Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Πάμε για ΝΤΟΥ HOOLIGANS, γιατί τώρα τελευταία δεν μας θέλει το κουμάρι! Δεν τα καταφέρνουμε στα άρθρα, αλλά έτσι είναι υπάρχουν και οι κακές μέρες! Όσον αφορά τις "Εμπνεύσεις" βγάλαμε μόνο το Να Σκοράρει Με Πέναλτι Ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 4.40 και αν σκόραρε και ο Γκάμα (σε ψάχνω να ξες) από την άσπρη βούλα, τότε θα βγάζαμε και αυτή!

Δεν πειράζει όμως, γιατί η αγαπημένη μας Super League επιστρέφει με την 23η αγωνιστική, όπου τα πιο ενδιαφέροντα ματς παίζονται την Κυριακή! Εκείνη την μέρα παίζει ο Άρης στην Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι και φυσικά η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ! Βέβαια, εκτός από αυτά θα κρατήσουμε και μία επιλογή από το Σάββατο, η οποία θα αναλυθεί παρακάτω!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε τα ματς της 23ης αγωνιστικής, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Πανιώνιος - Ξάνθη

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Ξάνθη στο γήπεδο του, σε ένα παιχνίδι must win για τους γηπεδούχους! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και βλέπει τον Παναιτωλικό να είναι στο +4 και να γλιτώνει προς στιγμήν τον απευθείας υποβιβασμό. Αναμένεται λοιπόν, στις τελευταίες αγωνιστικές να μπει και να παλέψει κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους. Δεν λέω ότι θα μπορέσει να πάρει από όλα τους 3 βαθμούς, αλλά και ο 1 βαθμός είναι καλοδεχούμενος στην τωρινή κατάσταση των Νεοσμυρνιωτών. Το καλό είναι ότι αυτή την αγωνιστική παίζει με την Ξάνθη και λέω καλό, γιατί η ομάδα της Ξάνθης με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο δεν δείχνει πράγματα! Οι φιλοξενούμενοι δεν κάνουν καλή πορεία τώρα τελευταία, μετρώντας 1 νίκη τον τελευταίο μήνα (τελευταία νίκη 11 Ιανουαρίου), αλλά παρά τα κακά αποτελέσματα κρατιούνται στην 7η θέση και με μία νίκη μπορούν να μπουν στην 6αδα που οδηγεί στα playoff. Θεωρώ πάντως ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο Πανιώνιος, ο οποίος καίγεται πιο πολύ, αλλά επειδή είναι Ελληνικό Πρωτάθλημα ας βάλουμε μία κάλυψη!


Εκτίμηση: 1Χ+Under3.5 (1.65)



Αστέρας Τρίπολης - Άρης

Δύσκολη αποστολή έχει ο Άρης το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς πηγαίνει στην Τρίπολη να παίξει με την τοπική ομάδα. Οι "Κιτρινόμαυροι" πηγαίνουν σε ένα δύσκολο ματς, έχοντας στο μυαλό τους τον επαναληπτικό του Κυπέλλου μετά το 0-0 που έφεραν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί αν δεν παίξουν, ο Αστέρας μπορεί να τους κάνει μεγάλη ζημιά! Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού και με τον Άρη να είναι σκασμένο δεν θα τον έδινα πρώτο φαβορί! Όχι ότι ο Αστέρας Τρίπολης με πείθει αμάν αμάν για τον 1. Πιστεύω ότι το ματς έχει πολύ Χ, αλλά επειδή μπορεί να σπάσει, ας το προστατέψουμε λίγο!


Εκτίμηση: 2Χ+Under4.5 (1.70)



Ατρόμητος - Ολυμπιακός

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που θα έλεγε κανείς ότι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής. Πραγματικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο! Είδα τον Ατρόμητο με τον Άρη στο ματς του Κυπέλλου και ήταν πολύ κακός. Τον παρακολουθώ μάλιστα και στα περισσότερα τελευταία του παιχνίδια και με τον Παντελίδη στον πάγκο δεν μπορεί να βγάλει κάτι μέσα στο γήπεδο! Και ούτε τώρα περιμένω να το κάνει. Εδώ δεν μπόρεσε να το κάνει με μικρότερες ομάδες, θα μπορέσει να το κάνει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς για να μείνει πρώτος στο Πρωτάθλημα; Φυσικά και όχι! Δεν λέω ότι θα φάει πολλά και ότι θα έρθει συντριβή για το σύνολο του Παντελίδη, αλλά με τίποτα δεν θα καταφέρει να σταματήσει τον Ολυμπιακό!


Εκτίμηση: 2+Under3.5 (1.90)




ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες για 4η φορά! Σε όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια που προηγήθηκαν, ο ΠΑΟΚ νίκησε! Αυτό αναμένεται να κάνει σε αυτό το παιχνίδι, διότι πρώτον έρχεται με φόρα από τη νίκη που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος και δεύτερον ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και καρτών. Το θέμα είναι αν θα πετύχει πολλά γκολ ή αν θα το πάρει σβηστά επειδή την Τετάρτη έχει και τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Λέω να πάω σε μία πιο safe θεωρητικά επιλογή!


Εκτίμηση: ΠΑΟΚ -1 (1.60)



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να κοντράρονται για τους 3 βαθμούς! Η Ένωση μπορεί στο Κύπελλο να μην τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά στο Πρωτάθλημα τα πάει καλύτερα από τότε που έκατσε ο Καρέρα στον πάγκο. Το ίδιο συμβαίνει και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, διότι στο Πρωτάθλημα προέρχεται από νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά στο Κύπελλο δεν κατάφερε να κλέψει κάτι από την έδρα του ΠΑΟΚ. Τώρα όσον αφορά το μεταξύ τους παιχνίδι, θα έλεγα ότι έχει τον πρώτο λόγο η Ένωση λόγω του κόσμου που θα υπάρχει στο πλευρό της. Δεν περιμένω όμως να είναι ίδιο παιχνίδι με αυτό του πρώτου γύρου! Θεωρώ ότι θα γίνει κλειστό ματς, όπου θα πιέσει η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να το κλέψει. Λέω να πάω με την πίεση!


Εκτίμηση: ΑΕΚ Κόρνερ Over 4.5 (1.72)


Οι "Εμπνεύσεις" θα μπαίνουν μέρα με τη μέρα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League του Σαββάτου:






Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League της Κυριακής και της Δευτέρας:








Hooligan