Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΠΑΡΑΔΟΣΗ 21 ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Έφτασε επιτέλους το Σάββατο!


Την εβδομάδα που μας πέρασε είχα ρεπό, λόγω ότι δεν είχε κάποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση και έτσι απείχα από το Κουπόνι του Στοιχήματος. Είχαμε δώσει και ψωμάκι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με το 4/4 του Σαββάτου και με τις "Εμπνεύσεις" που μας πλήρωσαν πιο πολύ την Κυριακή, εκεί όπου το άρθρο δεν μας έκανε το χατήρι!

Συγκεκριμένα στις "Εμπνεύσεις" του Σαββατοκύριακου πληρώσαμε το Τσβόλε - Φίτεσε Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.17, το Λέτσε - Αταλάντα Anytime Σκορ 1-2 σε απόδοση 2.72, το Anytime Ντ. Ζότα σε απόδοση 3.35, το Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ σε απόδοση 2.37 και το Λυών - Σεντ Ετιέν 2-0 σε απόδοση 8.00!!!

Οπότε μέσω πολλών οδών αποφύγαμε τον Κουβά για τα καλά!!!

Αυτό το Σάββατο, έχουμε αρκετές επιλογές για να ποντάρουμε. Μπορεί να μην έχουμε Ιταλία και Ελλάδα, αλλά έχουμε τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα που έχουν ψωμάκι. Τώρα φτάνουμε και στο τέλος και κάποιες ομάδες καίγονται να παραμείνουν πρώτες, άλλες για βαθμούς που οδηγούν σε Ευρώπη και άλλες για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Μέσα σε όλα αυτά έχει και το ωραίο παιχνίδι στο Camp Nou, όπου η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Εκεί βλέπουμε "Παράδοση 21 Αγώνων Για Τη Μπαρτσελόνα"!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Σαββατιάτικο Κουπόνι του Στοιχήματος:


Γκαζιαντέπ - Τραμπζονσπόρ
(Gaziantep Stadyumu, 16:00)


Η Τραμπζονσπόρ είναι ένα τρένο που δεν σταματάει πουθενά! Η φετινή ομάδα είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και με τη νίκη που πέτυχε στα Ημιτελικά του Κυπέλλου μπορεί να κάνει ακόμα και το Ντάμπλ φέτος! Η σημερινή αποστολή της όμως δεν είναι και τόσο εύκολη, πράγμα που το μαρτυράνε και οι αποδόσεις. Οι γηπεδούχοι είναι καλοί επιθετικά και μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην ομάδα της Τραμπζονσπόρ, η οποία αμυντικά έχει τα θεματάκια της. Αυτό σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι μπορεί να χρειαστούν και 2 γκολ για να φτάσουν στο πολυπόθητο 3ποντο που πρέπει να έρθει πάση θυσία, καθώς δεν έχει περιθώρια για απώλειες! Τώρα αν θα το πάρει εν τέλει; Πιθανόν! Αλλά μήπως να φυλαχτούμε;


Εκτίμηση: Τραμπζονσπόρ Over 1.5 Γκολ (1.78)




Μπάγερ Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

(BayArena, 16:30)

Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Άιντραχτ και η αλήθεια είναι ότι το φαβορί είναι η γηπεδούχος ομάδα. Η Μπάγερν Λεβερκούζεν παίζει πολύ καλή μπάλα φέτος και θα μπορούσαμε μάλιστα να τη βάλουμε και στη λίστα με τις καλύτερες Γερμανικές ομάδες του φετινού Πρωταθλήματος! Ξέρει πως να κινηθεί μέσα στο γήπεδο, ξέρει πως να πάρει τους 3 βαθμούς και αυτό περιμένω να κάνει και σήμερα απέναντι στην Άιντραχτ, η οποία θα παίξει αμυντικά και θα πάει να κλέψει το αποτέλεσμα στις αντεπιθέσεις. Η αλήθεια είναι ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν ζημιά στους γηπεδούχους, αλλά θεωρώ ότι η Μπάγερ από το Λεβερκούζεν εν τέλει θα βγει νικήτρια και θα επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά την παράδοση, η οποία την θέλει να κερδίζει σε 7 από τις 9 αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες μεταξύ τους!


Εκτίμηση: 1 (1.63)



Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ
(Camp Nou, 19:30)

Η Μπάρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με την ομάδα του Μέσι να έχει την παράδοση μαζί της! Οι γηπεδούχοι μετράνε 21 σερί νίκες και η αλήθεια είναι ότι είναι μία παράδοση που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Βέβαια με το φετινό καλό ποδόσφαιρο της Σοσιεδάδ και με το φετινό κακό ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα, η κόντρα θα μπορούσε να σηκώσει κάτι ψηλά, αλλά λόγω παράδοσης δεν θα το επέλεγα! Λέω να πάω όμως με την καλή επιθετική λειτουργία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μπορούν να πετύχουν 1 γκολ στο Camp Nou και ας χάσουν! Εξάλλου και η Μπαρτσελόνα δεν είναι κανένα τέρας αμυντικά!


Εκτίμηση: G/G (1.63)



Χετάφε - Θέλτα
(Coliseum Alfonso Pérez, 22:00)

Η Χετάφε αντιμετωπίζει τη Θέλτα και το παιχνίδι έχει αρκετό ενδιαφέρον! Οι γηπεδούχοι είναι η φετινή έκπληξη του Πρωταθλήματος (και όχι μόνο) και το αποδεικνύουν κάθε φορά που μπαίνουν στο χορτάρι. Απόψε παίζουν εναντίον της Θέλτα, η οποία είναι αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να παραμείνουν στην κατηγορία και παλεύουν όλα τα παιχνίδια και είτε λόγω καλής μπάλας είτε λόγω τύχης τσιμπάνε βαθμούς από εδώ και από εκεί! Στο αποψινό παιχνίδι όμως δεν έχουν τόσο εύκολο έργο, διότι από τη μία έχουν απέναντι τους ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του Πρωταθλήματος και από την άλλη δεν έχουν διαθέσιμο τον Άσπας, ο οποίος είναι αυτός που τους ξελασπώνει στα περισσότερα παιχνίδια. Λόγω αυτών των δύο παραγόντων λοιπόν, βλέπω η Θέλτα να μην τη βγάζει καθαρή σήμερα. Αν το κάνει τότε όχι μόνο θα αποτελεί έκπληξη, αλλά...


Εκτίμηση: 1 (1.87)



Πόρτο - Ρίο Άβε
(Estádio do Dragão 22:30)

Η Πόρτο υποδέχεται τη Ρίο Άβε και έχει ως μόνο στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Κονσεϊσάο δεν έχει περιθώριο να πετάξει βαθμούς από τη στιγμή που βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από τη Μπενφίκα και θέλει να πάρει ακόμα ένα 3ποντο απόψε για να παραμείνει στην κορυφή. Εξάλλου φέτος αυτός είναι ο στόχος της και τώρα που κάλυψε τη διαφορά και πέρασε από πάνω μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση. Βέβαια, η Ρίο Άβε δεν είναι ομάδα που ξεγράφεται εύκολα, καθώς μετράει 8 αγώνες χωρίς να ηττηθεί και βρίσκεται στο -2 από την 4η θέση. Απόψε όμως έχει απουσίες και στα περισσότερα παιχνίδια με αντίπαλο την Πόρτο δεν καταφέρνει να πάρει κάτι. Λέω λοιπόν να στηρίξω τους "Δράκους" ή οποίοι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.67)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου:









Betman