Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ


Η Χθεσινή μέρα δεν ήταν καλή Στοιχηματικά!


Στο άρθρο βγάλαμε μόνο 2 σημεία από τα 5, ενώ για πρώτη φορά δεν πέρασε καμία "Έμπνευση"! Δεν πειράζει όμως, γιατί σήμερα είναι μία καινούρια μέρα για Στοίχημα!

Το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής έχει αρκετά παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι βρήκα κάποια σημεία και από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αλλά και από την Ελλάδα! Εξάλλου σήμερα έχει και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και δεν γίνεται να το αφήσουμε έξω!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Παναιτωλικός - Πανιώνιος
(Γήπεδο Παναιτωλικού, 15:00)

Ντέρμπι υποβιβασμού στο Αγρίνιο με τις δύο ομάδες να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί! Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι είναι τα φαβορί για τον φετινό υποβιβασμό και παίζουν για να δουν ποιος θα σώσει εμμέσως την παρτίδα μπαίνοντας στα play-out. Η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τους εξής παράγοντες. Πρώτον, έχουν καλή εικόνα στα τελευταία τους παιχνίδια. Δεύτερον, παίζουν στην έδρα τους. Τρίτον, ενισχύθηκαν σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Και τέταρτον, ο Πανιώνιος πηγαίνει με υπηρεσιακό τεχνικό στο σημερινό παιχνίδι. Γενικά, το κλίμα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν είναι και το καλύτερο μετά από την φυγή του προπονητή και σήμερα ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο. Μπορούν να κάνουν τη ζημιά, αλλά για να πω την αλήθεια δεν με πείθουν για την έκπληξη!


Εκτίμηση: 1 (1.87)


Γουλβς - Νόριτς
(Molineux Stadium, 16:00)

Οι Γουλβς υποδέχονται τη Νόριτς με τους γηπεδούχους να είναι πολύ ανώτεροι. Το έδειξαν εξάλλου και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Europa League, στο οποίο συνέτριψαν με 4-0 την Εσπανιόλ και πέρασαν ήδη στην επόμενη φάση. Με το πόδι στο γκάζι λοιπόν, οι Λύκοι θα πάνε σήμερα να καταβροχθίσουν τα Καναρίνια, τα οποία είναι από τις χειρότερες ομάδες στην φετινή Premier League και προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία πιθανότητα να σκοράρουν σήμερα, αλλά δεν βλέπω να αποφεύγουν την ήττα, γιατί βρίσκονται στο στόμα του λύκου!


Εκτίμηση: 1 (1.53)



ΑΕΚ - ΟΦΗ
(ΟΑΚΑ, 19:30)

ΑΕΚ και ΟΦΗ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο! Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν να προλάβουν την 6αδα που θα τους οδηγήσει στα play-off, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι είναι αδιάφοροι και έχουν και κάποιες αλλαγές. Λόγω αυτών, ο ΟΦΗ αναμένεται να μπει δυνατά μήπως και πάρει κάτι από την ΑΕΚ, η οποία παίζει και σε άδειο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη ο ΟΦΗ, αλλά πιστεύω ότι ένα γκολ μπορεί να το βάλει!


Εκτίμηση: ΟΦΗ Over 0.5 (2.02)



ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
(Τούμπα, 19:30)


Το Ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super League και το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί! Ο ΠΑΟΚ διψάει για τη νίκη απέναντι στον μισητό του αντίπαλο και θέλει να τον νικήσει στο σημερινό Ντέρμπι. Τον περιμένω να μπει δυνατά και να πιέσει τον αντίπαλο σε όλο το 90λεπτο, γιατί και 1-0 να είναι το παιχνίδι και 2-0 να είναι το παιχνίδι δεν του είναι αρκετό. Από την άλλη, αν κάνει την έκπληξη ο Ολυμπιακός και προηγηθεί, τότε θα πρέπει να βγάλει αντίδραση και να πιέσει παραπάνω. Δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά την πίεση, το πάθος και την έδρα!


Εκτίμηση: ΠΑΟΚ Over 4.5 Κόρνερ (1.80)



Μπράγκα - Σετούμπαλ
(Estádio Municipal de Braga, 22:00)

Η Μπράγκα αντιμετωπίζει τη Σετούμπαλ με τη γηπεδούχο ομάδα να είναι το φαβορί Στοιχηματικά! Αυτό οφείλεται στην καλή εικόνα που έχει η ομάδα, αλλά και στην ανωτερότητα ενάντια στη Σετούμπαλ, η οποία μετράει 3 παιχνίδια χωρίς νίκη και γενικά δεν εμπνέει φέτος σιγουριά! Έλεγα να πάω σε 1, αλλά η γηπεδούχοι έχουν και το μυαλό τους στη ρεβάνς του Europa League και μπορεί να είναι λίγο απρόσεκτοι σήμερα. Ας πάρουμε μία κάλυψη!


Εκτίμηση: 1Χ+Under3.5 (1.62)



Οι "Εμπνεύσεις" της Κυριακής:









Betman