Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΤΥΝΟΜΑΙ HURT LOCKER


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Δεν μας ήθελαν οι Βόμβες στο Champions League και στρεφόμαστε πλέον στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου! Εδώ το Κουπόνι του Στοιχήματος έχει ωραία ματς, οπότε είπα για τις Απόκριες να ντυθώ "Hurt Locker" (που λέει και η ταινία) και να ψάξω Βόμβες!

Αν σκάσουν δίνουν απόδοση 21.09, ενώ στο Yankee η απόδοση σκάει στο 88.26!!!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι Βόμβες βρήκα, ως "Hurt Locker", ψάχνοντας το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στο Λάτσιο - Μπολόνια. Εδώ οι γηπεδούχοι κυνηγάνε τον φετινό τίτλο και μετά την νίκη επί της Ίντερ, έχουν προβάδισμα και ψυχολογία. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν την Μπολόνια, η οποία θα παραταχθεί με πολλές απουσίες και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος ομάδα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και θα βγάλει τον 1 και μάλιστα με μειονέκτημα!


Η Βόμβα βρίσκεται στο Λάτσιο -1 σε απόδοση (2.45)!Η δεύτερη Βόμβα αναμένεται στο παιχνίδι Μάιντζ - Πάντερμπορν. Εκεί οι δύο ομάδες δεν φημίζονται για την αμυντική τους λειτουργία και το δείχνουν περίπου σε κάθε ματς που παίζουν. Η διαφορά όμως ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ότι η Πάντερμπορν εκτός έδρας παρουσιάζει καλό πρόσωπο, σε αντίθεση με την Μάιντζ που εντός δεν έχει νικήσει εδώ και 5 αγωνιστικές. Λέω να πάω λοιπόν με αυτό το στατιστικό και να πάρω σημείο!


Η Βόμβα βρίσκεται στο Χ2 Δ.Ε. σε απόδοση 2.10!
Η τρίτη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στο ματς της Νιουκάστλ με την Μπέρνλι. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώ ότι μπορεί να πάει παντού. Η αλήθεια είναι ότι θυμίζει πιο πολύ ματς ΠΡΟΠΟ. Οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν και το καλύτερο και το χειρότερο και λέω να μην μπλέξω με σημείο. Λέω όμως να πάω στα γκολ!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2-3 Γκολ σε απόδοση 2.00!
Η τέταρτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στο Μονπελιέ - Στρασβούργο. Εδώ οι δύο ομάδες είναι λίγο αλλοπρόσαλλες και αγωνιστική με αγωνιστική παρουσιάζουν διάφορα πρόσωπα. Αυτό όμως που δεν αλλάζει σε αυτά τους τα πρόσωπα είναι η επιθετική τους ικανότητα, η οποία μπορεί να αποδώσει γκολ και αυτό περιμένω να κάνει και σήμερα!


Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G σε απόδοση 2.05!


Bomberman