Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ Η ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο καταφέραμε να πληρώσουμε κόσμο στο άρθρο του Σαββάτου, αλλά στο άρθρο της Κυριακής που ήταν Αποκλειστικά για το Ντέρμπι της Super League δεν μας πλήρωσε όπως συνηθίζει! Δεν πειράζει όμως...Έτσι είναι το Στοίχημα!

Αφού δεν βρήκα κάτι αμάν αμάν για τα παιχνίδια που παίχτηκαν μεσοβδόμαδα στο Champions League και στο Europa League, ήρθε η ώρα να δώσω τις Βόμβες για τα παιχνίδια που βρίσκονται στο Σαββατιάτικο Στοιχηματικό Κουπόνι!

Αν σκάσουν δίνουν απόδοση 24.50, ενώ στην επιλογή Yankee η επιλογή σκάει στο 98.73!!!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις Βόμβες από τα παιχνίδια του Σαββάτου:


Η πρώτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στο Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ. Εκεί οι φιλοξενούμενοι πάνε υποψιασμένοι από το ματς του Κυπέλλου, στο οποίο είχαν βρεθεί προ εκπλήξεως! Βέβαια, τώρα το παιχνίδι είναι διαφορετικό, καθώς η Ντόρτμουντ έχει τα βασικά όπλα της μέσα και πετάει φωτιές. Μπορεί βέβαια να είναι λίγο κουρασμένη από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Champions League, αλλά διαθέτει ποιότητα και ψυχολογία. Το Διπλό πιστεύω ότι θα βγει, αλλά θεωρώ ότι η Ντόρτμουντ δεν θα το βγάλει αλώβητη, καθώς η άμυνα της δεν είναι και η καλύτερη. Συν το ότι η Βέρντερ καίγεται!


Εκτίμηση: 2+G/G (2.45)



Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στο Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ. Το παιχνίδι αυτό μοιάζει κλασικό παιχνίδι της Premier League και έτσι αναμένω να εξελιχθεί. Η αλήθεια είναι, ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν και τόση μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, αλλά λόγω έδρας η Πάλας θα μπορούσε να δοθεί φαβορί. Όχι ότι έχει κάτι αμάν αμάν. Ίσα ίσα έχει να νικήσει πάρα πολύ καιρό. Απλά η Νιουκάστλ δεν πείθει φέτος, παρά μόνο σε περιπτώσεις κλεφτοπόλεμου! Δεν μπορώ να πω με σιγουριά λοιπόν που θα κάτσει η μπίλια και έτσι λέω να κινηθώ στα γκολ που μοιάζουν πιθανότερα!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2-3 Γκολ σε απόδοση 2.00!




Η τρίτη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στον αγώνα Λαμία - Άρης. Το Ελληνικό Πρωτάθλημα είναι στα τελειώματα του και οι ομάδες δίνουν τα πάντα για μία θέση στα play-off. Οι γηπεδούχοι θέλουν 2 νίκες στα 2 δύσκολα παιχνίδα που απομένουν, ενώ η ομάδα του Άρη με νίκη κλειδώνει τη θέση της στην 6αδα. Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν το Διπλό! Έχουν παραπάνω κίνητρο, αλλά και πιο φρέσκοι από ποτέ!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2 σε απόδοση 2.00!



Η τέταρτη Βόμβα θεωρώ ότι υπάρχει στο Μουσκρόν - Σερκλ Μπριζ. Αυτοί που καίγονται από το σημερινό παιχνίδι είναι οι φιλοξενούμενοι! Η Σερκλ Μπριζ έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και ο στόχος αυτός φαίνεται να είναι όλο πιο κοντά! Αν νικήσει σήμερα θα κάνει σημαντικό βήμα και μπορεί να το καταφέρει για τους εξής παράγοντες. Πολλοί οπαδοί στο πλευρό της ομάδας, αδιαφορία από τη Μουσκρόν, καλές σχέσεις προπονητή της Σερκλ Μπριζ με τη Μουσκρόν και φυσικά στα ύψη η ψυχολογία των φιλοξενούμενων. Μετά από τόσους παράγοντες θα την ποντάρω αυτή τη Βόμβα και αν δεν βγει χαλάλι!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2 σε απόδοση 2.50!






Bomberman