Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Χθες πλήρωσε η 1 Επιλογή από τις 2 που είχα βάλει στο άρθρο! Εκτός όμως από αυτή πλήρωσε και το Anytime Κ. Ντε Μπρόινε σε απόδοση 3.95 που ήταν στις "Εμπνεύσεις"!!!

Κάπως τα βολέψαμε λοιπόν!!!

Σήμερα έχει Europa League με τις Ρεβάνς των αγώνων να διεξάγονται και με τις ομάδες να διεκδικούν το εισιτήριο για την επόμενη φάση! Το Κουπόνι του Στοιχήματος έχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδι και ανάμεσα σε αυτά είναι και το ματς στο Λονδίνο που αποτελεί μία "Δύσκολη Αποστολή Για Τον Ολυμπιακό"!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα Στοιχηματικό Κουπόνι της Πέμπτης και τα παιχνίδια του Europa League:


Λινζ Λασκ - Άλκμααρ
(Linzer Stadion, 19:55)

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για ένα εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στην επόμενη του Europa League και οι Book δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι θα συμφωνήσω! Η Λινζ Λασκ βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και το έδειξε και στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά το δείχνει και στο Πρωτάθλημα της Αυστρίας που πάει για τίτλο! Δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και καμία διοργάνωση και θα προσπαθήσει να χωρέσει και τις δύο διοργανώσεις στην φετινή της πορεία! Μπορεί να πάρει την πρόκριση από το σημερινό παιχνίδι αν εμφανιστεί σοβαρή και αν εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες που παρουσιάζει η Άλκμααρ στην άμυνα. Βέβαια, δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τελείως τους Ολλανδούς, οι οποίοι έχουν εμπειρία στα Ευρωπαϊκά στρώματα και θα προσπαθήσουν να ξαφνιάσουν τους γηπεδούχους! Δεν νομίζω όμως να τα καταφέρουν, καθώς αναμένεται για εκείνους να διεξαχθεί ένα δύσκολο ματς σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο!


Εκτίμηση: 1 (1.95)



Γάνδη - Ρόμα
(Ghelamco Arena, 19:55)

Η Γάνδη υποδέχεται τη Ρόμα με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο στην έδρα της Γάνδης, η οποία θα είναι διψασμένη για την υπέρβαση και αναμένεται να μπει δυνατά στο παιχνίδι για να ξαφνιάσει τη Ρόμα! Σε αυτό θα συμβάλλει φυσικά και η καλή επιθετική της γραμμή που κυρίως στην έδρα της ομάδας πετάει φωτιές κάτι όμως που δεν βλέπουμε στην άμυνα της. Εκεί φαίνεται να έχει θέμα, καθώς δέχεται συχνά πυκνά γκολ και η Ρόμα έχει την ποιότητα να σκοράρει τουλάχιστον 1 τέρμα. Λέω λοιπόν να μην μπλέξω με νικητή, αλλά να πάρω το αμφίσκορο!


Εκτίμηση: G/G (1.53)




Άρσεναλ - Ολυμπιακός
(Emirates Stadium, 22:00)

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ και η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μία δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ηττηθεί με 0-1 στο γήπεδο τους στον πρώτο αγώνα και θα πάνε να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στους Λονδρέζους. Αν θυμηθούν το ματς του 2015, τότε έχουν ελπίδες, αλλά οι ελπίδες δεν στέκονται μόνο σε εκείνη τη χρονιά. Η Άρσεναλ δεν είναι φέτος και κανένα φόβητρο. Μπορεί να την πατήσει αν ο Ολυμπιακός παίξει έξυπνα και αυτό θα προσπαθήσει να αποφύγει ο Αρτέτα και η ομάδα του. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να σημειώσει τουλάχιστον 1 γκολ και θεωρώ ότι θα το κάνει. Λίγο η έδρα, λίγο η κακή παράδοση των Ελληνικών ομάδων στην Αγγλία...Βγαίνει σημείο!


Εκτίμηση: G/G (1.85)



Μπενφίκα - Σαχτάρ Ντόνετσκ
(Estádio da Luz, 22:00)

Μπενφίκα και Σαχτάρ ρίχνονται στη μάχη για ένα εισιτήριο και το ματς αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για Champions League και αυτή την εικόνα αναμένεται να δούμε και σήμερα ειδικά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Εκεί η Σαχτάρ είχε επικρατήσει της Μπενφίκα με 2-1 και έχει τον πρώτο λόγο σε αυτή την αναμέτρηση που πιστεύουμε ότι θα μας ανταμείψει. Λίγο οι καλές επιθετικές ενέργειες των 2 ομάδων, λίγο η κατάσταση της Μπενφίκα, λίγο ότι αν μπει ένα γκολ θα καίγονται και οι δύο...Κάτι βγαίνει!


Εκτίμηση: G/G (1.61)



 Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Europa League:










Betman