Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ


3/5
κάναμε την Κυριακή και για 1 γκολ που μπήκε στο 97' ενώ είχε +4 λεπτά καθυστερήσεις χάσαμε το 4/5!!!

Δεν πειράζει όμως και πάλι πληρώσαμε σχετικά μέσα από το άρθρο, ενώ βγάλαμε και την "Έμπνευση" Άρσεναλ - Έβερτον Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.30!!!

Κάτι κάναμε λοιπόν στη μάχη που δίνουμε με τον Διαβολικό Kouva!!!

Σήμερα επιστρέφουμε και πάλι στα Ευρωπαϊκά Σαλόνια με το Κουπόνι του Στοιχήματος να περιλαμβάνει 2 παιχνίδια για το Champions League! Νάπολι - Μπαρτσελόνα και Τσέλσι - Μπάγερν Μονάχου! Ωραία παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον, αλλά και μία παράδοση που ήρθε η ώρα να σπάσει!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα 2 παιχνίδια του Champions League:


Νάπολι - Μπαρτσελόνα
(San Paolo, 22:00)

Νάπολι και Μπατσελόνα κοντράρονται σήμερα για τα παιχνίδια του Champions League με τους φιλοξενούμενους να είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα. Η Μπαρτσελόνα έδειξε καλό πρόσωπο την αγωνιστική που μας πέρασε στο Πρωτάθλημα της Ισπανίας και πήρε μία σχετικά εύκολη νίκη που της έδωσε προβάδισμα για το επερχόμενο El Clasico. Με τη βαθμολογία να τη βρίσκει στο +2 έχει τα περιθώρια να παίξει σήμερα καλή μπάλα και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Νάπολι. Οι γηπεδούχοι εξάλλου δείχνουν να μην βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση τελευταία, αλλά αυτό αφορά το Ιταλικό Πρωτάθλημα, διότι στο Champions League έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής καλό πρόσωπο! Πιστεύω ότι αυτό θα κάνουν και απόψε και θα δυσκολέψουν την Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που παίζουν στην έδρα τους. Βλέπω πολλά πονταρίσματα στο 2 και λογικό είναι, αλλά λέω να κινηθώ αλλιώς σε περίπτωση που στραβώσει το πράγμα! Champions League είναι και ποτέ δεν ξέρεις!


Εκτίμηση: G/G (1.67)



Τσέλσι - Μπάγερν Μονάχου
(Stamford Bridge, 22:00)

Ενδιαφέρον ματς διεξάγεται απόψε το βράδυ στο Stamford Bridge. Ενδιαφέρον είναι και η παράδοση που έχει η Τσέλσι απέναντι σε Γερμανικές ομάδες, καθώς στην έδρα της δεν έχει χάσει ποτέ! Οι παραδόσεις είναι όμως για να σπάνε και θεωρώ ότι ήρθε η ώρα η Μπάγερν Μονάχου να σπάσει την παράδοση. Η Γερμανική ομάδα είναι ανώτερη των γηπεδούχων και διαθέτει πιο ποιοτικούς και πιο έμπειρους παίχτες σε αντίθεση με τα "πιτσιρίκια" της Τσέλσι. Φυσικά και αυτά έχουν τη διάθεση και το πάθος να αποδείξουν πράγματα στο αποψινό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι οι Γερμανοί θα πάρουν εύκολα ή δύσκολα το Διπλό και θα σπάσει επιτέλους αυτή την παράδοση!


Εκτίμηση: 2 (2.01)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Champions League της Τρίτης:









Betman