Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


Στο χθεσινό άρθρο κάναμε το ΑΠΟΛΥΤΟ, καθώς βγήκαν και οι 3 επιλογές που ποντάραμε!!!

Εκτός όμως από το 3/3 πληρώσαμε και με 2 "Εμπνεύσεις" βγάζοντας το Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφουρτης Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.25 και το Χέρτα - Άουσμπουργκ Anytime Σκορ 2-0 σε απόδοση 3.20!!!

Χθες λοιπόν πληρωθήκαμε καλά!!!


Σήμερα το Κουπόνι του Στοιχήματος δεν έχει πολλά παιχνίδι από τις πρώτες Κατηγορίες. Στη Γερμανία έχει τη Γκλάντμπαχ και την "Ξενερωμένη Ντόρτμουντ", ενώ στην Ουκρανία έχει το Ντέρμπι μεταξύ της Σαχτάρ και της Ντιναμό Κιέβου! Από Πολωνία δεν θα ακουμπήσω κάτι ακόμα, διότι τώρα ξεκινάνε και δεν έχουμε δει τι ρυθμό έχουν μετά τη διακοπή!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Γκλάντμπαχ - Ουνιόν Βερολίνου
(Stadion im Borussia-Park, 16:30)

Η Γκλάντμπαχ μας έκανε πλάκα μεσοβδόμαδα και έμεινε στο 0-0 με τη Βέρντερ, με αποτέλεσμα τώρα να καλείται να βρει απαντήσεις απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. Θέλει τη νίκη για να φτάσει τη Λεβερκούζεν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να ελπίζει σε ένα καλύτερο Ευρωπαϊκό εισιτήριο και η αλήθεια είναι ότι αν παρουσιαστεί σοβαρή μπορεί να πάρει τους 3 βαθμούς. Απέναντι της αναμένεται να βρει μία Ουνιόν Βερολίνου, η οποία θα πάει να παίξει αμυντικά για να κλέψει κάτι από το παιχνίδι. Το έκανε και με την Μάιντζ, θα προσπαθήσει να το κάνει και τώρα. Βέβαια, εδώ μιλάμε για μεγαλύτερο αντίπαλο και δύσκολα θα γλιτώσει την ήττα. Αυτό που μπορεί να κάνει όμως, είναι να περιορίσει τα τέρματα που θα δεχθεί. Εκεί θα κινηθούμε λοιπόν!


Εκτίμηση: 1+Under5.5 (1.63)



Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ντιναμό Κιέβου
(NSK Olimpijs'kyj, 17:00)

Ντέρμπι στην Ουκρανία με τη Σαχτάρ να είναι στα χαρτιά γηπεδούχος, διότι το ματς διεξάγεται στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου. Αυτό είναι ένα ατού για τους φιλοξενούμενους που θα πάνε να χτυπήσουν το Ντέρμπι για να πάρουν κυρίως το γόητρο αφού και με νίκη θα βρίσκονται στο -10 από την 1η Σαχτάρ. Αυτή η βαθμολογική διαφορά, δίνει ηρεμία στην ομάδα από το Ντόνετσκ, η οποία θα πάει σήμερα να παίξει τη μπάλα της και να στηριχθεί στην επιθετική της ικανότητα. Βέβαια πίσω υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσει κάποια θεματάκια και από τη στιγμή που είναι Ντέρμπι, αυτά τα θεματάκια δεν περνάνε ανεκμετάλλευτα. Λέω λοιπόν να στηριχτώ στη δίψα των φιλοξενούμενων και στην χαλαρότητα των γηπεδούχων!


Εκτίμηση: G/G (1.78)



Πάτερμπορν - Ντόρτμουντ
(Benteler-Arena, 19:00)

Η "Ξενερωμένη Ντόρτμουντ" πηγαίνει στην έδρα της Πάτερμπορν ξέροντας ότι πλέον ότι έχει χάσει το Πρωτάθλημα μετά την ήττα του Klassiker. Εκτός όμως από την κακή ψυχολογία δεν θα έχει και τον Χάαλαντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο Ντέρμπι και σήμερα θα απουσιάζει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φύγει με το Διπλό. Η Πάτερμπορν δεν είναι και κανένα μεγαθήριο. Ουσιαστικά είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων. Κάτι όμως μου λέει ότι σήμερα η Ντόρτμουντ θα δεχθεί γκολ. Λίγο η ψυχολογική κατάσταση, λίγο ότι μπορεί να γίνει κάποιο λάθος, πιστεύω ότι η Πάτερμπορν μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα!


Εκτίμηση: G/G (1.78)



Οι "Εμπνεύσεις" της Κυριακής: