Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ


Χθες παραλίγο να σπάσω την τηλεόραση!


Ο λόγος; Ότι το άρθρο χάθηκε για λίγο! Η Λίβερπουλ έχανε το ένα γκολ μετά το άλλο, ενώ η Παρί με 4 Κόρνερ στο 1ο Ημίχρονο τελείωσε τον αγώνα με 5 Κόρνερ! Δεν πειράζει όμως...Ψυχραιμία γιατί το Στοίχημα είναι δευτερεύον! Πάνω από όλα Υγεία!

Βέβαια, την Υγεία αυτή τη βρήκαμε στις "Εμπνεύσεις" όπου πληρώσαμε με το Anytime Νεϊμάρ σε απόδοση 2.25 και με το Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 Στο 1ο Ημίχρονο σε απόδοση 3.25!!!

Τουλάχιστον βγάλαμε εκεί τα σπασμένα!!!

Σήμερα έχει Europa League και οι ομάδες διεκδικούν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση! Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είναι και ο Ολυμπιακός και το παιχνίδι του θα τραβήξει αρκετό ενδιαφέρον. Βέβαια, απόψε θα είναι "Ο Ολυμπιακός Απέναντι Στους Λύκους Και Τον Κορωνοϊό", γιατί από τη μία αντιμετωπίζει την ομάδα των Γουλβς και από την άλλη παίζει σε άδειο γήπεδο λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί με την εξάπλωση του ιού!

Φυσικά, εκτός από αυτό το παιχνίδι θα ρίξουμε το Στοίχημα μας και σε κάποια από τα υπόλοιπα παιχνίδια που βρίσκονται στο Κουπόνι του Στοιχήματος για το Europa League!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Europa League:


Λίνζ ΛΑΣΚ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
(Linzer Stadion, 19:55)

Η Λίνζ ΛΑΣΚ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να πιστέψει στο θαύμα! Η ομάδα από την Αυστρία κάνει εξαιρετική σεζόν τόσο σε Πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη και σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα μήπως και γράψει ιστορία! Σε όλο αυτό το "παραμύθι", η Λίνζ ΛΑΣΚ έχει συν και πλην και πάμε να ξεκινήσουμε από τα αρνητικά. Η Αυστριακή ομάδα δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της σήμερα λόγω κορωνοϊού, ενώ θα έχει και κάποιες απουσίες. Το ίδιο όμως θα συμβαίνει και στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, πράγμα που μπαίνει στα θετική για την Αυστριακή ομάδα. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σόλσκιερ αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές απουσίες και αλλαγές στο αρχικό σχήμα, διότι την Κυριακή παίζει Ντέρμπι με την Τότεναμ και μοιάζει να θέλει να είναι περισσότερο έτοιμη για εκείνη την αναμέτρηση. Αυτό λοιπόν θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί η Λίνζ ΛΑΣΚ και να σκοράρει απέναντι στη Μάντσεστερ, όπου θα λέγαμε ότι βολεύεται και με την ισοπαλία. 1 Γκολ λοιπόν πιστεύω ότι θα το πετύχουν οι Αυστριακοί!


Εκτίμηση: Λινζ ΛΑΣΚ Γκολ Over 0.5 (1.61)



Ολυμπιακός - Γουλβς
(Γεώργιος Καραϊσκάκης, 22:00)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τους Λύκους και το παιχνίδι αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον! Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τη στιγμή που παίζουν στο γήπεδο τους και θα κάνουν τα πάντα για το καταφέρουν! Βέβαια, δεν θα έχουν τόσο τη δυναμική του Καραϊσκάκη, καθώς ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει καλό πρόσωπο στα φετινά Ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτό αναμένω να κάνει και σήμερα! Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πρέπει να ανοιχτεί και πάρα πολύ, διότι η Γουλβς είναι επικίνδυνη ομάδα και για όποιον βλέπει Αγγλικό Ποδόσφαιρο, ξέρει ότι είναι καλύτερη από την Άρσεναλ! Αυτό βέβαια πρέπει να το δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πράγμα που αναμένω να το κάνει και να σκοράρει τουλάχιστον 1 γκολ που θα της δώσει 1 μίνι προβάδισμα για τον επαναληπτικό! Εξάλλου, πολλοί θεωρούν ότι η φετινή Γούλβς μπορεί να φτάσει ψηλά στη φετινή διοργάνωση!


Εκτίμηση: G/G (1.95)



Ρέιντζερς - Μπάγερ Λεβερκούζεν
(Ibrox Stadium, 22:00)


Ρέιντζερς και Μπάγερ Λεβερκούζεν ρίχνονται στην μάχη για ένα εισιτήριο και οι Book χρίζουν φαβορί τους Γερμανούς! Η Λεβερκούζεν κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος και το δείχνει σε κάθε παιχνίδι με το ποδόσφαιρο που παίζει. Απόψε έχει μία ομάδα που είναι στα μέτρα της και μπορεί να κλέψει κάτι θετικό, το οποίο θα αξιοποιήσει στον επαναληπτικό της Γερμανίας. Εξάλλου, οι Ρέιντζερς των τελευταίων παιχνιδιών δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως φόβητρο με τις εμφανίσεις που κάνουν. Ειδικά από τη στιγμή που έχασαν το Πρωτάθλημα, μοιάζουν ξενερωμένοι! Αυτή η απώλεια όμως, μπορεί να τους δώσει κίνητρο για μία καλή πορεία στην Ευρώπη και αν θέλουν να την πετύχουν πρέπει να ξεκινήσουν από σήμερα από τη στιγμή που παίζουν εντός έδρας. Θα ποντάρω λοιπόν στο κίνητρο των γηπεδούχων και στην καλή εικόνα των φιλοξενούμενων!


Εκτίμηση: G/G (1.63)


Βόλφσμπουργκ - Σαχτάρ Ντόνετσκ
(VfL Wolfsburg Arena, 22:00)

Η Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και οι δύο ομάδες αναμένεται να μας δείξουν τα δόντια τους! Από τη μία πλευρά, οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα και αυτό το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί, οι οποίοι την βρίσκουν αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια της στη Bundesliga, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν προβλήματα με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτουν! Η αλήθεια είναι ότι οι Ουκρανοί είναι πιο έμπειροι σε αυτά τα παιχνίδια και με την επιθετική τους γραμμή μπορούν να πετύχουν κάποιο εκτός έδρας γκολ που θα τους βοηθήσει στη ρεβάνς. Περιμένω λοιπόν να τους δω να σκοράρουν, αλλά και να δέχονται γκολ γιατί πίσω δεν με πείθουν. Εξάλλου και η Βόλφσμπουρκ έρχεται με φόρα και αν δεν σκοράρει στην έδρα της τότε πότε θα το κάνει;


Εκτίμηση: G/G (1.72)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Europa League:









Betman