Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΠΑΟ(Κ) ΝΤΕΡΜΠΙ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Η αγαπημένη μας Super League ξαναχτυπά και παίρνουμε τα Ρόπαλα μας να τη χτυπήσουμε και εμείς! Την προηγούμενη φορά δεν τα πήγαμε όπως θέλαμε, αν και ξεκινήσαμε καλά με το παιχνίδι του Σαββάτου. Μας τα χάλασαν όμως την Κυριακή οι Δικέφαλοι και έτσι μας έριξαν στον Κουβά!

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθούμε και πάλι με τους μεγάλους και θα βάλουμε 3 παιχνίδια στο Κουπόνι μας. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το "ΠΑΟ(Κ) Ντέρμπι", όπου ΠΑΟ και ΠΑΟΚ παίζουν το Ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής. Η αλήθεια είναι ότι το ονόμασα έτσι, διότι μπορεί να πάει παντού και θα μιλήσω αναλυτικότερα για αυτό παρακάτω.

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε την 2η αγωνιστική των play-off, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

"ΠΑΟ(Κ) Ντέρμπι" έχει σήμερα το βράδυ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η αλήθεια ότι το συγκεκριμένο Ντέρμπι είναι αμφίρροπο. Ο Παναθηναϊκός αν και έχει εξωαγωνιστικά θέματα, έδειξε ότι μπορεί να κάνει ζημιά και έτσι τιμώρησε την ΑΕΚ αφήνοντας την στο 1-1. Σήμερα θέλει να κάνει και το ίδιο απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της πρεμιέρας, φαίνεται ότι έχασε το Πρωτάθλημα. Το κακό όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το κακό είναι ότι εμφανίστηκε άψυχος χωρίς καμία φάση και χωρίς ουσία στο παιχνίδι του. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει κλίμα στην ομάδα και η απώλεια του Γιόσιπ Μίσιτς για το υπόλοιπο της σεζόν ήρθε να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Έτσι, στο αποψινό παιχνίδι μπορεί εμφανιστεί με κακή ψυχολογία και αυτό να του στοιχίσει. Βέβαια, το συγκεκριμένο κακό μομέντουμ θέλει να το εκμεταλλευτούν και οι Πράσινοι, αλλά για να πω την αλήθεια μου δεν ήξερα από που να το πιάσω και που να το αφήσω. Μπορεί να πάει παντού. Από 2-0 έως 0-1 ή και 1-1. Λέω λοιπόν να πάρω το ρίσκο και να παίξω με τα γκολ και τα όρια!


Εκτίμηση: Under 2.5 (1.65)



ΟΦΗ - ΑΕΚ

ΟΦΗ - ΑΕΚ ρίχνονται αύριο στη μάχη και καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της 1ης αγωνιστικής. Οι Κρητικοί, αν και προηγήθηκαν, δέχθηκαν 3 γκολ και έφυγαν χωρίς βαθμό από το Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ η ομάδα της Ένωσης φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Από τις δύο ομάδες το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν για την ΑΕΚ, η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο του ΠΑΟΚ και δεν τον προσπέρασε στην βαθμολογία. Αυτή τη φορά όμως έχει πάλι την ευκαιρία, διότι αν ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρει στο Ντέρμπι του Σαββάτου, τότε οι Κιτρινόμαυροι με νίκη θα τον αφήσουν πίσω 3 βαθμούς. Αναμένεται λοιπόν να μπει σοβαρή στο ματς της Κρήτης και να το πάρει απέναντι σε μία ομάδα που σε αυτά τα play-off δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο. Λέω να το τιμήσω το Διπλό και ειδικά όταν το βρίσκω σε τέτοιες αποδόσεις!


Εκτίμηση: 2 (2.01)



Ολυμπιακός - Άρης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη έχοντας πλέον πάρει το Πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά που έχτισε από τον ΠΑΟΚ δεν γυρνάει! Η ομάδα του Μαρτίνς κατάφερε να πάρει ένα εύκολο σχετικά διπλό στην Τούμπα και τώρα αντιμετωπίζει τον Άρη, ο οποίος δεν έχει κάποιο προφανή στόχο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση. Χρειάζεται μόνο να πω ότι έχει ενδιαφέρον στο στατιστικό κομμάτι, όπου εκεί τα μεταξύ τους παιχνίδια στο Γήπεδο Καραϊσκάκη παρουσιάζουν γκολ. Και όταν βλέπω στο αμφίσκορο τιμές πάνω από 2.00 επιτρέψτε μου να πω για λάθος! Εξάλλου όλοι ξέρουμε τι γίνεται σε αυτά τα παιχνίδια!


Εκτίμηση: G/G (2.22)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League: