Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΑΓΕΡ(Ν)


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κάναμε 6/6, καθώς βγήκαν όλες οι επιλογές που προτείναμε!

Εκτός όμως από τα σημεία, πληρώσαμε και με 6 "Εμπνεύσεις" τις οποίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: (https://www.facebook.com/SuperBetmanOfficial/photos/a.213235142038254/3423322304362839/?type=3&theater)

Θα έλεγα λοιπόν ότι ήταν ένα από τα καλύτερα Στοιχηματικά μας Σαββατοκύριακα!!!

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει κάποια καλά παιχνίδια με τα περισσότερα να είναι στο Κουπόνι του Σαββάτου. Αύριο έχει περισσότερα ματς στο Πρωτάθλημα Δανίας, αλλά και τα Ντέρμπι της Super League, τα οποία θα αναλύσει ο Hooligan, ο οποίος επιστρέφει από σήμερα! Πάντως εμείς σήμερα θα πιάσουμε ένα παιχνίδι από Αυστρία, αλλά και δύο από Γερμανία, όπου εκεί έχουμε "Ντέρμπι Ανάμεσα Σε Μπάγερ(ν)"!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου
(BayArena, 16:30)

Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου κοντράρονται σήμερα το μεσημέρι. Το "Ντέρμπι Ανάμεσα Σε Μπάγερ(ν)", το περιμένουν πως και πως όσοι θέλουν να δουν καλή μπάλα και αυτό συμβαίνει διότι και οι δύο ομάδες μας έχουν δείξει ότι παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και συνήθως επιθετικό. Αυτό το στυλ παιχνιδιού τις περισσότερες φορές τους ανταμείβει και κάπως έτσι αναμένεται να κινηθούν και σήμερα και κυρίως η γηπεδούχος ομάδα! Η Λεβερκούζεν κυνηγάει ένα καλό εισιτήριο στην Ευρώπη και θα προσπαθήσει να παίξει επιθετικά για να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό Ντέρμπι. Από την άλλη, η Μπάγερν Μονάχου έχει θεωρητικά καθαρισμένο τον τίτλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το παιχνίδι. Έχει δείξει άλλωστε ότι δεν αφήνει κανέναν ματς και παίρνει αυτό που θέλει σκοράροντας με τον έναν τρόπο ή με τον άλλο τρόπο. Έτσι, περιμένω να δω ένα Ντέρμπι που θα το κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες και εν τέλει θα ανταμείψουν όσους επιλέξουν να το παρακολουθήσουν!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.60)



Άλταχ - Σβαρόφσκι Βάτενς
(Stadion Schnabelholz, 18:00)

Η Άλταχ υποδέχεται τη Βάτενς και έχει την ευκαιρία να αντιδράσει! Οι γηπεδούχοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Μάτερσμπουργκ και άφησαν βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να διεκδικήσουν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σήμερα όμως έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τους 3 βαθμούς! Παίζουν με την προβληματική Βάτενς, η οποία διασύρθηκε στο πρώτο ματς αυτού του μίνι Πρωταθλήματος. Έχασε 0-5 από την Σάνκτ Πόλτεν και σήμερα πάει να παίξει χωρίς ψυχολογία. Όχι ότι είναι αδιάφορη σαν ομάδα, αλλά οι καταστάσεις που υπάρχουν στην φιλοξενούμενη ομάδα για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι πιο ευνοϊκές, καθώς λείπει ο προπονητής της από τον πάγκο, ενώ απουσιάζουν και αρκετοί παίχτες της. Έτσι λοιπόν θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Άλταχ, η οποία σήμερα φαίνεται να έχει την καλύτερη ευκαιρία της!


Εκτίμηση: 1 (1.80)



Ντόρτμουντ - Χέρτα Βερολίνου
(Signal Iduna Park, 19:30)

Η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την μαχητική Χέρτα και θα προσπαθήσει να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα που εμφανίζεται σοβαρή μετά τη διακοπή. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλά με τον Λαμπαντία και μπορούν να φανούν επικίνδυνοι απέναντι στη Ντόρτμουντ, η οποία έχει την απουσία του Χούμελς στην άμυνα. Όχι ότι έχει το πάνω χέρι στο ματς. Αυτό το έχει η Ντόρτμουντ, αλλά η καλή ανασταλτική λειτουργία της Χέρτα, μπορεί να μας προφέρει ένα γκολ από την πλευρά της!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.75)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου: