Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΚΥΠΕΛΛΟ!


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Η τελευταία αγωνιστική της Super League μας πλήρωσε, καθώς κάναμε 2/3 και αν ο Λημνιός έβαζε τη μπάλα στα δίχτυα, θα κάναμε το ΑΠΟΛΥΤΟ! Τουλάχιστον μας πλήρωσε η "Έμπνευση" Anytime Ζ. Φιγκεϊρέδο σε απόδοση 2.10!

Δείραμε λοιπόν τους Booker!!!

Τελείωσε λοιπόν η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και τώρα...Κύπελλο! Οι Ημιτελικοί διεξάγονται και οι δύο την ίδια μέρα και αναμένεται να έχουν πολύ ενδιαφέρον! ΑΕΚ - Άρης και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός λοιπόν, με όλες οι ομάδες να διψάνε για το φετινό Κύπελλο!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε τους Ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΑΕΚ - Άρης

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στον πρώτο Ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και η Ένωση έχει σκοπό να καθαρίσει την πρόκριση από τώρα! Η ομάδα του Καρέρα έχει ως στόχο το φετινό Κύπελλο και ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα για το δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Άρης θέλει να πάρει έναν τίτλο μετά από τόσα χρόνια και η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο νούμερο 1 στόχος για την ομάδα από τη στιγμή που είναι ήδη στα Ημιτελικά. Αναμένεται λοιπόν να μπει να παλέψει όσο πιο πολύ μπορεί και αν του κάτσει ένα θετικό αποτέλεσα θα είναι ότι πρέπει από τη στιγμή που μετά παίζουν στην έδρα του. Για να πω την αλήθεια όμως δεν βλέπω να νικάνε οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Καρέρα έχει χτίσει μία καλή και σφιχτή ομάδα και στο ΟΑΚΑ δύσκολα θα ηττηθεί από το σύνολο του Ένινγκ. Θεωρώ λοιπόν, ότι πλάστιγγα γέρνει προς την έδρα αλλά επειδή συνήθως τα πρώτα παιχνίδια είναι κλειστά, υπάρχει η πιθανότητα να πάει και σβηστά μέχρι το τέλος. Δεν λέω, θα πρέπει να ανοιχτεί κάποτε η ΑΕΚ, αλλά από το να δεχθεί γκολ σε κάποια αντεπίθεση, είναι καλύτερα να φυλάγεται από τη στιγμή που υπάρχουν και οι ρεβάνς!


Εκτίμηση: 1Χ+Under2.5 (1.90)



ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανεβαίνει στην Τούμπα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Ο Δικέφαλος του Βορρά φαίνεται να έχασε το Πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη και τώρα έχει μπροστά του έναν σημαντικό στόχο, ο οποίος είναι η κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου. Για να το καταφέρει αυτό πρέπει πρώτα να περάσει από τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολο. Οι Ασπρόμαυροι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αυτό είναι ένα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και το συγκεκριμένο ματς συνήθως αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Θεωρώ ότι αυτή τη φροά η Τούμπα και οι παίχτες θα μιλήσουν, θα βγάλουν αντίδραση και θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Πρωταθλήματος, παρά την καλή πορεία που κάνει ο Ολυμπιακός τώρα τελευταία. Δεν βλέπω αυτή τη φορά οι Ερυθρόλευκοι θα φύγουν με το Διπλό. Το μόνο που πιστεύω ότι μπορούν να πάρουν, αν βραχυκυκλώσουν τον ΠΑΟΚ, είναι η ισοπαλία. Εξάλλου έχουν και τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, σε περίπτωση που ηττηθούν σήμερα.


Εκτίμηση: 1Χ+Under3.5 (1.67)



Οι "Εμπνεύσεις" για τους Ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας:










Hooligan