Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Την προηγούμενη αγωνιστική δεν πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε και δεν πληρωθήκαμε στο άρθρο! Στις "Εμπνεύσεις" πάλι βγάλαμε την Κόκκινη Κάρτα στο ΝΠΣ Βόλος - ΑΕΛ σε απόδοση 3.45 και το Ατρόμητος - Ξάνθη 1-0 σε απόδοση 5.20!!!

Αν εξαιρέσεις λοιπόν την Κόκκινη Κάρτα και το Ακριβές Σκορ, δεν τα πήγαμε και τόσο καλά!

Σήμερα, είναι "Η Τελευταία Αγωνιστική Της Super League" με τις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν. Συγκεκριμένα βαθμούς θέλουν που είτε θα τους βοηθήσουν να μπουν στα play-off, είτε να αυξομειώσουν τη διαφορά τους σε play-off και play-out. Οπότε το ενδιαφέρον είναι θεωρητικά ζεστό για συγκεκριμένες ομάδες και οι επιλογές μου είναι μετρημένες!


Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε την τελευταία αγωνιστική της Super League, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Ξάνθη - ΠΑΟΚ

Η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν μόνο για τη νίκη. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό και έτσι έχασε πολύτιμο έδαφος για την κατάκτηση και του φετινού Πρωταθλήματος. Μαθηματικά φυσικά δεν τελείωσε τίποτα, γιατί φέτος υπάρχουν και τα play-off και σε αυτή την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν θέλει να πετάξει άλλους βαθμούς για να μπορέσει να ελπίζει στις τελευταίες μαθηματικές πιθανότητες που του δίνονται! Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Παράσχου δεν φαίνεται ότι μπορεί να δυσκολέψει τον Δικέφαλο του Βορρά, παρά μόνο στο να μην ανοίξουν το ματς στο θέμα των γκολ! Εξάλλου και ο ΠΑΟΚ έχει το μυαλό του στον Ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχής Τετάρτη, οπότε δεν νομίζω να γκαζώσει πολύ!


Εκτίμηση: 2+Under3.5 (2.07)



Άρης - Ατρόμητος

Ο Άρης παίζει με τον Ατρόμητο με το ενδιαφέρον να είναι κυρίως στραμμένο στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα από το Περιστέρι θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ελπίζει στην είσοδο της στα play-off. Το κακό είναι ότι η τύχη της δεν εξαρτάται από την ίδια. Αν ο ΟΦΗ στο ματς με τη Λαμία καταφέρει να νικήσει, τότε τελειώνουν οποιεσδήποτε μαθητικές ελπίδες για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος αναμένεται να μπει δυνατά και μπορεί να σκοράρει απέναντι σε έναν Άρη, ο οποίος θα παρουσιάσει πολλά νέα πρόσωπο. Αυτά φυσικά θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα και μπορούν να κάνουν κάτι επιθετικά. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για live, γιατί παράλληλα παίζεται και το άλλο, αλλά μέχρι τότε ας πάμε σε ένα αμφίσκορο!


Εκτίμηση: G/G (1.73)




ΟΦΗ - Λαμία

Η ομάδα της Κρήτης αντιμετωπίζει την Λαμία και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Με νίκη οι Κρητικοί μπαίνουν στα play-off, κάτι που το θέλουν πάρα πολύ! Βέβαια αυτό μπορεί να τους φέρει άγχος και πίεση και η Λαμία είναι σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά χωρίς άμεσο κίνητρο. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ εύκολα ή δύσκολα μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί και αναμένεται να το καταφέρει μέσα από ένα κλειστό ματς!


Εκτίμηση: 1+Under3.5 (1.97)




Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League:



https://twitter.com/i_hooligan_






Hooligan