Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

SATURDAY BOMBS


Τικ Τακ Τικ Τακ...ΒΟΟΜ!

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι Βόμβες που μας έκαναν την τιμή να σκάσουν, ήταν την Κυριακή στο αγαπημένο μας άρθρο που γίνεται αποκλειστικά για το Ελληνικό Ντέρμπι που παίζεται εκείνη την αγωνιστική!

Στο Ντέρμπι λοιπόν της προηγούμενης Κυριακής (Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ) δώσαμε λεφτά σκάζοντας 4 Βόμβες με Συνολική Απόδοση 61.26!!!

Ανατινάξαμε τα ταμεία λοιπόν!!!

Αυτήν την Κυριακή έχει πάλι Ελληνικό Ντέρμπι, αλλά τις Βόμβες του Ντέρμπι θα τις αναλύσουμε αύριο, γιατί σήμερα θα ασχοληθούμε με τις Βόμβες που υπάρχουν στα παιχνίδια του Σαββάτου! Saturday Bombs λοιπόν!

Αν σκάσουν δίνουν απόδοση 38.49, ενώ στην επιλογή Yankee η απόδοση σκάει στο 139.85!

Πάμε λοιπόν να δουμέ τις Saturday Bombs:


Η πρώτη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στο Χετάφε - Βαλένθια. Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να είναι σκληρό από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς είναι ένα μικρό Ντέρμπι για την 4αδα! Θέλουν και οι δύο ομάδες το ματς οπότε περιμένω να το χτυπήσουν. Η Βαλένθια μάλιστα, δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ, αλλά θεωρώ ότι ένα γκολ θα το βάλει. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και η Χετάφε.


Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G σε απόδοση 2.00!



Η δεύτερη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στο παιχνίδι της Λεβερκούζεν με τη Ντόρτμουντ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα (αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι του κυπέλλου) και πυροβολούν σε όλα τα ματς κατά ριπάς!Το επιθετικό τους όμως παιχνίδι, αφήνει κενά και στην άμυνα με αποτέλεσμα να πληγώνεται! Με βάση τις αποδόσεις των Book, το να πληγωθεί σήμερα από τη Λεβερκούζεν είναι στανταράκι, αλλά λέω να κινηθώ κάπως διαφορετικά στο ήδη ανεβασμένο Διπλό!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2+Over1.5 σε απόδοση 2.32!



Η τρίτη Βόμβα βρίσκεται στο Λαμία - ΑΕΛ. Εκεί η αλήθεια είναι ότι ακούγεται πολύ το Χ, αλλά δεν με πείθει 100%. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες είναι ισάξιες και αναμένεται να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι που μπορεί να κάτσει η μπίλια παντού. Εγώ λέω να πάω με το αμφίσκορο που στα Ελληνικά παιχνίδια μας δίνεται συνήθως σε τιμές Δίφραγκου και πάνω!


Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G σε απόδοση 2.37!



Η τέταρτη Βόμβα αναμένεται στο ματς Βερόνα - Γιουβέντους. Η Πρωτοπόρος του Ιταλικού Πρωταθλήματος δεν έχει εύκολο έργο, διότι τις τελευταίες αγωνιστικές η Βερόνα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και έχει σταθεί στο ύψος της σε δύσκολα ματς! Το μόνο που με προβληματίζει για τους γηπεδούχους είναι η κούραση που αναμένεται να εμφανίσει η ομάδα λόγω των σερί ματς που δίνει τελευταία. Θεωρώ ότι θα δεχθεί την ήττα από τη Γιουβέντους, αλλά θα καταφέρει να βάλει ένα γκολ σε αυτή την άμυνα που διαθέτει η Γηραιά Κυρία!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2+G/G σε απόδοση 3.50!






Bomberman