Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΚΑΙ ΤΩΡΑ...KLASSIKER!


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγαμε αρκετά καλά!

Κάναμε 2/3 το Σάββατο και την Κυριακή με αποτέλεσμα να έχουμε ένα 4/6 όλο το Σαββατοκύριακο! Εκτός όμως από τα σημεία των άρθρων, πληρώσαμε και στις "Εμπνεύσεις" που βγάλαμε το Μάιντζ - Λειψία Anytime Σκορ 0-2 σε απόδοση 2.15 και το Anytime Γ. Πόουλσεν σε απόδοση 2.00!!!

Πληρωθήκαμε λοιπόν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε!!!

Η Bundeslinga επιστρέφει όμως και πάλι σήμερα και είμαι εδώ να σας δώσω τα Προγνωστικά μου για τα σημερινά παιχνίδια. Φυσικά ανάμεσα σε αυτά έχουμε και Ντέρμπι! Και Τώρα...Klassiker! Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου δίνουν μάχη σε ένα παιχνίδι που μοιάζει να είναι το σημαντικότερο της σεζόν!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Τρίτης:


Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
(Signal Iduna Park, 19:30)

Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου κοντράρονται σήμερα το απόγευμα στην έδρα των κιτρινόμαυρων και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους. Το παιχνίδι αυτό μοιάζει να είναι από τα σημαντικότερα της σεζόν, καθώς μπορεί να κρίνει και τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν και θέλουν νίκη σήμερα για να πλησιάσουν στον πόντο. Εννοείται ότι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό το τρίποντο και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν έστω και τυπικά το πλεονέκτημα της έδρας. Βέβαια δεν θα είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι. Η Μπάγερν ξέρει πως να τα παίρνει αυτά τα ματς και θα πάει να παίξει έξυπνα για να χαλάσει τις ορέξεις της Ντόρτμουντ. Εξάλλου, βολεύεται και με την ισοπαλία, αν και η νίκη που θα της έδινε αέρα 7 βαθμών θα ήταν η ιδανική. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το Ντέρμπι όλα μπορούν να γίνουν. Αναμένεται ένα παιχνίδι σκληρό, με κατοχή για τη Μπάγερν και αντεπιθέσεις για τη Ντόρτμουντ. Και αυτό το πλάνο οι γηπεδούχοι μπορούν να το ακολουθήσουν πιστά! Κάτι μου λέει ότι η Ντόρτμουντ δεν θα χάσει!


Εκτίμηση: 1Χ Δ.Ε. (2.02)



Μπάγερ Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ
(BayArena, 21:30)

Σήμερα το βράδυ έχει ένα πολύ ωραίο παιχνίδια για να παρακολουθήσει κανείς. Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ ρίχνονται στη μάχη σε ένα ματς που αναμένεται να ανταμείψει όποιον κάτσει να το δει. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά καλές και μπορούν να προσφέρουν θέαμα, με την γηπεδούχο όμως ομάδα να είναι ένα τσικ καλύτερη από τη σημερινή της αντίπαλο. Η Λεβερκούζεν πατάει καλά και το έδειξε και στο παιχνίδι της Κυριακής που νίκησε τη Γκλάντμπαχ με 1-3. Κάτι τέτοιο θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα και αν πιάσει τις αποδόσεις που πρέπει τότε η Βόλφσμπουργκ δεν τη γλιτώνει. Όχι ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Απλά η Λεβερκούζεν είναι τώρα τελευταία λίγο πάνω από τα μέτρα της και μόνο αν η Βόλφσμπουργκ την κλειδώσει τακτικά μπορεί να της χαλάσει τη σημερινή νίκη. Θεωρώ πάντως ότι δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες για τους φιλοξενούμενους. Λέω λοιπόν να πάω με τη Λεβερκούζεν και τη φόρμα της!


Εκτίμηση: 1 (1.79)




Βέρντερ Βρέμης - Γκλάντμπαχ
(Weserstadion, 21:30)

Οι δύο ομάδες ρίχνονται στη μάχη για να πάρουν τους 3 βαθμούς που θα τους βοηθήσουν στις εναπομείναντες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Από τη μία η Βέρντερ τους χρειάζεται για την παραμονή της στην κατηγορία και από την άλλη η Γκλάντμπαχ για το στόχο της που είναι και η έξοδος στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης. Θεωρώ ότι από τις δύο, το πλεονέκτημα το έχει η Γκλάντμπαχ! Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη και μπορεί η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής να έδωσε ψυχολογία στη Βέρντερ, αλλά αυτό δεν φτάνει. Δύσκολα θα πάρει και δεύτερο κολλητό τρίποντο μέσα σε λίγες μέρες και πόσο μάλλον τώρα που ο αντίπαλος είναι ισχυρός!


Εκτίμηση: 2 (1.87)



Οι "Εμπνεύσεις" της Τρίτης: