Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Δεν μας θέλει τελευταία στα άρθρα
που κάνουμε, αλλά εμείς δεν πέφτουμε...Παίρνουμε το Ρόπαλο μας και συνεχίζουμε!

Πληρώνουμε στις "Εμπνεύσεις", οπότε κάτι γίνεται! Συγκεκριμένα δώσαμε το Άρης - Πανιώνιος Anytime Σκορ 2-0 σε απόδοση 2.07, το Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός Anytime Σκορ σε απόδοση 2.82 και το Anytime Φ. Μακέντα σε απόδοση 3.00!!!

Το κροσέ μας το ρίξαμε!!!
Σήμερα ξεκινάει η επόμενη φάση του Κυπέλλου με το τριήμερο να είναι δυνατό και τα φαβορί να έχουν τον πρώτο λόγο! Σε αυτή την φάση υπάρχουν όλες οι μεγάλες ομάδες, καθώς και κάποιες άλλες, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μάχη για το καλύτερο δυνατό!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε όλα τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Λαμία - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Λαμία για το πρώτο μεταξύ τους ματς στο θεσμό του Κυπέλλου. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν και το Κύπελλο εκτός από το Πρωτάθλημα και αναμένεται σήμερα να πάνε δυνατά για τη νίκη! Αν και θα παίξουν με κάποιες αλλαγές, έχουν την ποιότητα να πάρουν το παιχνίδι και αυτό έχουν σκοπό να κάνουν για να μην μπουν σε περιπέτειες τώρα που το πρόγραμμα τους αναμένεται πιο φορτωμένο! Βέβαια και η Λαμία δεν είναι εύκολη ομάδα, πόσο μάλλον στην έδρα της, αλλά αναμένεται και αυτή να έχει αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα θα κοντράρει τους Ερυθρόλευκους!


Εκτίμηση: 2+Over1.5 (1.87)



Παναιτωλικός - ΑΕΚ

Ο φετινός στόχος της ΑΕΚ είναι σίγουρα η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, από τη στιγμή που έχει μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος! Για να το καταφέρει αυτό, πρέπει πρώτα να περάσει από τον Παναιτωλικό και από την έδρα του, η οποία δεν είναι και η πιο εύκολη έδρα. Μάλιστα, η ομάδα του Αγρινίου έχει βελτιωθεί σημαντικά με τις προσθήκες που έκανε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ο κύριος στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία και όχι το παραπάνω βήμα στο θεσμό του Κυπέλλου! Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και η ΑΕΚ, η οποία θα πάει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα τη βοηθήσει να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου! Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να το πάρει, καθώς η ομάδα με τον Καρέρα στον πάγκο δείχνει βελτίωση και βρίσκει τον τρόπο να πάρει τα ματς!


Εκτίμηση: 2+Under4.5 (1.72)



ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Η κληρωτίδα του Κυπέλλου εμφάνισε Ντέρμπι και αυτό είναι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό! Το πρώτο παιχνίδι πραγματοποιείται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει απαντήσεις μετά την ήττα που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος. Φυσικά, δεν είναι εύκολο για τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά πιστεύω ότι θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του ΟΑΚΑ και λόγω της έδρας, αλλά και λόγω του meeting που έγινε με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν θα πέσει χωρίς μάχη! Θέλει να σκοράρει, να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ και αν τα καταφέρει να κάνει ακόμα και την έκπληξη στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα που φαίνεται να μην πατάει καλά. Περιμένουμε μία σκληρή μάχη, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει αυτή τη φορά και τον Παναθηναϊκό να αμύνεται μήπως και κλέψει κάτι στην αντεπίθεση! Λέω να πάω με την πίεση της Τούμπας!


Εκτίμηση: ΠΑΟΚ Over 5.5 Κόρνερ (1.95)



Άρης - Ατρόμητος

Άρης και Ατρόμητος κοντράρονται το απόγευμα της Πέμπτης με τους γηπεδούχους να θέλουν το ματς όσο τίποτε άλλο! Οι Κιτρινόμαυροι έχουν δηλώσει ότι στοχεύουν στην κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου και θα κάνουν τα πάντα για να το πάρουν! Περιμένουμε λοιπόν έναν Άρη που το μάτι του θα γυαλίζει και κυνηγάει κάθε φάση για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει απέναντι σε έναν Ατρόμητο που φέτος δεν πείθει! Μπορεί βέβαια να έχασε δύσκολα από την ΑΕΚ στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος, αλλά τώρα παίζει εκτός έδρας και χάνει αρκετή από τη δυναμική του. Πόσο μάλλον όταν παίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης που οι οπαδοί της ομάδας θα διψάνε για νίκη-πρόκριση! Πιστεύω ότι ο Άρης θα πάρει το ματς και θα κάμψει την όση αντίσταση του παρουσιάσει ο Ατρόμητος, αλλά και ο παλιός γνώριμος που ακούει στο όνομα Σάββας Παντελίδης!


Εκτίμηση: 1 (1.65)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας:









Hooligan