Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?


Χθες
πιάσαμε 1/2, καθώς η ομάδα του Μουρίνιο εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων!

Δεν πειράζει όμως, γιατί πληρώσαμε στις "Εμπνεύσεις" όπου εκεί πήγαμε πολύ καλά! 4 δώσαμε και πληρώσαμε με το Πέναλτι στο Βαλένθια - Αταλάντα σε απόδοση 2.75, με το Anytime Γ. Ίλισιτς σε απόδοση 2.50, με το Βαλένθια - Αταλάντα Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.07 και με το Anytime Ε. Φόρσμπεργκ σε απόδοση 2.82!!!

Πληρωθήκαμε λοιπόν όσοι/ες επιλέξαμε να παίξουμε με ρίσκο!!!


Σήμερα
έχει πάλι Champions League με άλλα 2 παιχνίδια να παρουσιάζονται στο Κουπόνι του Στοιχήματος. Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης. Η αλήθεια είναι ότι και τα 2 έχουν πολύ ενδιαφέρον, αλλά αυτό που τραβάει σίγουρα την προσοχή είναι το παιχνίδι στο Anfield, όπου η Λίβερπουλ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ! Εξάλλου "Ποιος Μπορεί Να Ξεγράψει Τη Λίβερπουλ"?

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα σημερινά παιχνίδια του Champions League:


Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ
(Parc des Princes, 22:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ντόρτμουντ και το παιχνίδι μοιάζει ιδανικό για όποιον θέλει να δει γκολ. Οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές επιθετικά (αστερίσκος για και το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) αναμένεται να βοηθήσει στη ροή του παιχνιδιού. Βέβαια οι αποδόσεις δεν πείθουν ούτε στο G/G, αλλά ούτε στο Over 2.5 και για να πω την αλήθεια τα παραπάνω γκολ είναι πιθανά, αλλά και επίφοβα! Λέω να πάω προς την ανάγκη που έχει η Παρί για Γκολ. Η ανάγκη αυτή λοιπόν, θα μας οδηγήσει σε πίεση παρά τις απουσίες των γηπεδούχων και από τη στιγμή που η Ντόρτμουντ βολεύεται με το σκορ του 1ου Αγώνα, αναμένεται να παίξει για το αποτέλεσμα και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις όπου έχει παίχτες για να το κάνει. Έτσι περιμένω μία Παρί που θα πιέσει και θα κερδίσει κάποια Κόρνερ!


Εκτίμηση: Παρί Σεν Ζερμέν Over 5.5 Κόρνερ (1.63)



Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
(Anfield, 22:00)

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Ευτυχώς για εκείνη, ο αγώνας διεξάγεται εντός έδρας και οι πιθανότητες νίκης και πρόκρισης αυξάνονται κατά πολύ για την περσινή νικήτρια της διοργάνωσης. Εξάλλου, το Πρωτάθλημα το έχει "κλειδωμένο", οπότε μπορεί να ασχοληθεί σοβαρά και με τις δύο διοργανώσεις. Τώρα όσον αφορά την αντίπαλο ομάδα θα λέγαμε ότι φέτος είναι αψυχολόγητη! Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Μπορεί να πάει στο Anfield, να σκοράρει και να βάλει δύσκολα, αλλά μπορεί να πάει, να μην είσαι όσο σοβαρή χρειάζεται και να αποκλειστεί. Όποιο πρόσωπο και να έχει θεωρώ ότι η σοβαρή Λίβερπουλ 2 γκολ μπορεί να της τα βάλει και ας στήσει λεωφορείο ο Σιμεόνε!


Εκτίμηση: Λίβερπουλ Over 1.5 Γκολ (1.73)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Champions League της Τετάρτης:









Betman