Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ (?)


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν καταφέραμε να πληρωθούμε!

Το άρθρο του Σαββάτου δεν πήγε καθόλου καλά, ενώ το άρθρο της Κυριακής δεν μας πλήρωσε για λίγο. Δεν πειράζει όμως, γιατί σήμερα έχουμε τις Ρεβάνς του Champions League! Εκεί παίζουν Βαλένθια - Αταλάντα και Λειψία - Τότεναμ, όπου μπορούμε να δούμε να πηγαίνουν "Οι Πιο Άπειρες Στην Επόμενη Φάση (?)"!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από τις αποψινές Ρεβάνς του Champions League:


Βαλένθια - Αταλάντα
(Estadio de Mestalla, 22:00)

Η Βαλένθια υποδέχεται την Αταλάντα και μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα, οι ελπίδες της είναι απεριοελάχιστες. Οι "Νυχτερίδες" ξέρουν ότι πρέπει να παλέψουν για το θαύμα απόψε και χρειάζονται αρκετά γκολ, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ανοιχτούν. Η ομάδα όμως της Βαλένθια δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της για να της δώσει ώθηση για αυτή την αποστολή και επιπλέον δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση για να διαχειριστεί και επίθεση και άμυνα ταυτόχρονα, καθώς με 1 γκολ της Αταλάντα το σενάριο πρόκρισης είναι θεωρητικά τελειωμένο! Θα το πετύχει αυτό το γκολ η Αταλάντα; Πιστεύω πως ναι, διότι θα βρει αρκετούς χώρους, αλλά αναμένω να δεχθεί και η ίδια γκολ, διότι η άμυνα της δεν είναι και ότι καλύτερο!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.62)



Λειψία - Τότεναμ
(Red Bull Arena, 22:00)

Η Λειψία αντιμετωπίζει την Τότεναμ και με το 0-1 του πρώτου παιχνιδιού έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση! Η ομάδα του Νάγκελζμαν μπορεί να προκριθεί αν παρουσιαστεί σοβαρή και σε αυτό το σενάριο συμβάλλουν οι εξής παράγοντες. Έδρα και απουσίες φιλοξενούμενων. Η Λειψία από τη στιγμή που παίζει στην έδρα της μπορεί να σκοράρει και το στατιστικό αυτό το βλέπουμε συχνά όταν παίζει στη Red Bull Arena. Επίσης, η Τότεναμ έχει αρκετές απουσίες για το σημερινό παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Γερμανική ομάδα. Βέβαια, απέναντι της έχει τον Μουρίνιο, ο οποίος με την τακτική του μπορεί να κλέψει το παιχνίδι και το ότι έστρεψε το βλέμμα του πιο πολύ στο σημερινό παιχνίδι και όχι στο ματς του Πρωταθλήματος, σημαίνει κάτι! Το κακό όμως για τον Ζοζέ είναι ότι η Τότεναμ σήμερα χρειάζεται 2 γκολ για να περάσει στην κανονική διάρκεια και με το ποδόσφαιρο που παίζει μοιάζει δύσκολο. 1 ναι μπορεί να το πετύχει, αλλά δεν θα δεχθεί γκολ; Αυτή η Τότεναμ λογικά θα δεχθεί!


Εκτίμηση: G/G (1.70)




Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Champions League της Τρίτης:










Betman