Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΕ ΦΟΡΑ


Το Ποδόσφαιρο επέστρεψε και επέστρεψα και εγώ!

Την πρώτη αγωνιστική (μετά Κορωνοϊού) που παίχτηκε μπάλα δεν έκανα άρθρο, γιατί ήθελα να δω τις ομάδες πως θα αντεπεξέλθουν μετά από αυτή τη 2μηνη απουσία. Όχι ότι τώρα έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα των ομάδων, αλλά τουλάχιστον πήραμε κάποια γεύση!

Έχοντας λοιπόν ακόμα μόνο Bundesliga στο Κουπόνι μας (δεν προτιμάω να παίζω τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα), θα κινηθούμε στα παιχνίδια αυτού του πρωταθλήματος και θα διαλέξουμε κάποια σημεία που μπορούν να ευνοήσουν την τσέπη μας. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα έχει ωραία παιχνίδια και αξίζουν και στοιχηματικά όσο μπορούμε τουλάχιστον να τα προσεγγίσουμε μετά τη διακοπή του Κορωνοϊού.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια παιχνίδια θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου και συγκεκριμένα της Bundesliga:


Φράιμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης
(Schwarzwald-Stadion, 16:30)

Η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης και η κατάσταση στα δύο στρατόπεδα είναι άσπρο και μαύρο! Οι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή, κατάφεραν και απέσπασαν την ισοπαλία από τη Λειψία και έχουν ανέβει ψυχολογικά. Έπαιξαν εναντίον της μπάλας και αυτό το στυλ παιχνιδιού εν τέλει τους βγήκε, καθώς βραχυκύκλωσαν τη Λειψία στο πρώτο 45λεπτο όπου και ευτύχησαν να προηγηθούν από μία στατική φάση. Βέβαια, στο δεύτερο η Φράιμπουργκ ημίχρονο δεν κατάφερε να δείξει και πολλά, αλλά τελικά απέσπασε τον πολύτιμο βαθμό. Σήμερα παίζει με τη Βέρντερ και αν παίξει σωστά μπορεί να την κερδίσει. Έχει τον τρόπο να το καταφέρει και θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μία αντίπαλο που δεν είναι καλά. Οι φιλοξενούμενοι οδεύουν προς υποβιβασμό και το 1-4 από τη Λεβερκούζεν στην προηγούμενη αγωνιστική, την βύθισε περισσότερο στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και ο προπονητής θέλει να τα δώσει όλα για όλα για να σώσει την ομάδα, αλλά και το όνομα του. "Είναι ο κατάλληλος" όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου και θα προσπαθήσει να το αποδείξει στο σημερινό ματς. Λόγω του ότι καίγονται από πολλές πλευρές λοιπόν, πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο να τους στηρίξουμε στο σκοράρισμα.


Εκτίμηση: G/G (1.59)




Γκλάντμπαχ - Μπάγερ Λεβερκούζεν
(Stadion im Borussia-Park, 16:30)

Ένα ωραίο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Stadion im Borussia-Park ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι είναι σε καλή φόρμα και ευτύχησαν να πετύχουν πολλά τέρματα στην πρώτη αγωνιστική μετά του Κορωνοϊού, καθώς φιλοδώρησαν τις αντιπάλους τους με 3-1 και 1-4 αντίστοιχα και έδειξαν ότι έχουν λύσεις σε κατώτερες θεωρητικά ομάδες. Σήμερα κοντράρονται μεταξύ τους και η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε θέαμα και από τις δύο ομάδες. Το έχουν το γκολ και μπορούν να σκοράρουν η μία στην άλλη με το ποδόσφαιρο που παίζουν. Αναμένεται λοιπόν ανοιχτό παιχνίδι και εκεί θα στηριχτούμε και εμείς!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.68)



Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ
(Volkswagen Arena, 16:30)

Το παιχνίδι που αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα στα μεσημεριανά παιχνίδια του Σαββάτου, είναι αυτό ανάμεσα σε Βόλφσμπουρκ και Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες έρχονται από νίκη απέναντι σε Άουσμπουργκ και Σάλκε αντίστοιχα, αλλά οι φιλοξενούμενοι έρχονται και με φόρα! Ο Χάλαντ και η παρέα του καθάρισαν εύκολα τη Σάλκε στο Ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και σήμερα καλούνται να πάρουν το Διπλό απέναντι στη Βολφσμπουργκ για να πάρουν και βαθμούς, αλλά και ψυχολογία πριν το μεγάλο Ντέρμπι με τη Μπάγερν. Πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή ομάδα και το δείχνουν σε κάθε ματς έχοντας όπου παίζουν με πατημένο το γκάζι. Όχι ότι αναμένεται να έχουν εύκολο έργο. Η Βόλφσμπουργκ στατιστικά δείχνει καλό πρόσωπο. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, είναι αήττητη εδώ και 7 αγωνιστικές, ενώ έχει και υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Το θέμα είναι όμως ότι απέναντι στην Άουσμπουργκ δεν έπεισε και τόσο πολύ. Μπορεί να πήρε τους 3 βαθμούς στο τέλος και να μην απειλήθηκε και τόσο, αλλά η Ντόρτμουντ δεν είναι Άουσμπουργκ και γυαλίζει το μάτι της. Λέω λοιπόν να στηρίξω τους φιλοξενούμενους λόγω φόρας και κινήτρου!


Εκτίμηση: 2 (1.84)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου: