που μπορούμε να δούμε, αλλά και να ποντάρουμε!

Δύο παιχνίδια σήμερα και δύο παιχνίδια αύριο, οπότε θα τα σπάσουμε στα ανάλογα άρθρα πιάνοντας έτσι όλα τα παιχνίδια του Champions League!

Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημεία μας από τα ματς του Champions League της Τρίτης:


Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ
(Estadio Wanda Metropolitano, 22:00)


Ατλέτικο Μαδρότης και Λίβερπουλ κοντράρονται της πρώτη ημέρα των 16 του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι δίνονται φαβορί για το συγκεκριμένο ματς και θεωρητικά δίκαια, γιατί αν δούμε τη φόρμα των δύο ομάδων, τότε η διαφορά είναι μεγάλη. Η ομάδα του Σιμεόνε δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που μας είχε εντυπωσιάσει τις προηγούμενες χρονιές και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα κάνει συχνά πυκνά τις γκέλες της, σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ η οποία στην Αγγλία είναι Αήττητη και το σενάριο Πρωτάθλημα θεωρείται από πολλούς κλειδωμένο! Αυτό μάλιστα της δίνει το δικαίωμα να παίξει αξιοπρεπέστατα και στη διοργάνωση του Champions League, στην οποία πρέπει να υπερασπιστεί και τον στέμμα της! Αν δεν είχε δεύτερο ματς θα πήγαινα στο Διπλό, αλλά τώρα λέω να κινηθώ πιο συντηρητικά!


Εκτίμηση: 2Χ+Under3.5 (1.63)



Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν
(BVB Stadion, 22:00)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έβγαλε η κληρωτίδα για τους 16 του Champions League! Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν μάχονται για ένα εισιτήριο και θεωρητικά μας υπόσχονται ένα παιχνίδι με πολλά γκολ! Οι γηπεδούχοι στη Bundesliga είναι όσα φάνε και όσα βάλουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι στη Γαλλία κάνουν ότι θέλουν, αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με την Αμιάν, το οποίο δύσκολα βλέπουμε! Περιμένω λοιπόν τις δύο ομάδες να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά και να μας ανταμείψουν με αρκετά γκολ, διότι έχουν επίθεση φωτιά και άμυνα αρκετά επιρρεπής!


Εκτίμηση: Over3.5 (2.02)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Champions League της Τρίτης:









Betman