Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE Ή ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ COPPA ITALIA?


Στο τελευταίο άρθρο που έκανα το Σάββατο τα πήγαμε καλά, καθώς πληρώσαμε 2 στις 3 επιλογές που δώσαμε!

Την Κυριακή δεν βρήκα κάτι που να άξιζε το ποντάρισμα μας και έτσι σας άφησα στα καλά χέρια του Hooligan και του Bomberman, οι οποίοι ανατίναξαν τα ταμεία όπως μπορείτε να δείτε και στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/SuperBetmanOfficial/

Σήμερα, έχει κάποια ωραία παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο Κουπόνι του Στοιχήματος όπου ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν τα παιχνίδια της Premier League που ξαναξεκινάνε, αλλά και ο Τελικός του Coppa Italia. Το ερώτημα είναι τι θα δούμε; "Εκκίνηση Της Premier League Ή Τελικό Του Coppa Italia?"

Με αυτό το ερώτημα λοιπόν πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Τετάρτης:


Κοπεγχάγη - Άαλμποργκ
Superligaen (Telia Parken, 21:00)

Η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Άαλμποργκ και η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους γηπεδούχους. Μπορεί να βρίσκονται αρκετούς βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, αλλά θέλουν να εξαλείψουν τις όποιες μαθηματικές ελπίδες τους έχουν απομείνει μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Θεωρητικά η αποστολή απέναντι στην Άαλμποργκ δεν είναι εύκολη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν καίγονται τόσο για το σημερινό ματς. Βασικά, έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο Κύπελλο και απόψε θα παραταχθούν με πολλές απουσίες απέναντι στην ομάδα της Κοπεγχάγης. Λέω λοιπόν να στηρίξω την έδρα που έχει και κίνητρο!


Εκτίμηση: 1 (1.78)



Νάπολι - Γιουβέντους
Coppa Italia (Olimpico, 22:00)

Τελικός Coppa Italia με τη Νάπολι και τη Γιουβέντους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ουδέτερη έδρα! Οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι τον Τελικό και τώρα καλούνται να πάρουν μία νίκη που θα τους δώσει το πολυπόθητο τρόπαιο σε αυτό το Ντέρμπι που διεξάγεται απόψε το βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού, καθώς είναι τελικός και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Από τα λίγα πάντως που είδαμε από τις δύο ομάδες στα Ημιτελικά του Κυπέλλου, θα λέγαμε ότι πάνω κάτω βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Αν πάνε τα πράγματα όπως τα έχουν σκεφτεί οι δύο τεχνικοί, η Γιουβέντους θα παίρνει συχνά την κατοχή, ενώ η Νάπολι θα ψάχνει να δημιουργήσει προβλήματα στους τυπικά φιλοξενούμενους. Πάντως αυτό που αναμένεται να επικρατήσει είναι ο φόβος για τυχόν λάθη και χάσιμο του τροπαίου. Θα έλεγα ότι το ματς μυρίζει πολύ Χ στην κανονική του διάρκεια, αλλά επειδή η Γιουβέντους μερικές φορές ξέρει να παίρνει τα παιχνίδια που θέλει ας κρατήσουμε και μία πισινή!


Εκτίμηση: 2Χ+Under3.5 (1.70)



Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ
Premier League (Etihad Stadium, 22:15)

Η Premier League επιστέφει με Ντέρμπι! Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ κοντράρονται απόψε σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Άρσεναλ είναι αυτή που κυνηγάει μία θέση στην Ευρώπη, αλλά με αυτά που έχουμε δει από τη φετινή Άρσεναλ πως μπορείς να την εμπιστευτείς για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι; Και ειδικά όταν έχει απέναντι της μία Σίτι, η οποία μπορεί να πετάξει φωτιές από στιγμή σε στιγμή! Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να μην ακουμπήσω το παιχνίδι, καθώς είναι το πρώτο που θα δώσουν οι δύο ομάδες μετά από την απραξία της πανδημίας, αλλά Premier League είναι και δεν μπορούσα να αντισταθώ! Λέω λοιπόν να δώσω μία τυπική επιλογή, η οποία προέρχεται όχι τόσο από το επίπεδο των δύο ομάδων, αλλά από το ότι κάτι δεν μου πάει καλά! Με ρίσκο και με feeling λοιπόν πάμε στην επιλογή μας!


Εκτίμηση: Άρσεναλ Over 0.5 (1.53)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια της Τετάρτης: