Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΒΟΜΒΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ


Τικ Τακ Τικ Τακ...ΒΟΟΜ!

Χθες δεν ανέβασα άρθρο, καθώς δεν με έπεισαν τα παιχνίδια και οι αποδόσεις. Φαίνονταν ότι θα νικήσουν πολλά φαβορί, αλλά εν τέλη τα φαβορί αντιμετώπισαν παγίδες! Γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο και το στοίχημα! Τίποτα δεδομένο, τίποτα κερδισμένο, τίποτα χαμένο!

Μετά τα χθεσινά λοιπόν, ήρθε η ώρα να πιάσουμε το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής και να ρίξουμε τις Βόμβες μας, όπου ανάμεσα σε αυτές υπάρχει και μία "Βόμβα Αδελφοποίησης"!

Αν σκάσουν δίνουν απόδοση 26.49, ενώ στο Yankee η απόδοση σκάει στο 104.52!!!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις Βόμβες από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στο Σαμπντόρια - Βερόνα. Εδώ οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, καθώς βρίσκονται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν να ξεφύγουν! Τα θετικά για τη γηπεδούχο ομάδα είναι 2! Πρώτον, η Βερόνα πηγαίνει να παίξει με αρκετές απουσίες και δεύτερον οι δύο ομάδες είναι αδελφοποιημένες! Αν δεν βοηθήσεις λοιπόν τον αδερφό σου, τότε ποιον θα βοηθήσεις;


Η Βόμβα βρίσκεται στον 1 σε απόδοση 2.62!



Η δεύτερη Βόμβα αναμένεται στο Τσέλσι - Έβερτον. Η Τσέλσι είναι αφελής τώρα τελευταία και μπορεί να πάθει ζημιά στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Έβερτον. Η ομάδα του Αντσελότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Κάρλο και βρίσκει δίχτυα συνεχώς με τον Ιταλό στον πάγκο. Θεωρώ λοιπόν ότι θα σκοράρει και σήμερα, κάτι βέβαια που αναμένω να κάνει και η ομάδα του Λάμπαρντ από τη στιγμή που παίζει στο γήπεδο της και από τη στιγμή που επιθετικά πείθει αρκετά. Ας ελπίσουμε μόνο να μην ξεφύγει πολύ. Αν ξεφύγει χαλάλι τους!


Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Under4.5 σε απόδοση 2.17!



Η τρίτη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στο Βιγιαρεάλ - Λεγκανές. Εκεί η Βιγιαρεάλ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αλλα για να το πετύχει πρέπει να σπάσει την άμυνα της Λεγκανές, η οποία αναμένεται να κλειστεί στο καβούκι της! Πιστεύω ότι εν τέλει θα τα καταφέρει και θα πανηγυρίσει τον 1, ο οποίος όμως αναμένεται να έρθει με χαμηλό σκορ!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+Under4.5 σε απόδοση 2.00!




Η τέταρτη Βομβα θέλουμε να σκάσει στο Γιουβέντους - Ίντερ. Το αποψινό Ντέρμπι κρίνει πολλά για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη. Πιστεύω ότι το προβάδισμα το έχει η Γιουβέντους, η οποία έχει το "Μέταλλο Του Πρωταθλητή" και μπορεί να πάρει το σημερινό Ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ που εμφανίζει αφέλεια σε πολλά παιχνίδια. Πάμε λοιπόν με τον Ρονάλντο και την παρέα του!


Η Βόμβα βρίσκεται στον 1 σε απόδοση 2.33!






Bomberman