Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΠΑΟΛΟ


Στο τελευταίο άρθρο δεν τα πήγαμε όπως περιμέναμε και έτσι ο Κουβάς μας χτύπησε την πόρτα!

Σήμερα όμως είναι μία άλλη Στοιχηματική ημέρα και ένα ακόμη Στοιχηματικό Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται να ξεδιπλωθεί μπροστά μας! Το καλό είναι ότι σιγά σιγά επιστρέφουν τα περισσότερα Πρωταθλήματα, ενώ την εμφάνιση τους κάνουν και τα ματς του Κυπέλλου που έχουν απομείνει στις τελευταίες φάσεις του.

Φυσικά σε αυτά είναι και το Coppa Italia όπου "Πέφτουν Κορμιά Στο Σαν Πάολο" για ένα εισιτήριο στον τελικό. Νάπολι - Ίντερ λοιπόν με το παιχνίδι να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχουν και κάποια άλλα παιχνίδια από το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι, τα οποία αξίζουν το ποντάρισμα μας!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Χέρτα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Bundesliga: (Olympiastadion, 16:30)

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Χέρτα υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το παιχνίδι αναμένεται ενδιαφέρον. Η Χέρτα έχει δείξει καλά σημάδια μετά τη διακοπή και εμφανίζεται αρκετά σοβαρή σε όλα τα παιχνίδια. Συνήθως σκοράρει και τώρα που παίζει στην έδρα της έχει την ευκαιρία για ένα ακόμα τρίποντο, διότι μπορεί να εκμεταλλευτεί εκτός από τον έστω και τυπικό παράγοντα έδρα, και την κούραση της Άιντραχτ από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν απέναντι στην Μπάγερν για το Κύπελλο και πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό για κάποιο θετικό αποτέλεσμα που εν τέλει δεν ήρθε. Σήμερα λοιπόν θα έχουν όλη αυτή την κούραση και θα προσπαθήσουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν έστω και τον 1 βαθμό. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αφήσει η Χέρτα να γίνει ανοιχτό παιχνίδι, διότι βολεύεται να παίξει σε αργό τέμπο. Αυτό βολεύει βέβαια και τους φιλοξενούμενους. Κάπως έτσι βγαίνει σημείο.


Εκτίμηση: 1Χ+Under4.5 (1.62)



Μπασακσεχίρ - Αλάνιασπορ
Super Lig: (Fatih Terim Stadyumu, 18:30)

Η Μπασακσεχιρ ρίχνεται στη μάχη εναντίον της Αλάνιασπορ και θέλει οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή μαζί με την Τραμπζονσπόρ. Φέτος μοιάζει σοβαρή διεκδικήτρια για το Πρωτάθλημα, πράγμα που το έδειχνε και στα παιχνίδια προ πανδημίας και αυτό θα προσπαθήσει να παρουσιάσει και σήμερα παρά την τρίμηνη διακοπή. Βέβαια δεν θα έχει εύκολο έργο, διότι η Αλάνιασπορ κυνηγάει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και αφού βρίσκεται στο -1 από τις ανάλογες θέσεις που της το δίνουν, έχει ελπίδες. Αυτό όμως που απασχολεί πιο πολύ την φιολξενούμενη ομάδα είναι ο Ημιτελικός της Πέμπτης. Η Αλάνιασπορ διεκδικεί ένα εισιτήριο για τον φετινό Τελικό Κυπέλλου και το μυαλό της είναι πιο πολύ εκεί από τη στιγμή που θέλει να το κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της! Σκέφτομαι λοιπόν να στηρίξω τα διαφορετικά κίνητρα των ομάδων και να πάω με την Μπασακσεχίρ.


Εκτίμηση: 1 (1.90)



Νάπολι - Ίντερ
Coppa Italia: (San Paolo, 22:30)

"Πέφτουν Κορμιά Στο Σαν Πάολο"
, καθώς Νάπολι και Ίντερ διεκδικούν ένα εισιτήριο για τον τελικό του Coppa Italia. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα σε αυτόν τον επαναληπτικό μετά το 0-1 του πρώτου παιχνιδιού και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το άγχος της Ίντερ, η οποία χρειάζεται 2 γκολ για να προκριθεί. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο και για τους γηπεδούχους, γιατί η Ίντερ θα πάει να παίξει διψασμένη αφού πλέον φαίνεται ότι έχει χάσει το Πρωτάθλημα και δεν έχει άλλον εγχώριο στόχο πέραν του Κυπέλλου. Αν δεν υπήρχε η απραξία του παγκόσμιου lockdown μπορεί και να έπαιρνα σημείο, αλλά τώρα λέω να πάω με το κίνητρο της κάθε ομάδας που μου δείχνει γκολ καθώς όσο και να περνάει η Νάπολι με το 0-0, δεν βλέπω το ματς να μένει εκεί!


Εκτίμηση: G/G+Under4.5 (2.17)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου: