Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΕΤΟΥ


Σάββατο
...Μπάλα και Στοίχημα!

Ωραίο αυτό το Σαββατοκύριακο Στοιχηματικά, όπως ήταν και το προηγούμενο που μας πήγε αρκετά καλά! Το Σάββατο μπορεί να μην τα καταφέραμε τόσο στο άρθρο, αλλά μας αποζημίωσε η Κυριακή που κάναμε 3/4!!!

Καλά για τις "Εμπνεύσεις" δεν το συζητάω! Εκεί πληρώσαμε αρκετό κόσμο κάνοντας χαμό! Συγκεκριμένα, βγάλαμε 7 "Εμπνεύσεις" όλο το Σαββατοκύριακο, οι οποίες περιελάμβαναν μεγάλη γκάμα από Ειδικά Στοιχήματα! Πληρώσαμε με το Λέστερ - Τσέλσι Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.25, με το Anytime Κ. Μπενζεμά σε απόδοση 2.40, με το Ακριβές Σκορ 3-0 στο Φέγενορντ - Έμεν σε απόδοση 9.75, με την Κόκκινη Κάρτα στο Σασσουόλο - Ρόμα σε απόδοση 4.00, με το Μίλαν - Βερόνα Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.50, με το Anytime Σ. Καθόρλα σε απόδοση 3.30 και με το Anytime Ρ. Λουκάκου σε απόδοση 2.05!!!

Νικήσαμε τον Διαβολικό Kouva και με το παραπάνω!!!

Αφήνοντας λοιπόν τα Κέρδη, ήρθε η ώρα να πάμε στις Στοιχηματικές μου Προτάσεις του Σαββάτου, οι οποίες έρχονται από διάφορα Πρωταθλήματα! Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το Ντέρμπι της Πορτογαλίας, ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπενφίκα ή καλύτερα ανάμεσα στους Δράκους και τους Αετούς!

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου και να δούμε τι θα διαλέξουμε για σήμερα:


Φενερμπαχτσέ - Αλάνιασπορ
(Şükrü Saracoğlu, 19:00)

Ντέρμπι στην Τουρκία ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και την Αλάνιασπορ, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά βαθμολογικά! Συγκεκριμένα, μόλις 1 βαθμός τους χωρίζει, με τη Φενερμπαχτσέ να είναι αυτή που βρίσκεται μία θέση κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο! Σήμερα λοιπόν, θα πάει για τη νίκη για να περάσει πάνω από την Αλάνιασπορ, η οποία όμως είναι σκληρό καρύδι! Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν συνεχώς και αναμένεται σήμερα να το κάνουν για ακόμη μία φορά, ώστε να δυσκολέψουν το έργο της Φενέρ. Δεν πρόκειται να πέσουν χωρίς μάχη σε αυτό το Ντέρμπι και θα προσπαθήσουν να πάρουν τους 3 βαθμούς από τους παίχτες της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια! Αναμένω ένα ωραίο ματς με ρυθμό και γκολ, διότι και οι δύο ομάδες θέλουν τους 3 βαθμούς και θα δώσουν τα πάντα για να τους πάρουν. Σε όλο αυτό εξάλλου, βοηθάει και η καλή επιθετική γραμμή των δύο ομάδων!


Εκτίμηση: G/G (1.67)



Μπάγερν Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ
(BayArena, 19:30)

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ντόρτμουντ σε έναν αγώνα που αναμένεται να τραβήξει αρκετά βλέμματα. Ο λόγος για αυτό το ενδιαφέρον είναι η ομάδα της Ντόρτμουντ, η οποία κάνει πολύ καλές εμφανίσεις μετά την προσθήκη του Χάαλαντ στο δυναμικό της. Ο μικρός παιχταράς σκοράρει συνεχώς και όλοι στήνονται στις οθόνες τους για να τον δουν! Αυτό αναμένεται να κάνουν και σήμερα λοιπόν, όπου όλος ο πλανήτης θα περιμένει ένα παιχνίδι το οποίο θα πάει στο Over! Σύμφωνα με τους Book, σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και η Μπάγερν Λεβερκούζεν ή μάλλον καλύτερα η άμυνα της Ντόρτμουντ, η οποία δέχεται αρκετά γκολ. Το έδειξε και στο ματς του Κυπέλλου, όπου η ομάδα δέχθηκε ηχηρή σφαλιάρα! Λόγω αυτής της κακής εμφάνισης δίνονται θεωρώ και τόσο υψηλά ποσοστά στο Διπλό της Ντόρτμουντ. Εγώ λέω πάντως να το τιμήσω, γιατί εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα το πάρει!


Εκτίμηση: 2 (2.20)



Βερόνα - Γιουβέντους
(Marc’Antonio Bentegodi, 21:45)

Η Βερόνα παίζει με τη Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες για τους φιλοξενούμενους! Οι Πρωτοπόροι του Ιταλικού Πρωταθλήματος δεν θα έχουν εύκολη αποστολή στον αποψινό αγώνα, καθώς η ομάδας της Βερόνα παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και βάζει δύσκολα στους μεγάλους. Αυτό θα επιδιώξει λοιπόν και απόψε, εκμεταλλευόμενη την έδρα της, αλλά και την κακή άμυνα της "Γηραιάς Κυρίας". Από την άλλη πλευρά, στο στρατόπεδο της Γιουβέντους θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη διαφορά ποιότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και την κούραση που διακατέχει τους γηπεδούχους από τα συνεχόμενα ματς. Ναι μεν θεωρώ ότι αυτό το ματς κρύβει παγίδες, αλλά πιστεύω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του θα το πάρουν εύκολα ή δύσκολα!


Εκτίμηση: 2 (1.65)



Πόρτο - Μπενφίκα
(Estádio do Dragão, 22:30)

Ντέρμπι στην Πορτογαλία ανάμεσα στους Δράκους και στους Αετούς! Το Ντέρμπι αυτό είναι Ντέρμπι Μισού-Τίτλου και η αλήθεια είναι ότι η νίκη για την Πόρτο είναι μονόδρομος! Οι γηπεδούχοι δεν επιτρέπεται να χάσουν σήμερα, αν θέλουν να έχουν ελπίδες Τίτλου στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Αναμένεται να μπουν δυνατά για να πάρουν τους 3 βαθμούς, αλλά και το γόητρο που προκύπτει από το Ντέρμπι με τη Μπενφίκα που είναι και ο μισητός της αντίπαλος! Φυσικά, αυτό το γνωρίζουν οι φιλοξενούμενοι και θέλουν να πάνε να κάνουν τη ζημιά στο Dragão, όπου με την επίτευξη ενώ θετικού αποτελέσματος, κλειδώνουν θεωρητικά τον τίτλο! Αναμένεται μάχη λοιπόν, στην οποία θεωρώ ότι θα δούμε επιδίωξη θετικού αποτελέσματος και από τις δύο ομάδες!


Εκτίμηση: G/G (1.80)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου:









Betman