Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ


2/2
κάναμε στις Χθεσινές Επιλογές που βάλαμε στο Δελτίο μας!

Εκτός όμως από το ΑΠΟΛΥΤΟ του άρθρου, πληρώσαμε και με 2 "Εμπνεύσεις" βγάζοντας το Anytime Σ. Γκνάμπρι σε απόδοση 2.70 και το Νάπολι - Μπαρτσελόνα Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.35!!!

Νικήσαμε λοιπόν τον Διαβολικό Kouva στις Χθεσινές Στοιχηματικές Προτάσεις για τα Παιχνίδια του Champions League!!!

Σήμερα, η δράση στο Champions League συνεχίζεται, με άλλα 2 παιχνίδια να βρίσκονται στο Κουπόνι του Στοιχήματος. Έχει Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι και Λυών - Γιουβέντους! Ωραία παιχνίδια για να κάτσεις να τα παρακολουθήσεις, αλλά και για να Στοιχηματίσεις πάνω τους!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα 2 αποψινά παιχνίδια του Champions League:


Λυών - Γιουβέντους
(Groupama Stadium, 22:00)

Λυών και Γιουβέντους κοντράρονται για τη συγκεκριμένη φάση του Champions League και η πλάστιγγα θεωρητικά γέρνει προς τους φιλοξενούμενους! Η Γιουβέντους είναι σε μεγαλύτερο επίπεδο ποιοτικά από τη Λυών και θα προσπαθήσει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο για να πάρει προβάδισμα στο θέμα της πρόκρισης. Βέβαια, η ασταθής άμυνα της, αλλά και τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τον Σάρι μπορούν να της φέρνουν προβλήματα στο αποψινό παιχνίδι. Εξάλλου και η Λυών δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι μία ευκαιρία για εκείνη να δείξει ένα καλό Ευρωπαϊκό πρόσωπο και με την πολύ καλή επίθεση που διαθέτει, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις κακές συγκυρίες που υπάρχουν στη Γηραιά Κυρία! Λέω να της δώσω μία ευκαιρία, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος η Γιουβέντους θα τα καταφέρει!


Εκτίμηση: 2Χ+Over1.5 (1.75)



Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
(Estadio Santiago Bernabéu, 22:00)

Απόψε όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στο Santiago Bernabéu, όπου η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες έχουν τρομερή ποιότητα και αναμένεται να φανεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το ματς θα ξεφύγει σε εξωπραγματικό βαθμό. Εξάλλου, η Ρεάλ πρέπει να κρατήσει και δυνάμεις για την Κυριακή, όπου αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο El Clasico! Θα τη δούμε βέβαια να κυνηγάει το παιχνίδι, διότι ένα θετικό αποτέλεσμα στο Santiago Bernabéu θα της κάνει πιο εύκολη τη συνέχεια στην Αγγλία. Αυτό βέβαια έχει στο μυαλό της και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δίνεται ως φαβορί στο συγκεκριμένο set. Οι Άγγλοι θα πάνε για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ρεάλ, διότι το Πρωτάθλημα για εκείνους έχει τελειώσει και ο φετινός στόχος μοιάζει να είναι το Champions League! Περιμένω λοιπόν να δω ένα καλό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να μας δώσει γκολ και από τις 2 πλευρές!


Εκτίμηση: G/G+Under5.5 (1.75)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Champions League (+1 από Europa League) της Τετάρτης:










Betman