Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

SUPER LEAGUE BOMBS


Τικ Τακ Τικ Τακ...ΒΟΟΜ!

Χθες η Σερκλ Μπριζ έκανε το ΜΠΑΜ, αλλά οι υπόλοιπες επιλογές δεν βοήθησαν στο να σκάσουν οι Βόμβες! Σήμερα έχει ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, αλλά δεν θα κάνω το αγαπημένο μας άρθρο Αποκλειστικά για το Ντέρμπι. Λέω να πάω πιο γενικά και να κινηθώ με Βόμβες που βρίσκονται στα παιχνίδια της Super League!

Αν σκάσουν δίνουν απόδοση 18.98, ενώ στην επιλογή Yankee η απόδοση σκάει στο 81.59!!!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις Super League Bombs:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα ΝΠΣ Βόλος - ΑΕΛ. Εκεί οι δύο ομάδες παλεύουν μήπως μπουν στην 6αδα των play-off και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ τους! Πιστεύω ότι το ματς πάει για αμφίσκορο, διότι και οι δύο ομάδες θέλουν το παιχνίδι και όταν βρίσκουμε Ελλάδα στο Δίφραγκο το χτυπάμε!


Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G σε απόδοση 2.00!



Η δεύτερη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στο Ατρόμητος - Ξάνθη. Εκεί οι γηπεδούχοι δεν είναι καθόλου καλοί και ξέρουν ότι η χρονιά ίσως να τελείωσε! Μόνο με το απόλυτο μπορούν να ελπίζουν, αλλά και πάλι θέλουν τη βοήθεια των άλλων ομάδων. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ξάνθης αν νικήσει έχει λίγες περισσότερες ελπίδες, αλλά και αυτή δύσκολα θα μπει στην 6αδα. Θεωρώ ότι θα μπει 1 γκολ στο παιχνίδι και μάλιστα όχι νωρίς!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 1ο Γκολ Μετά το 28' σε απόδοση 2.07!



Η τρίτη Βόμβα αναμένεται στο ΟΑΚΑ, εκεί που ΑΕΚ και ΟΦΗ κοντράρονται με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο. Η ΑΕΚ είναι καλυμμένη βαθμολογικά, ενώ ο ΟΦΗ ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να τον οδηγήσει στην 6αδα των play-off! Δεν ξέρω αν θα το πάρει, αλλά λογικά 1 γκολ θα το βάλει απέναντι στον δεύτερο τερματοφύλακα της ΑΕΚ!


Η Βόμβα βρίσκεται στο ΟΦΗ Over 0.5 σε απόδοση 2.02!



Η τέταρτη Βόμβα περιμένουν να κάνει ΜΠΑΜ στο Ντέρμπι της Τούμπας, όπου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη! Εκεί ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει δυνατά για να νικήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος θεωρητικά πάει για 2 αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι περιμένουν πως και πως αυτό το παιχνίδι και ειδικά οι παίχτες και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τους δεύτερους να έχουν κάνει sold out για το συγκεκριμένο ματς. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός εν τέλει θα λυγίσει και ο Δικέφαλος του Βορρά θα πάρει τους 3 βαθμούς!


Η Βόμβα βρίσκεται στον 1 σε απόδοση 2.26!






Bomberman