Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΡΙΝΟ


Το χθεσινό άρθρο ήταν ένα από τα χειρότερα, καθώς δεν μας βγήκε σχεδόν τίποτα!


Ακυρωμένα γκολ, πέναλτι που δεν δίνονταν και κακές εμφανίσεις συνέβαλλαν στο να πάμε Κουβά! Δεν πειράζει όμως! Προχωράμε!

Σήμερα είναι Κυριακή, έχει μπάλα στα Πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχει  και φυσικά ενδιαφέροντα παιχνίδια στο Κουπόνι του Στοιχήματος. Ανάμεσα σε αυτά είναι και τα παιχνίδια του Ιταλικού Πρωταθλήματος, τα οποία είχαν ακυρωθεί τις προηγούμενες ημέρες λόγω Κοροναϊού! Σήμερα λοιπόν θα πραγματοποιηθούν χωρίς θεατές και με επιπλέον προληπτικά μέτρα! Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση έχουμε φυσικά και το Ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ και μπορούμε να πούμε δικαίως ότι "Το Πρωτάθλημα Περνάει Από Το Τορίνο"!

Χωρίς πολλά πολλά λοιπόν, πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε  από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Σπόρτινγκ Λισαβόνας  - Άβες
(Estádio José Alvalade, 19:30)

Νέα εποχή στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς υπάρχει νέος προπονητής στον πάγκο. Τα άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών έφεραν στην ομάδα τον Αμορίμ, ο οποίος σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην Άβες. Τα "Λιοντάρια" θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και σήμερα είναι η ευκαιρία απέναντι στην ουραγό Άβες, η οποία δεν φοβίζει σε κανένα βαθμό! Μάλιστα μπορούμε να δούμε και ξέσπασμα της Σπόρτινγκ, αλλά επειδή το σύστημα είναι καινούριο ας κρατήσουμε και μία πισινή!


Εκτίμηση: 1+Under4.5 (1.62)



Βιγιαρεάλ - Λεγκανές
(Estadio de la Cerámica, 19:30)

Η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει τη Λεγκανές και η γηπεδούχος ομάδα θέλει να βάλει φρένο στα άσχημα αποτελέσματα. Το να κάνει 3 σερί ήττες παραπάει για τα "Κίτρινα Υποβρύχια", όπου σήμερα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Απέναντι τους συναντούν μία Λεγκανές που ναι μεν από τη μία καίγεται για βαθμούς, αλλά από την άλλη εκτός έδρας είναι χάλια. Πιστεύω ότι η Βιγιαρεάλ μπορεί να πάρει αυτό το παιχνίδι και ειδικά από τη στιγμή που γίνεται στην έδρα της. Εκεί τα "Κίτρινα Υποβρύχια" ρίχνουν συνέχεια τις τορπίλες τους και σκοράρουν με αρκετή ευχέρεια σε όλα τα ματς σχεδόν! Γιατί λοιπόν να μην το κάνουν και σήμερα;


Εκτίμηση: 1 (1.80)



Γιουβέντους - Ίντερ
(Allianz Stadium, 21:45)

Το Πρωτάθλημα περνάει από το Τορίνο, καθώς Γιουβέντους και Ίντερ κοντράρονται απόψε για το 3ποντο που θα τους φέρει όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι δύο ομάδες, μαζί με τη Νάπολι, διεκδικούν το φετινό Πρωτάθλημα και σήμερα θέλουν οπωσδήποτε τους βαθμούς, καθώς η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Μάλιστα, αυτός που δεν βολεύεται καθόλου με κάποιο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, είναι ο Σάρι. Ο τεχνικός της Γιουβέντους βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και αν δεν καταφέρει να πάρει το σημερινό Ντέρμπι, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Όπως δύσκολα φυσικά θα είναι και για την ομάδα του Σάρι, η οποία παίζει χωρίς θεατές λόγω Κοροναϊού. Φυσικά, αυτούς τους δύο παράγοντες συν την κακή αμυντική λειτουργία της Γηραιάς Κυρίας, θέλει να εκμεταλλευτεί ο Κόντε και να κάνει την έκπληξη στο Τορίνο. Η Ίντερ του Κόντε, αν παίξει έξυπνα, μπορεί να σκοράρει και να ελπίζει σε ένα Διπλό, αλλά για να σας πω την αλήθεια Ίντερ είναι αυτή και δεν μου πάει το χέρι στην κόντρα. Από την άλλη πλευρά εξάλλου είναι και το "Μέταλλο Της Πρωταθλήτριας", το οποίο δεν προσπερνάς εύκολα. Με όλα αυτά να ρίχνονται στο τραπέζι λοιπόν, λέω να πάω στο αμφίσκορο το οποίο είναι θεωρητικά μία κάλυψη και βρίσκεται σε καλή τιμή. Εξάλλου οι άμυνες τους δεν είναι και οι καλύτερες τελευταία και το σημείο αυτό επιβεβαιώθηκε και στον πρώτο αγώνα!


Εκτίμηση: G/G (1.75)



Ρεάλ Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης
(Estadio Benito Villamarín, 22:00)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στο Benito Villamarín. Η Ρεάλ Μπέτις υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα έλεγα ότι η αποστολή είναι δύσκολη για τη "Βασίλισσα". Η Μπέτις είναι ομάδα αρκετά επιθετική, το Benito Villamarín της ταιριάζει και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να της κάνει ζημιά. Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να πάρει το σημερινό παιχνίδι, αν θέλει να περάσει και πάλι πρώτη στη βαθμολογία. Έχει την ποιότητα να το κάνει, έχει την αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, έχει όμως και απουσίες που βρίσκονται κυρίως στον αμυντικό τομέα. Το ματς μυρίζει γκολ και εκεί λέω να πάω!


Εκτίμηση: G/G (1.55)



Οι "Εμπνεύσεις" της Κυριακής:









Betman