Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΒΕΡΝΤΕΡ


Το Klassiker δεν μας αντάμειψε όπως περιμέναμε!

Γενικά, τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια έκρυβαν πολλές εκπλήξεις και έστειλαν πολύ κόσμο στον Κουβά! Δεν πειράζει όμως, σήμερα έχει πάλι Γερμανία και έχει κάποια καλά παιχνίδια από Bundesliga. Η αλήθεια είναι ότι έψαξα αρκετά για να βρω κάτι αξιόλογο και κατέληξα σε 3 ματς, στα οποία αξίζει να ποντάρουμε! Μέσα σε αυτά είναι και το παιχνίδι Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης, στο οποίο "Πάει Για Τη Σωτηρία Η Βέρντερ"!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια παιχνίδια θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
(Volkswagen Arena, 16:30)

Ένα πολύ ωραίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς δύο ομάδες να μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής καλά στοιχεία στα παιχνίδια τους. Μεσοβδόμαδα η Βόλφσμπουργκ συνέτριψε την Λεβερκούζεν με 1-4 και έδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να την υποτιμάς, ενώ από την άλλη πλευρά η Άιντραχτ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 εν τέλει κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας φέρνοντας το τελικό 3-3. Γενικά, οι δύο ομάδες δείχνουν να το έχουν το γκολ, ενώ πίσω μερικές φορές έχουν τα θεματάκια τους και ειδικά η Άιντραχτ που σπάνια αποφεύγει τα λάθη. Σήμερα βέβαια θα προσπαθήσει να μην φανεί τόσο ευάλωτη αμυντικά, αν και πιστεύω ότι τουλάχιστον το 1 γκολ δεν το γλιτώνει! Όπως πιστεύω ότι θα το πετύχει κιόλας!


Εκτίμηση: G/G+Under5.5 (1.78)



Χέρτα Βερολίνου - Άουσμπουργκ
(Olympiastadion, 16:30)

Η Χέρτα υποδέχεται την Άουσμπουργκ και θέλει τη νίκη! Η ομάδα του Βερολίνου στα τελευταία παιχνίδια έχει παρουσιαστεί αρκετά σοβαρή και οργανωμένη τακτικά και αυτό οφείλεται στον προπονητή της τον Λαμπαντία. Ο τεχνικός της Χέρτα την έχει μεταμορφώσει για τα καλά και κυνηγάει όλα τα παιχνίδια, δείχνοντας ζήλο για τη νίκη ανεξαρτήτως έδρας. Αυτό αναμένεται να κάνει και σήμερα που αντιμετωπίζει την Άουσμπουργκ θέλοντας έτσι να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του αντιπάλου. Η φιλοξενούμενη ομάδα δείχνει να μην είναι και στα καλύτερα της και από τη στιγμή που δεν νίκησε την αδύναμη Πάτερμπορν, άρχισε η γκρίνια. Γενικά, παρουσιάζει θέματα στον τρόπο παιχνιδιού της και δεν καταφέρνει να απειλήσει τόσο πολύ την αντίπαλη ομάδα, δυσκολεύοντας έτσι το έργο της μέσα στο γήπεδο. Δύσκολο λοιπόν αναμένω να είναι και το έργο της σήμερα που αντιμετωπίζει μία ομάδα με πλάνο. Έτσι, λέω να πάω με την Χέρτα του Λαμπαντία!


Εκτίμηση: 1 (1.97)



Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης
(Veltins-Arena, 16:30)

Σάλκε και Βέρντερ ρίχνονται στη μάχη, με τους δεύτερους να καίγονται για βαθμούς! Πάει για τη σωτηρία η Βέρντερ και κάθε βαθμός της είναι πολύτιμος, πράγμα το οποίο φαίνεται και στα τελευταία παιχνίδια που παλεύει για το καλύτερο. Μετά το τρίποντο που πήρε απέναντι στη Φράιμπουργκ, απέσπασε και τον βαθμό ισοπαλίας από τη Γκλάντμπαχ αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες της. Σήμερα θα πάει να πάρει και κάτι θετικό από τη Σάλκε, η οποία δεν είναι και στα καλύτερα της. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν πολλά θέματα τελευταία και μοιάζουν ομάδα χωρίς πλάνο! Μετά τη διακοπή δεν έχουν σταυρώσει πόντο και δείχνουν αδύναμοι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που αντιμετωπίζουν. Αν σήμερα δεν εμφανιστούν σοβαροί θα έχουν θέματα, διότι πλέον το μάτι της Βέρντερ Βρέμης γυαλίζει και περιμένει στη γωνία. Το ματς λοιπόν αναμένεται ενδιαφέρον και πιστεύω ότι με την τρέχουσα κατάσταση των δύο ομάδων, η ομάδα της Βρέμης μπορεί να πάρει κάτι θετικό!


Εκτίμηση: 2Χ+Under4.5 (1.72)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου: