Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΚΑΙ ΤΩΡΑ...EL CLASICO!


Τα χθεσινά παιχνίδια που ποντάραμε στο Στοίχημα μας πλήρωσαν!!!


Για την ακρίβεια κάναμε 4/4, καθώς βγήκαν όλα και μάλιστα από νωρίς (εκτός από το παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ). Εκτός όμως απ/ο το ΑΠΟΛΥΤΟ του άρθρου, δώσαμε και μία bonus "Έμπνευση" βγάζοντας το Τσβόλε - Φίτεσε Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.17!!!

Πολύ καλή ημέρα η χθεσινή λοιπόν! Νικήσαμε τον Διαβολικό Kouva!!!

Σήμερα, το Κουπόνι του Στοιχήματος έχει πάλι ωραία παιχνίδια από όλα τα Πρωταθλήματα, στα οποία αξίζει να ρίξουμε μία Στοιχηματική ματιά, αλλά αυτό που ξεχωρίζει δεν γίνεται να είναι άλλο από το Ντέρμπι στην Ισπανία! Και Τώρα...El Clasico!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Γκενκ - Κλαμπ Μπριζ
(Luminus Arena, 15:30)

Η Γκενκ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ και η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι καίγονται! Η ομάδα της Γκενκ θέλει να νικήσει για να μπει πάλι στην 6αδα μετά τη χθεσινή νίκη της Μαλίν. Αναμένεται λοιπόν να μπει δυνατά και να εκμεταλλευτεί την κούραση της Μπριζ που έπεσε Europa League μεσοβδόμαδα. Εξάλλου οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +9 από τη 2η Γάνδη και ένα κακό αποτέλεσμα δεν θα τους πειράξει και τόσο. Πάμε λοιπόν με τα θετικά αποτελέσματα των γηπεδούχων που αξίζουν το ρίσκο και χαλάλι τους αν δεν βγει το συγκεκριμένο σημείο!


Εκτίμηση: 1Χ Δ.Ε. (1.93)



Γαλατασαράι - Γκεντσλερμπιρλιγκί
(Türk Telekom, 18:00)

Η Γαλατασαράι πηγαίνει τρένο καθώς μετράει 7 σερί νίκες στο φετινό Πρωτάθλημα! Μοιάζει να έχει βρει τα πατήματα της για τα καλά και θέλει να νικήσει για να συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και πιστεύω ότι η Γκεντσλερμπιρλιγκί, παρά τις δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε, δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Γαλατά! Πάμε λοιπόν με τους γηπεδούχους!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.68)



Ξάνθη - ΠΑΟΚ
(Ξάνθη Arena, 19:00)

Η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τους φιλοξενούμενους να καίγονται! Ο Δικέφαλος του Βορρά έχασε σημαντικό έδαφος για την κατάκτηση του τίτλου μετά την ήττα από το Ολυμπιακό και τώρα δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Αναμένεται να πάει στην Ξάνθη και να πάρει τους 3 βαθμούς που θα τον κρατήσουν στο κόλπο για την 1η θέση τώρα που θα ξεκινήσουν και τα play-off. Λογικά θα τους πάρει, διότι η Ξάνθη δεν έχει παρουσιάσει και πολλά πράγματα φέτος από τη στιγμή που ανέλαβε ο Παράσχος το τιμόνι της ομάδας. Όσον αφορά τα γκολ, πιστεύω ότι δεν θα ξεφύγει και πολύ το ματς. Αυτό λέει και η παράδοση, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει και από τον ΠΑΟΚ, καθώς οι παίχτες έχουν και στο μυαλό τους τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που διεξάγεται την Τετάρτη στο γήπεδο της Τούμπας!


Εκτίμηση: 2+Under4.5 (1.55)



Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
(Estadio Santiago Bernabéu, 22:00)

Απόψε, όλος ο πλανήτης θα είναι στραμμένος στο συγκεκριμένο παιχνίδι! El Clasico κυρίες και κύριοι και δεν γίνεται να μην το δεις! Το πρώτο βέβαια δεν μας αντάμειψε όπως περιμέναμε, αλλά αυτό πιστεύω ότι θα το κάνει. Οι λόγοι; Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει με την πλάτη στον τοίχο και αν θέλει Πρωτάθλημα φέτος πρέπει να πάρει το συγκεκριμένο Ντέρμπι. Έτσι, αναμένεται να τη δούμε να κυνηγάει το ματς σε όλο το 90λεπτο! Αυτό δεν σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα μείνει άπραγη. Ξέρει ότι αν πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα και πόσο μάλλον τους 3 βαθμούς, τότε μπορεί να πει σε μεγάλο ποσοστό, ότι το φετινό Πρωτάθλημα είναι δικό της! Εξάλλου έχει τους παίχτες που με ένα τακ κάνουν τη ζημιά και πιστεύω ότι μπορούν να βρουν δίχτυα σήμερα. Φυσικά αυτό συμβαίνει και στο ρόστερ της Ρεάλ, το οποίο έχει αρκετή ποιότητα! Ξεκινάμε λοιπόν από τα βασικά!


Εκτίμηση: G/G (1.55)



Οι "Εμπνεύσεις" της Κυριακής:









Betman