Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ PLAY-OFF?


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Η αγαπημένη μας Super League επιστρέφει με παιχνίδια play-off και play-out! Εμείς θα ασχοληθούμε με τα play-off, καθώς εκεί στρέφεται περισσότερο το ενδιαφέρον, τόσο αγωνιστικά όσο και Στοιχηματικά! Οι προτάσεις μου θα ξεκινήσουν από σήμερα και με το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ, ενώ στο συγκεκριμένο άρθρο θα πιάσουμε και τα Ντέρμπι της Κυριακής όπου εκεί έχουμε ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Παναθηναϊκό! Το ερώτημα που γεννάτε σε αυτό το μίνι Πρωτάθλημα που θα αναδείξει τον Πρωταθλητή Ελλάδος είναι ένα: "Γυρνάνε Τούμπα Τα Play-Off?"

Με αυτό το ερώτημα λοιπόν θα πιάσουμε την 1η αγωνιστική των play-off, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Άρης - ΟΦΗ

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Χαριλάου και το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι μπορεί να πιαστεί από παντού, καθώς και οι δύο ομάδες είναι σχετικά αδιάφορες αφού πρέπει να γίνει το θαύμα για να ξεπεράσουν τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται από πάνω τους. Είναι και πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή του Κορωνοϊού, όποτε στο παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει ανάλυση 100%, διότι δεν μπροούμε να ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε και από τις 2 ομάδες. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι λογικά θα είναι κάπως μουδιασμένες, με τους γηπεδούχους να έχουν στο κεφάλι τους και τα όσα συμβαίνουν γύρω από την ομάδα. Από την άλλη η ομάδα του ΟΦΗ δεν έχει μαζί της το σημαντικό γρανάζι που ονομάζεται Τσιλιανίδης. Παρά όμως τις δυσκολίες, κάτι μου λέει ότι θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Μπορούν να παίξουν ανοιχτά! Πάμε λοιπόν σε αυτό!


Εκτίμηση: G/G (1.91)



ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Ένα από τα δύο Ντέρμπι που έχει αυτή η αγωνιστική των play-off, είναι αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι από τα δύο Ντέρμπι που θα παιχθούν, αυτό είναι που θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα. Το κλίμα ανάμεσα στις 2 ομάδες δεν είναι και το καλύτερο με αυτά που γίνονται γύρω από το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ θέλει σίγουρα τη νίκη και για το εξωαγωνιστικό, αλλά και για το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς θα προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, οι ελπίδες για την φετινή κατάκτηση του Πρωταθλήματος δεν είναι και πολλές, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς λόγους για να κυνηγήσει το ματς. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και από την πλευρά του Ολυμπιακού που θέλει να πάει στην Τούμπα και να κάνει το παιχνίδι του. Τόσο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για το γόητρο. Περιμένω να έχουμε παιχνίδι ανάλογο του Κυπέλλου και έτσι λέω να κινηθώ στα γκολ!


Εκτίμηση: G/G (1.85)



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Το δεύτερο Ντέρμπι της Super League είναι αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έχουν πιο ισχυρό κίνητρο σε αυτό το μίνι Πρωτάθλημα, καθώς κυνηγάνε την εξωαγωνιστική υπόθεση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και προσπαθούν  να περάσουν 2οι. Έτσι, θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στην 1η αγωνιστική και θα προσπαθήσουν να το κάνουν απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που έχει προβλήματα. Οι πράσινοι έχουν ένα σύννεφο από πάνω τους μετά από όλα αυτά που έγιναν με τον Γιώργο Δώνη και δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρουν να αντιδράσουν απέναντι στο σύνολο του Καρέρα, το οποίο είχε αφήσει καλές εντυπώσεις πριν τη διακοπή. Λέω να στηρίξω λοιπόν την ΑΕΚ, λόγω κινήτρου, αλλά και προβλημάτων των φιλοξενούμενων!


Εκτίμηση: 1 (1.65)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League: