Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

CORONA BOMB


Τικ Τακ Τικ Τακ...ΒΟΟΜ!

Επέστρεψα και εγώ μετά το γενικό lockdown και σήμερα σας έχω άρθρο με κάποιες Βομβίτσες που εντόπισα! Δυστυχώς η Πανδημία μας έχει αφήσει με λίγες επιλογές και έτσι τα άρθρα μου θα είναι αραιά! Στο Στοιχημάτικό Κουπόνι της Κυριακής πάντως θα ρίξω "Corona Bomb" και ελπίζω να κάνουμε το ΜΠΑΜ!

Αν γίνει το ΜΠΑΜ δίνουμε απόδοση 20.30, ενώ στο Yankee η απόδοση σκάει στο 86.04!!!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις Βόμβες από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στη Bundesliga 2 και στο παιχνίδι Ντάρμσταντ - Αννόβερο. Εδώ περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς από δύο ομάδες, οι οποίες επιθετικά έχουν λύσεις. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν συχνά πυκνά καλές επιδόσεις στην έδρα τους, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι διανύουν την καλύτερη περίοδο τους και καταφέρνουν να σκοράρουν αρκετά τέρματα στα παιχνίδια μετά τον Κορωνοϊό. Λέω να στηριχτώ λοιπόν στην καλή επίθεση του Ανόβερου και ας το χάσω!


Η Βόμβα βρίσκεται στο Αννόβερο Over 1.5 Γκολ σε απόδοση 2.00!Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στη Super League και στο παιχνίδι ΟΦΗ - ΑΕΚ. Εκεί οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο από την ομάδα του ΟΦΗ, η οποία δεν έχει κάποιον ουσιαστικό στόχο. Βέβαια στην πρεμιέρα δεν έδειξαν καλά σημάδια απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή Ελλάδα, είσαι κάτι μου λέει ότι η ΑΕΚ θα το πάρει σήμερα εύκολα ή δύσκολα. Έφερε και ο ΠΑΟΚ χθες Χ, οπότε έχει ακόμη ένα κίνητρο! Το Διπλό είναι ήδη στον Διπλασιασμό, αλλά λέω να παίξουμε και με τα Γκολ για να ανεβάσουμε απόδοση!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2+Under3.5 σε απόδοση 2.27!Η τρίτη Βόμβα βρίσκεται στη Super Lig και στο παιχνίδι Ρίζεσπορ - Γαλατασαράι. Η Γαλατά θέλει τη νίκη για να μην χάσει την επαφή που έχει με την κορυφή. Οι δύο ομάδες που βρίσκονται από πάνω της νίκησαν, οπότε το ίδιο πρέπει να κάνει και αυτή. Η Ρίζεσπορ είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, είναι κατώτερη ομάδα και δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρει να κρατήσει αντίσταση. Πάντως το ματς δεν νομίζω να ξεφύγει πολύ!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2+Under4.5 σε απόδοση 2.00!Η τέταρτη Βόμβα βρίσκεται στη Super League και στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Άρης. Οι δύο ομάδες έχουν λυμένα τα βαθμολογικά τους κίνητρα και θα παίξουν σήμερα όπως τους βολεύει. Σε αυτά τα ματς συνήθως έχουμε γκολ και αυτό λέω να επιλέξω. Θεωρώ λάθος την τιμή που υπάρχει τόσο στο αμφίσκορο, όσο και στο combo! Εκτός και αν κάτι μας κρύβουν...


Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over σε απόδοση 2.35!Οι "Εμπνεύσεις" μου: