Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Οι Βόμβες δεν πήγαν καλά το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν τι να κάνουμε;! Βόμβες είναι αυτές!

Σήμερα έχει Champions League και το Κουπόνι του Στοιχήματος έχει μας δίνει 2 ωραία παιχνίδια! Αυτά τα 2 θα βάλω και εγώ στο Δελτίο μου και με ρίσκο όποιος/α θέλει ακολουθεί! Είναι ωραίες οι αποδόσεις, έχουν κάποια σχετική λογική και προσωπικά θα τις ρίξω και στο Ίντερνετ, αλλά και στον ΟΠΑΠ!

Αν σκάσουν αυτές οι 2 Βόμβες μας δίνουν απόδοση 13.80!!!

Πάμε λοιπόν να δούμε αυτές τις 2 Βόμβες:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στο Νάπολι - Μπαρτσελόνα. Εδώ οι δύο ομάδες είναι λίγο αλλοπρόσαλλες στο Πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα να είναι λίγο λιγότερο. Φαίνεται ότι αρχίζει και πατάει καλύτερα και θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα της δώσει ψυχολογία πριν το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, στην άμυνα έχει κάποια σχετικά θεματάκια και από τη στιγμή που παίζει στην έδρα της Νάπολι, πιστεύω ότι θα δεχθεί πίεση. Εξάλλου η Νάπολι στο Champions League εμφανίζει καλύτερο πρόσωπο από ότι στο Πρωτάθλημα!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2+G/G σε απόδοση 4.00!



Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στο Τσέλσι - Μπάγερν Μονάχου. Εδώ περιμένουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με την Μπάγερν να έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο. Είναι πιο σοβαρή και πιο έμπειρη από κάποιους παίχτες που διαθέτει η Τσέλσι στο ρόστερ της. Βέβαια, από την άλλη υπάρχει η παράδοση, η οποία είναι υπέρ των Άγγλων. Συγκεκριμένα, η Τσέλσι δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από Γερμανική ομάδα! Πιστεύω όμως ότι αυτή η παράδοση θα σπάσει σήμερα με την Μπάγερν να νικάει εύκολα ή δύσκολα!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2+G/G σε απόδοση 3.45!



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Champions League της Τρίτης:










Bomberman