Κυριακή 24 Μαΐου 2020

ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΛΕΙΨΙΑ


Χθες κάναμε 2/3 και για λίγο δεν κάναμε το απόλυτο στις επιλογές μας!

Η αλήθεια είναι ότι το γκολ της Φράιμπουργκ στο 89,' που ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, πόνεσε αρκετά, αλλά δεν πειράζει. Τώρα όσον αφορά τις "Εμπνεύσεις", το λέει και το όνομα τους οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω.

Ας αφήσουμε όμως τα χθεσινά, γιατί σήμερα είναι μία καινούρια Στοιχηματική μέρα και το Κουπόνι του Στοιχήματος έχει λίγα και καλά ματς από Bundesliga και Bundesliga 2. Φυσικά αυτό που ξεχωρίζει είναι το παιχνίδια της Λειψίας με τη Μάιντζ, στο οποίο "Ψάχνει Απαντήσεις Η Λειψία" μετά το κακό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια παιχνίδια θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Αμβούργο - Αρμίνια Μπίλεφελντ
(Volksparkstadion, 14:30)

Ντέρμπι Κορυφής ανάμεσα σε Αμβούργο και Μπίλεφελντ με τους φιλοξενούμενους να έχουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα. Η Αρμίνια βρίσκεται στο +7 από το 2ο Αμβούργο και έχει το δικαίωμα να παίζει και για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Αυτό βέβαια δεν ισχύει και για την γηπεδούχο ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να νικήσει την πρωτοπόρο και να την πλησιάσει στους 4 βαθμούς. Μπορεί να τα καταφέρει αν παίξει έξυπνα και συγκεντρωμένα, καθώς η ομάδα του Μπίλεφελντ έδειξε άσχημο πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το Αμβούργο. Βέβαια ούτε και το Αμβούργο έπεισε με το 2-2 που έφερε με την Γκόιτερ Φίρτ, αλλά λίγο το βαθμολογικό και κίνητρο και λίγο το πρεστίζ της νίκης μπορούν να βοηθήσουν τους γηπεδούχους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Όχι ότι η Αρμίνια είναι τελειωμένη μετά από το κακό πρόσωπο που έδειξε. Ίσα ίσα μπορεί να σου κάνει ζημιά στο άψε σβήσε και σίγουρα είναι υπολογίσιμη δύναμη. Για να πω την αλήθεια σε αυτό το Ντέρμπι δεν μπορείς να πεις με σιγουριά που θα κάτσει η μπίλια. Λέω λοιπόν να πάω στα γκολ που το έχουν και οι δύο ομάδες με τις επιθέσεις που διαθέτουν!


Εκτίμηση: G/G (1.67)



Μάιντζ - Λειψία
(Opel Arena, 16:30)

Η Μάιντζ υποδέχεται τη Λειψία, η οποία θέλει μόνο τη νίκη! Μετά το 1-1 που έφερε στην προηγούμενη αγωνιστική, πλέον ψάχνει απαντήσεις η Λειψία και θέλει να της δώσει απέναντι σε μία ομάδα που θεωρητικά έχει μεγάλη διαφορά ποιότητας. Όχι ότι δεν μπορεί να την πάθει από την Μάιντζ. Στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν! Απλά θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να το πάρει. Εξάλλου 2 κακά σερί ματς για τη Λειψία πάνε πολύ! Έχει τον τρόπο να κερδίσει και από το βράδυ του Σαββάτου έχει και το κίνητρο, καθώς με νίκη προσπερνάει τη Γκλάντμπαχ και τη Λεβερκούζεν και φτάνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν βλέπω λοιπόν πως μπορεί να χαλάσει αυτό το ματς. Και με τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η Μάιντζ επιθετικά και αμυντικά, θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν θα μείνει στο 0-1!


Εκτίμηση: 2+Over1.5 (1.60)



Κολωνία - Φορτούνα Ντίσλεντορφ
(RheinEnergieStadion, 19:00)

Το "Ντέρμπι του Ρήνου" θα δούμε το απόγευμα της Κυριακής και η αλήθεια είναι ότι αναμένεται να γίνει ωραίο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έφεραν 2-2 με την Μάιντζ, αλλά δείχνουν ότι έχουν καλές στιγμές μέσα στο 90λεπτο και ειδικά το επιθετικό της δίδυμο που φαίνεται να είναι σε φόρμα. Η αλήθεια είναι ότι σκοράρει συχνά. Το λένε και τα στατιστικά που την θέλουν να σκοράρει σε 12 παιχνίδια σερί! Θα κάνει σήμερα το 13ο; Πιθανόν! Η Φορτούνα δεν είναι κανένα μεγαθήριο και συχνά πυκνά παρουσιάζει τα θεματάκια της. Πάντως σήμερα αναμένεται να μπει με το μαχαίρι στα δόντια και να κυνηγήσει κάτι καλό από το παιχνίδι. Εξάλλου δεν έχει και πολλά περιθώρια και το να βάλει κάποιο γκολ μήπως και καταφέρει κάτι, φαντάζει μονόδρομος! Πιστεύω 1 ότι θα το βάλει!


Εκτίμηση: G/G (1.61)



Οι "Εμπνεύσεις" της Κυριακής: